Loslaten van mensen die je lief zijn tijdens je groeiproces ♥ Lea van der Eem ♥ Lichtwerkers Nederland

Tijdens je proces van innerlijke groei zal je merken dat er mensen zijn met wie je lang al lang samen oploopt, die niet meer lijken te passen bij wie jij nu bent.

De afgelopen weken is dit thema weer extra naar boven gekomen.

Bij veel mensen rijst de vraag of het tijd is om een bepaalde persoon los te laten en afscheid te nemen of dat er in deze relatie nog iets ‘te doen’ of leren valt.


Verliezen van de verbinding

Als je wakker aan het worden bent, maak jij een ontwikkeling door. Je groeit, maakt keuzes en bepaalt de richting welke jij uit wil. Je partner, vriend(in) of familielid met wie jij lang in verbinding bent geweest, maakt vaak niet hetzelfde proces door als jij. Zij maken andere keuzes en kiezen een ander pad.

Vaak voelt de weg die jij bent ingeslagen zo als de juiste voor jou, dat je je bijna niet voor kan stellen dat die ander, die jij al zo lang en goed kent en met wie jij zoveel hebt gedeeld, een andere richting kiest.

Toch merk je steeds vaker dat jullie niet meer op dezelfde lijn zitten. Jullie energieën lijken niet meer op elkaar aan te sluiten. Je vindt niet meer de connectie en het begrip voor elkaar, die er eerder zo vanzelfsprekend was. Het kan lijken of jullie in een andere wereld leven en dat is in feite ook zo: jullie leven in een andere dimensie, in een andere energie en waarheid, waardoor jullie elkaar niet of minder goed kunnen ‘bereiken’.

Tegen de stroom in

 

Meestal merk je dat tijd met deze persoon doorbrengen jou energie gaat kosten. In plaats van dat het contact jou iets geeft in de vorm van inspiratie of voeding, maakt het je moe. In plaats van dat het je dichter bij jezelf brengt, merk je achteraf dat je verder bij jezelf vandaan bent gekomen en dat je hersteltijd nodig hebt om deze verbinding weer te kunnen maken. In plaats van dat het je plezier geeft om tijd met deze persoon door te brengen, merk je achteraf dat je aan het piekeren bent over wat er toch aan de hand is of waarom het zo complex is geworden.

Het zijn allemaal signalen dat je tegen de stroom in aan het zwemmen bent en iets vast probeert te houden dat er niet meer is.

Ondanks dit alles, voel je nog net zoveel liefde voor deze persoon als eerder, daar is niets aan veranderd.

Het is soms moeilijk om de waarheid onder ogen te zien.

Het is soms moeilijk om los te laten wat je lief is.

Weer verbinden met jezelf

 

Toch gaat ons transformatieproces over het verdiepen van de verbinding met onszelf. Dit proces gaat over loslaten wat niet van jou is en wat niet bij jou past, zodat je steeds meer in jouw ware essentie komt. Alle ruis mag eruit.

Iemand die jou steunt in jouw proces, jou voeding en inspiratie geeft, die op hetzelfde spoor zit en dezelfde richting uit wil als jij, past bij jou. Als deze elementen ontbreken, is er geen goede ‘match’.

Uiteindelijk wil je mensen om je heen met wie je echt samen kan groeien.

Hoe kan je omgaan met deze verwijdering?

 

Je mag bij jezelf naar binnen gaan en voelen op een diepere laag:

 Wat raakt deze persoon, of hoe het tussen ons is, in mij?

 Wat wordt er geraakt aan oud zeer?

 Waar word ik getriggerd in oude patronen?

 Wanneer gedraag ik me nog vanuit de oude energie en handel ik zoals ik denk dat het ‘hoort’?

Ook kan het zijn dat er nog karmische banden tussen jullie zijn, door onafgewerkte stukken uit vorige levens. Vaak is het in zo’n geval de bedoeling de les die is achtergebleven uit een vorig leven alsnog te kunnen leren om daarna deze persoon los te laten. Een karmische verbinding is nou eenmaal niet op liefde en vrijheid, de energie van de nieuwe tijd,  gebaseerd.

Hoe dan ook is in al deze gevallen meestal eerst nog te verdiepen in jezelf en innerlijk opschoonwerk te doen.

Loslaten in liefde

 

Door je te focussen op de verbinding met jezelf, jouw hart en buik en de liefde voor en in jezelf te vergroten, wijst zich vanzelf hoe het zich tussen jou en die persoon ontwikkelt. Je hoeft niet meer vanuit je hoofd te bedenken hoe je dit aan moet pakken. Er komt een moment dat je diep van binnen weet en voelt hoe het precies zit en van daaruit ontstaat de te nemen stap vanzelf.

Als al het innerlijke werk is gedaan, alle lessen zijn geleerd en jullie (energieën) sluiten niet goed meer op elkaar aan, jullie zijn geen bron van voeding, inspiratie, heling en groei meer voor elkaar, dan zal je vanzelf in liefde voor jezelf en de ander, los kunnen laten…

Herken jij je in de processen van de nieuwe tijd? Vind je het pittig en wil je graag begeleiding ontvangen bij hoe je om kan met de ontwikkelingen en energieën?

 Elke twee weken is er een groepshealing op afstand “Aarden van de nieuwetijdsenergie”.

 De volgende healing is op donderdag 28 februari om 20 uur.

De healing begeleidt jou bij het opruimen van het oude, van alles wat jou niet meer dient. Er worden diepe lagen aangeraakt, waardoor oude opgeslagen energieën, patronen, gedachten en gevoelens verder kunnen worden losgelaten. De healing brengt jou energie van de nieuwe tijd. Dat is energie die resoneert met woorden als licht, liefde, vrijheid, ruimte, innerlijke wijsheid, vertrouwen en overvloed.

De healing is gericht op zelf ervaren in je lijf en brengt jou dieper in je lichaam, zodat jij daar de helende energieën kan ontvangen en aarden. Daarbij leer en integreer je spirituele nieuwetijdslessen. Je leert om te gaan met energie en gevoelens die jij in jezelf tegenkomt tijdens jouw proces van transformatie. De healing brengt jou verder op jouw pad, laat jouw bewustzijn groeien, verdiept de verbinding met jezelf en aardt jouw licht en wezensenergie. 

Elke healing is uniek en heeft een eigen thema. Voor elke healing wordt kort van te voren een audio opname gemaakt die je tijdens de healing luistert. Je wordt door Lea's stem begeleid en hoort waar je je aandacht tijdens de healing kan richten.

Tegelijkertijd ben je vrij om te volgen wat er in jou wil gebeuren. De audio opname kan je ook naderhand nog zo vaak beluisteren als je wil. Veel mensen vinden het fijn om de opnames regelmatig terug te luisteren en merken dat dezelfde opname hen telkens een laag dieper brengt.

Er hebben al veel mensen aan deze healings deelgenomen. Iedere ervaring is uniek, maar de healings worden vaak als krachtig en diepgaand ervaren.

Groepshealing op afstand   Donderdag 28 februari 20:00 uur


Waar: thuis op je eigen fijne plek

Prijs: € 15,-

Door: Lea van der Eem, Spiritueel Psycholoog, Nieuwetijdsbegeleider en Pionier in BewustZijn.


Ervaringen van deelnemers aan eerdere healings:

 "Jouw healings zijn altijd super krachtig en zo nodig in deze onrustige periode van heling! Ik voel mij na jouw healings altijd ontzettend geaard."

 

 "Ik heb deze healing twee dagen later gedaan en dacht in eerste instantie dat het dus dan wel ‘niet’ of anders zou werken. Niets is minder waar, het was juist een krachtige healing. Zo zie je maar weer: er is geen tijd en afstand in dit lichtveld!"

 

 "Voor mij zijn de healings echt een soort krachtig moment om mezelf sterker te maken. Weer terug bij mijn eigen energie, wat zo vaak wegstroomt naar de ander..."

 

 "Ik heb nu een aantal keren meegedaan met een healing en iedere keer is het zeer helpend in mijn bewustwordingsproces. "

 

 "De healings geven een betere verbinding met je lichaam en bewustzijn in het hier en nu. Door meerdere healings te volgen komen voor mij de woorden ook veel krachtiger binnen, de verbinding lijkt er dan al te zijn en hoef je je alleen maar een soort van aan te klikken..." 

 

 "Deze healings zijn een energetische verbinding. Met jezelf vooral, maar ook met de groep en een grotere bron van energie. Een verbinding met je diepste zelf. Lea faciliteert en geeft de ruimte aan dit proces en met haar woorden geef zij de richting aan. Als ik me hiervoor open stel komen de woorden binnen op diverse niveaus, zowel emotioneel, spiritueel, fysiek en mentaal. Op dat diepe niveau wordt er dan het nodige geschoond / in gang gezet / getriggerd waar je weer verder mee kan."

 

 "Dank je voor de healings want die hebben een krachtig en helend effect op mij en ik vermoed op vele anderen…."

 "Ik ben je enorm dankbaar! Ik voel een enorme afdaling in en verbinding met mijn lichaam. Ik voel ook dat ik alleen maar hier kan neerzetten op aarde waar ik voor bedoeld ben als ik volledig in mijn lijf ‘zit’."


Lea van der Eem
www.helderbewustzijn.com

De herfst Equinox Lichtactivatie ❥ Zondag 20 september  Lea van der Eem


Incarnatiepijn in lichtwerkers
 
❥ Zondag 4 oktober  Pamela channelt Jeshua


Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom
 
❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland