Door de overgang heen. De golven brengen je naar de nieuwe aarde | Luc van Ewijk | Lichtwerkers Nederland

Beter om rust te houden in deze tijd, we willen zo hard.

Maar je lichaam roept je tot halt. Al die nieuwe energieën hebben een plaats nodig. En die plaats is rust.

Rust is je kracht van morgen.
Kijk maar naar de winter. Even in de rust en volop bloeien in maart dat is wat de natuur kan. En dat kunnen wij ook. Rust in balans hebben. Te veel rust is niet goed. Maar te weinig ook niet. Wanneer je weer in actie wilt komen. Voel je onrustig worden.

Dat betekend dat je vleugels weer mag uitslaan

En onrustig door de verandering heen. De overgang die je meemaakt. Van 3 D naar 5 D. Simpel van overal voor werken naar alles is goed. Naar geen karmisch lessen meer. Naar genieten in het leven. Een puur leven omdat je geen troebels meer hebt.

Hiervoor ben je gekomen. Om de wereld omhoog te helpen. Je hoeft alleen de leeuw in je te laten zien. En je waarheid geven.

Niemand lijkt de waarheid  te willen. Ze zijn bang voor het licht. Al het duister wat aan het licht komt. En natuurlijk is niks onzeker. Het enigste wat zeker is het nu. Dus maak daar gebruik van.

Een zinkend schip dat is de maatschappij. Druk zetten is je licht laten schijnen. Doe dat wanneer je je krachtig voelt. Wanneer je vol in vuur staat. En zie hoe de sluier openbreekt.

Hoe we steeds meer herinneren. Van wie we vroeger waren. Naar de waarheid  in het heden. Je kunt gewoon zien. Niks is meer voor jou verborgen.

Als wegvoorbereiders maak je jouw wereld. Je laat zien hoe het anders mag. Ga met de golven van de nieuwe tijd mee. De golven die geven jouw gevoel aan.

Is het stilstaan of in actie komen? Daar is niks over te zeggen. De ene dag vlieg je enorm ver. De andere dag kom je je bed niet uit. Niet erg dat is de tijd. Na de overgang heb je elke dag vleugels. Je kunt enorm ver strijken. Omdat er geen grenzen zijn. Alleen plekken waar je nog niet bent geweest.

Je bent niet meer zo rebels. Het vuur is niet gedoofd. Je hebt alleen de rust ontdekt. Buiten het veld van dualiteit. Zit je in de bron. En daar draait de nieuwe aarde om. We zijn niet allemaal concurrentie van elkaar. Nee, we zijn allemaal collega’s van elkaar, broeders.

Als soort zijn we sterk. En we zijn niet alleen. We worden elke dag gesteund hiermee. Al die dubbele cijfers zijn je helpers die met je communiceren. En het werkt. Want we weten wat ermee te doen.

Wees niet bang om hulp te vragen. De overgang naar de nieuwe aarde is niet makkelijk. Je oude rotzooi hoort opgelost te worden. En daarnaast krijg je een ander  lichaam. Wat aangepast is aan de nieuwe frequentie’s en energieën.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland