De energie van 2019: creatiekracht & ‘thrive’ | Lea van der Eem | Lichtwerkers Nederland

Lieve mensen, wat is het (alweer) een intens jaar geweest! Als je terugkijkt op 2018 zal je zien dat er enorm veel is gebeurd. Er zijn veel oude thema’s naar boven gekomen en er zijn diepere lagen oud zeer doorvoeld. Je hebt enorm veel gevoelens doorleefd en oude energie losgelaten. Je bent zoveel bewuster geworden en gegroeid. Je mag dit echt gaan zien! Zien hoe je je hebt ontwikkeld geeft de stevige basis die je volgend jaar nodig hebt om verder te kunnen groeien en bloeien.

Waardering voor jezelf

Dit is de tijd om de groei die jij het afgelopen jaar hebt doorgemaakt te erkennen. Geef jezelf de waardering voor je moed, kracht en doorzettingsvermogen die je verdient. Je hebt bergen met innerlijk en energetisch werk verzet. De energetische veranderingen zijn enorm als je jezelf vergelijkt met het begin van dit jaar.

Daar mag je van genieten de laatste dagen van dit jaar. Geef jezelf maar de rust om het allemaal te zien, evalueren en te laten bezinken.

Stevige basis

Alle ontwikkelingen in 2018 hebben voor jou een meer solide basis gecreëerd. Ook al voelt het soms nog wankel en durf je er nog niet op te vertrouwen, in de loop van 2019 zal je merken dat je echt steviger staat. Al het werk van dit jaar en de afgelopen jaren is niet voor niets geweest. Je weet beter wie je bent, begrijpt meer van het proces dat je doormaakt en wat de overgang naar de nieuwe tijd inhoudt. Ook jouw aandeel in deze transformatietijd is al duidelijker geworden en dat zal het komende jaar alleen maar verder groeien.

Wat je dit jaar vooral innerlijk hebt ontwikkeld en waar je al wel de (voorzichtige) eerste stappen in de buitenwereld hebt gezet, zal komend jaar steviger worden en nog meer vorm krijgen. De basis voor dit alles is dit jaar gelegd en in 2019 kan het alleen maar gaan groeien.

Ga naar binnen

Je hoeft op dit moment nog niet te weten of bedenken hoe je die verdere groei vorm gaat geven. Je mag echt eerst uitrusten en de verbinding met jezelf verdiepen. Je terugtrekken in jezelf in deze donkere dagen. Van daaruit wordt op het juiste moment vanzelf duidelijk welke stappen je weer naar buiten kan nemen. Vertrouw maar op jezelf, de bron en de innerlijke leiding die er voor jou is. De bron laat zich voelen in jouw innerlijk. Neem maar je tijd om ‘niets’ te doen. Neem maar je tijd om in je lichaam aanwezig te zijn. Neem maar de ruimte om uit te dijen in energie en de tijd. Rek de tijd maar uit, neem je tijd, ga er helemaal in. Daar zal je jezelf vinden.

Uit de slachtofferenergie

 

In 2018 zijn we ons bewuster geworden van de slachtofferenergie die we met ons meedragen. Dit is een vertrouwde energie voor veel mensen. Slachtofferenergie heeft misschien een wat negatieve lading, maar het is ook gewoon een 3D-energie om te ervaren en doorleven. Als slachtoffer overkomen dingen je, zonder dat je weet hoe je dit kan veranderen. Je voelt je machteloos. Als slachtoffer geef je andere mensen of omstandigheden de schuld van wat jij voelt en meemaakt.

Je bent je niet bewust van jouw vermogen tot zelf vormgeven en creëren van jouw werkelijkheid.

Het komende jaar zal de bewustwording rondom slachtofferenergie zich verder verdiepen. Je gaat nog meer herkennen waar jij, subtiel of minder subtiel, de slachtofferenergie met je meedraagt en leeft. Door je dit bewust te worden, kan je op een nog dieper niveau loslaten en maak je ruimte voor transformatie en voor het nieuwe.

Creatiekracht

Als je dit jaar goed hebt opgelet, heb je gezien dat er lessen naar je toe zijn gekomen om beter te begrijpen hoe je invloed uit kan oefenen op jouw werkelijkheid. Dus hoe je jouw energie kan richten en gebruiken om je leven meer vorm te geven zoals dat aansluit bij hoe jij het van binnen voelt en wenst.

Je gaat je weer verder losmaken van je richten op ‘problemen’, op alles wat er ‘mis’ is, op wat vastzit en niet stroomt. Veel mensen die de afgelopen jaren het innerlijk werk hebben gedaan, kunnen in 2019 grote stappen maken in de shift naar de focus op het zien van de lessen in elke situatie en de  mogelijkheden tot groei naar meer licht, ruimte, verbinding, liefde, vrijheid, overvloed en vertrouwen.

2019 is het jaar waarin je je vermogen om te creëren vanuit jouw energie meer zal begrijpen dan voorheen. Je gaat flinke stappen maken in het ontdekken van en leren gebruiken van jouw energie. Je keert de kracht van intenties vanuit de verbinding met je buik kennen. Je kan leren jouw energie te gebruiken en richten en je zo bewust worden van jouw creatiekracht.

‘Thrive’

In 2019 kan je (nog) meer met jezelf naar buiten komen en jezelf laten zien.

Ik kwam pas voor het eerst het Engelse woord ‘thrive’ tegen en voelde me onmiddellijk aangetrokken tot de energie, nog voordat ik wist wat het betekende.

Thrive-energie is van toepassing op 2019. Het is een grootse energie, die in de Nederlandse vertaling vele woorden krijgt:

bloeien, floreren, welvaren, succesvol zijn, gezond zijn, groeien, ruimte krijgen, ontplooien, vooruitkomen, tot volle bloei komen.

Om meer tot bloei te komen mag datgene wat jou daar nog van weerhoudt in het licht komen. Dus alles wat jou bedrukt, terug houdt, klein houdt en onzeker maakt. Je mag dat allemaal onder ogen zien, zodat het kan transformeren en jouw weg om tot bloei te komen wordt vrijgemaakt.

Volle bloei

Als jij de afgelopen jaren als zwaar en intens hebt ervaren en dit hebt aangegrepen om jouw innerlijke werk te doen, dieper in jezelf bent gegaan, je lessen onder ogen hebt zien en oude ballast hebt opgeruimd, dan is 2019 het jaar waarin jij vruchten zal kunnen plukken.

Vanuit de diepere verbinding met jezelf, zal je jouw creatiekracht meer leren begrijpen en gebruiken en zal jij kunnen bloeien en floreren, zoals je niet eerder hebt meegemaakt.


Gratis groepshealing / activatie op afstand 2019: Jouw licht AAN

2019 gaat over het leren gebruiken van jouw energie om te creëren wat past bij jouw ziel. Creëren vanuit de verbinding met jouw kern, helemaal aanwezig in jouw lichaam op de aarde.

Dit jaar gaat over jezelf laten zien in wie jij werkelijk bent. Je mag oogsten na vele jaren van intens innerlijk werk. 

2019 gaat over 'thrive': floreren, tot volle bloei komen, welvaren, gezond en succesvol zijn, ontplooien, gedijen en ruimte innemen.

 

Samen wordt ons licht vele malen sterker. Onze vlammen verbinden zich tot een groot vuur, een veld van licht. Allemaal op onze eigen plek, maar wel verbonden.

 Wanneer: Donderdag 10 januari 20.00 - 20.45 uur

 Waar: Je kunt gewoon thuis, op je eigen fijne plek, deelnemen.

 Bijdrage: GRATIS


Door hieronder ( of hiernaast)  je naam en e-mailadres in te vullen en vervolgens op de knop "aanmelden" te drukken, meld je je aan voor de healing

Aanmelden gratis Groepshealing

 Jouw licht AAN


Hoe gaat de healing?


Op 10 januari maak ik eerder op de dag een audio opname. Een paar uur voor de healing ontvang je een mail met een link naar de audio opname (mp3 bestand) met daarbij uitleg over het verloop van de healing / activatie. De opname kan je het beste beluisteren met je oortjes (op je laptop of telefoon). 

 

Op het tijdstip van de healing luisteren we allemaal tegelijk naar de opname. Ik stem mij opnieuw in energie af en zet de energie voor deze healing AAN.

Lukt het je niet om op de afgesproken tijd mee te doen? Je kan de opname ook op je eigen moment beluisteren. Door de opname te luisteren krijg je toegang tot de energie van deze healing. Sowieso kun je de opname nog zo vaak beluisteren als je wil (dan wel even opslaan op je computer). 

Dit zijn ervaringen van deelnemers aan eerdere healings

 

 "Jouw healings zijn altijd super krachtig en zo nodig in deze onrustige periode van heling! Ik voel mij na jouw healings altijd ontzettend geaard."

 

 "Ik heb deze healing twee dagen later gedaan en dacht in eerste instantie dat het dus dan wel ‘niet’ of anders zou werken. Niets is minder waar, het was juist een krachtige healing. Zo zie je maar weer: er is geen tijd en afstand in dit lichtveld!"

 

 "Voor mij zijn de healings echt een soort krachtig moment om mezelf sterker te maken. Weer terug bij mijn eigen energie, wat zo vaak wegstroomt naar de ander..."

 

 "Ik heb nu een aantal keren meegedaan met een healing en iedere keer is het zeer helpend in mijn bewustwordingsproces. "

 

 "De healings geven een betere verbinding met je lichaam en bewustzijn in het hier en nu. Door meerdere healings te volgen komen voor mij de woorden ook veel krachtiger binnen, de verbinding lijkt er dan al te zijn en hoef je je alleen maar een soort van aan te klikken..." 

 

 ''Deze healings zijn een energetische verbinding. Met jezelf vooral, maar ook met de groep en een grotere bron van energie. Een verbinding met je diepste zelf. Lea faciliteert en geeft de ruimte aan dit proces en met haar woorden geef zij de richting aan. Als ik me hiervoor open stel komen de woorden binnen op diverse niveaus, zowel emotioneel, spiritueel, fysiek en mentaal. Op dat diepe niveau wordt er dan het nodige geschoond / in gang gezet / getriggerd waar je weer verder mee kan."


Lea van der Eem
www.helderbewustzijn.com

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland