Meestromen met Mercurius | Retrograde van 17 november tot 7 december 2018 | Lea van der Eem

In deze periode is het handig om er rekening mee te houden dat dingen anders gaan dan je had gepland, er vaker dingen kapotgaan, elektrische apparaten vaker storingen hebben en dat je computer wat langzamer kan zijn juist op het moment dat jij haast hebt.

Tijdens een Mercurius retrograde worden er ook meer afspraken gewijzigd, verzet of afgezegd dan anders.

Ook is handig om extra aandacht aan communicatie te besteden omdat er eerder misverstanden ontstaan. Beter dus om even te bellen bijvoorbeeld en extra te checken of jullie elkaar echt goed begrijpen, dan te whatsappen.

Zo neem ik altijd als de afstandshealing op zondagochtend is, op zaterdagochtend de bijbehorende audio opname op. Maar net toen ik wilde beginnen, bleek dat er bij mijn buren een grote, oude, hoge boom gekapt ging worden. Heel enthousiast waren een paar mannen met een motorzaag aan het werk die op mijn opname goed te horen was. Die mannen zouden de hele dag bezig zijn met de motorzaag, dus heb ik het maken van de opname verschoven naar zaterdagavond.

Gelukkig had ik de rust en de ruimte en was er voor mij geen vuiltje aan de lucht!

Fijn dus om de komende weken extra tijd in te bouwen, zodat je de ruimte hebt als dingen anders lopen en je weer te herinneren dat het fijn is om flexibel te kunnen zijn en mee te stromen met wat er gebeurt.

De les die Mercurius je aanbiedt is dat het goed is om een pas op de plaats te maken, rust in te bouwen en je aandacht weer naar binnen te keren. Tijd om dieper in jezelf te gaan, te reflecteren en je te bezinnen.

Het is ook tijd om terug te schakelen naar een lager tempo, uit de doe-modus te komen, hard werken en dingen voor elkaar krijgen vanuit wilskracht weer los te laten en je verbinden met de goddelijke bron en stroom.

Er is de afgelopen weken veel energie-instroom geweest, het was intens en heftig. Dus het is goed om rust en ruimte te creëren om al die energie te laten bezinken en integreren.

Dankjewel Mercurius, voor je wijze lessen in rust, verdieping en vertrouwen in de goddelijke stroom en timing.

Lea van der Eem
www.helderbewustzijn.com

 Zondag 6 december om 20:00 uur


Channelings van Atlantisch naar christusbewustzijn: Deze keer gaat Jeshua in op het dadertrauma en slachtoffertrauma in lichtwerkers, hoe deze te herkennen en hoe ervan los te komen.

 Zaterdag 12 december ( 12 - 12 ) om 20:00 uur


Door het goud van jouw lessen en ervaringen te zien, voelen en diep in je op te nemen, kunnen de processen van 2020 tot een afronding worden gebracht.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland