De rijkdom van jouw innerlijke wijsheid | Lea van der Eem | Lichtwerkers Nederland


Door de buitenwereld worden allerlei ‘waarheden’ aan jou gepresenteerd. Over hoe het leven en de wereld in elkaar zitten, over hoe je hoort te zijn, wie je bent en hoe je met elkaar om hoort te gaan.

Op school kreeg je de leerstof als waarheid voorgeschoteld en ook nog hoe je die stof tot je moest nemen. Via Tv en internet wordt aan jou verteld wat ‘de waarheid’ is.

Maar de mensen die deze waarheden aan jou laten zien, zitten zelf regelmatig diep onder de sluiers. Op elke laag van deze sluiers, geldt een andere waarheid.

Bij veel versluiering zijn, net als op een bewolkte dag, het zicht en daarmee ook de waarheid maar beperkt. Als de sluiers opgelicht worden en de wolken verdwijnen, wordt je bewustzijn ruimer en meer helder en je waarheid meeromvattend.

Je hebt veel meer waarheden vanuit een beperkt bewustzijn overgenomen dan jij je op dit moment bewust bent. Het leuke is, dat je die stuk voor stuk mag gaan ontdekken.

In deze bijzonder tijd van wakker worden, ontdek jij laag voor laag deze sluiers. Je gaat herkennen wat jij altijd voor waar hebt gehouden, maar wat niet meer klopt en past voor jou. De lagen mogen worden afgelegd, zodat jij helderder gaat zien, voelen en weten.

Wat waarheid is voor jou, kan je alleen maar herkennen in jezelf, je gevoel, je lichaam, je buik en innerlijk weten.

Het leven presenteert jou telkens weer situaties die jou laten ervaren waar je de waarheid nog buiten jezelf zoekt en daarmee nog niet vertrouwt op jouw innerlijke wijsheid. Je krijgt oefensituaties waarin je steeds meer heen mag prikken door wat er aan de buitenkant zichtbaar is en wat er in woorden wordt verteld.

Alle beperkte en overgenomen waarheden mag je stapje voor stapje herkennen en loslaten. Op jouw manier en in jouw tempo. Zodat je jouw subtiel, energetisch voelen en waarnemen steeds meer tot je beschikking krijgt. Zo krijg je toegang tot de diepere energielagen en diepere wijsheid.

Daar ligt jouw kracht. Je bent oneindig veel groter dan je denkt

 

 Je bent oneindig veel wijzer en dieper dan je weet.

 Toegang hebben tot jouw innerlijke wijsheid is een enorme rijkdom en is jouw navigatie door deze transformerende tijd.

 Vanuit jouw innerlijke wijsheid weet je wat waar is en wat niet.

 Je voelt in je buik welke keuzes voor jou kloppen en welke stap of stappen passend zijn voor jou.

 Door contact met je innerlijke wijsheid voel je vertrouwen, kracht en levenslust.

 Door te vertrouwen op je innerlijke wijsheid, weet je dat obstakels in je leven waardevolle lessen bevatten. Je kan steeds meer overzien waar het leven op aarde werkelijk over gaat.

 Door te leven vanuit jouw innerlijke wijsheid, leef je jouw waarheid. Pas dan kan jouw leven de vorm aan gaan nemen zoals het diep van binnen bij jou past.

Het is mijn intentie om bij te dragen aan meer bewustzijn op aarde en de weg vrij te maken voor meer innerlijke wijsheid.

Op donderdag 29 november is de afstandshealing “Toegang tot jouw innerlijke wijsheid”. Tijdens de healing ruimen we oude, beperkende waarheden op zodat je toegang krijgt tot diepere innerlijke wijsheid.

Samen met alle deelnemers aarden we een veld met de energie van innerlijke wijsheid en met een zo hoog mogelijk bewustzijn en frequentie.

Lea van der Eem
www.helderbewustzijn.com


Wanneer:
 Donderdag 29 november van 20.00 tot 21.00 uur.

Waar: Lekker thuis op je eigen fijne plek.

Door wie: Lea van de Eem, spiritueel psycholoog en nieuwetijdsbegeleider.

Aanmelden:

Je meldt je aan door € 20,- over te maken op rekeningnummer NL78 INGB 0002957407 t.n.v. Helder BewustZijn o.v.v. ‘Innerlijke wijsheid’. Vermeld ook duidelijk je naam zodat ik je betaling kan koppelen aan je aanmelding.

Daarna vul je je email en naam in en druk je op de knop 'aanmelden'. Je wordt dan automatisch toegevoegd aan de deelnemerslijst en ontvangt nog een bevestigingsmail.

AanmeldenHoe werkt het?


Donderdag 29 november maak ik in de ochtend een audio opname, speciaal afgestemd op dit thema en de energie van deze groep. In de loop van de middag ontvang je een mail met de link naar de opname als mp3-bestand (te beluisteren met oortjes via laptop of telefoon) en verdere uitleg. Hou voor de zekerheid je spam in de gaten!

Donderdag 29 november om 20.00 u luisteren we allemaal tegelijk de opname. Ik stem mij opnieuw af en ondersteun en geleid de energie die op dat moment toegevoegd en geaard wil worden.

Lukt het je niet om op de afgesproken tijd mee te doen? Je kan de opname ook op je eigen moment beluisteren. Sowieso kun je de opname nog zo vaak beluisteren als je wil. 

Ieder beleeft de healings op zijn of haar unieke manier

Hier wat ervaringen van deelnemers tijdens eerdere afstandshealings: 

 "Jouw healings zijn altijd super krachtig en zo nodig in deze onrustige periode van heling! Ik voel mij na jouw healings altijd ontzettend geaard."

 " Ik ben je enorm dankbaar! Ik voel een enorme afdaling in en verbinding met mijn lichaam. Ik voel ook dat ik alleen maar hier kan neerzetten op aarde waar ik voor bedoeld ben als ik volledig in mijn lijf ‘zit’."

 " Ik voelde jouw energie heel sterk binnenkomen. Mijn hele lichaam begon na 5 minuten te tintelen en heeft de hele healing getinteld. Toen jij jouw woorden uitsprak “jij bent veilig”, kon ik een hoop oude energie loslaten door te huilen. Ik was de afgelopen dagen weer in de “moeten” stand geraakt, waardoor het thema “loslaten” en de veiligheid die jij benoemde zo nodig was voor mij. De dag erna echt meer lichaamsbewustzijn gevoeld dan ervoor. Mijn hart is meer geopend door jouw energie." 

 "Jouw energie kwam bij mij zo sterk binnen dat ik het overgrote deel intens heb gehuild. Fijn dat alle nog vastzittende energie zo bij mij los kon komen en ik van binnen kon opruimen om plaats te maken voor het nieuwe."

 " Tijdens de healing voelde ik mezelf zo rustig en geaard. Alle energie stroomde. Ik voelde mij gehoord, gezien en energetisch betrokken bij een groter plan. En dat maakt mij zo blij!"


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 
Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland