Co-creëren met de energie van de nieuwe tijd ♥ Lea van der Eem ♥ Lichtwerkers Nederland

Wat is het toch een bijzondere tijd. Zoveel energie komt er op ons af. Soms kan je je overweldigd voelen door de intensiteit, de kracht en alles wat dat in jou teweegbrengt en wil je liever even schuilen tot de storm voorbij is.

Soms is dat ook goed en mag je je tijd en rust nemen om het te laten gebeuren.

Maar het is niet meer de bedoeling om je te verstoppen in je schuilkelder.

Niet meer onderduiken, maar ook niet vechten en op wilskracht proberen het voor elkaar te krijgen.

Niet meer je laten overweldigen of meenemen door de energiegolven, maar ook niet tegen de stroom in gaan.

De tijd is gekomen om stevig te blijven staan, aanwezig te zijn met jouw energie en samen te werken met de transformatie-energieën. Tijd om vanuit jouw kern tot co-creatie te komen met dat wat er naar je toekomt.

Jij en de energie van de nieuwe tijd zijn gelijkwaardige partners. Elkaar inspirerend, steunend en versterkend om het beste in elkaar naar boven te halen.

Wat dat precies is en hoe dat gaat is nog helemaal nieuw en is een nieuwe weg om te ontdekken. Ieder van ons zal dit op zijn eigen manier gaan doen. Dat is waar meesterschap over gaat.

Ik zal uitleggen wat ik bedoel met samenwerken en co-creëren aan de hand van een voorbeeld uit mijn leven.

Begin vorig jaar bestond mijn werk uit alleen individuele begeleiding, zoals ik dat al 15 jaar had gedaan. Mijn cliënten kregen de kosten gedeeltelijk vergoed van de zorgverzekeraar, door mijn lidmaatschap bij een beroepsvereniging. Ik voelde al langer dat het tijd was om dat lidmaatschap op te zeggen. Dat werd van mij ‘gevraagd’. Ik wist dat ik het zou gaan doen aan het einde van dat jaar, maar vond het ook eng. Geld is een thema in mijn leven en ik heb lang met heel weinig geld moeten leven (samen met mijn drie dochters), terwijl dat eindelijk een beetje begon te stromen.

Ik had een paar opties: mijn lidmaatschap niet opzeggen en vast blijven houden aan het oude, wel opzeggen en er maar op vertrouwen dat alles wel ‘geregeld’ zou worden of  opzeggen en toch angstig zijn of het allemaal goed zou komen.

Maar dat voelde allemaal niet goed. Ik was er zelf ook bij en wilde deelnemen aan het proces, invloed uitoefenen.

Ik heb ervoor gekozen om me over te geven aan de stroom, maar wèl met duidelijke instructies. Ik heb de ‘grotere’ machten laten weten dat ik mijn lidmaatschap op ging zeggen eind 2018 en dat zij een jaar de tijd hadden om mij te laten zien wat de bedoeling was, wat mijn taak zou zijn èn om andere geldstromen in mijn leven te brengen. Tegelijkertijd heb ik mezelf geopend om alle signalen en boodschappen op te pakken die naar me toe kwamen en heb ik de stappen gezet die mij aangereikt werden. Dat waren heel veel kleine stapjes, maar kort gezegd heeft dit alles ertoe geleid dat ik in juni 2018 mijn eerste groepshealing op afstand gaf. Eind 2018 had ik al 13 healings verzorgd en inmiddels zie ik nog maar een paar cliënten per maand, bestaat mijn werk voornamelijk uit schrijven en geven van healings en is deze maand zelfs het eerste online maandtraject gestart. Ik voel me er heel goed bij, doe de healings met veel liefde en de inspiratie stroomt.

De groei en verandering is enorm en tegelijkertijd voelt het nog maar als het begin. En wat betreft het geld: er komt nu meer geld naar me toe dan ooit eerder is gebeurd.

Dit is echt een co-creatie met de grotere machten of de energie van de nieuwe tijd.

Zo werkt het met alles wat er op je afkomt, ook de intense energiestormen die er regelmatig zijn. Het is niet meer de bedoeling dat je het alleen maar ondergaat, of je er voor probeert af te schermen. Jij bent er ook. Jij hebt inbreng. Jij mag gebruik leren maken van jouw energie om samen te werken en te co-creëren.

Ook dat is een manier om jouw plek in te nemen en jouw licht te laten schijnen.

Shine on!

Lea van der Eem
www.helderbewustzijn.com

Wil jij ervaren hoe jij om kan gaan met de transformatie-energieën?


Doe dan mee met de volgende groepshealing op afstand ‘Aarden van de nieuwetijdsenergie’ op donderdag 14 februari om 20 uur.


Deze healing ondersteunt je om oude energie, patronen en overtuigingen, die de weken of dagen ervoor zijn aangeraakt en losgemaakt, op te ruimen. 

Je leert om vanuit liefde om te gaan met energie en gevoelens die jij in jezelf tegenkomt tijdens jouw proces van transformatie of wakker worden.

Energie die meer licht in zich draagt: vrijheid, ruimte, eenheid, overvloed, leven vanuit verbinding met je hart en buik, liefde en gemak (de energie van de nieuwe tijd) wordt dieper in jou geaard.

De healing is gericht op ervaren en aanwezig zijn in je lichaam: de nieuwetijdsenergie mag echt in jouw lichaam gaan stromen. Zo ontdek je de kracht in jezelf en maak je stappen om te leren samenwerken met deze energie.

Meedoen aan de healing brengt jou dieper in jezelf, laat jouw bewustzijn groeien en brengt jou verder op jouw pad van ontwikkeling.

 Je kunt gewoon thuis, op je eigen fijne plek, aan deze healing deelnemen.

 De healing duur ongeveer 45 minuten.

 Bijdrage energie uitwisseling bedraagt € 15,-

De healing wordt verzorgd door Lea van der Eem, Spiritueel Psycholoog, Nieuwetijdsbegeleider, Lichtwerker en Pionier in BewustZijn.

Wil je deelnemen aan de healing op 14 februari?


Druk dan op de knop van je keuze hieronder. Je komt dan eerst op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België).

 Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je drukt op de knop 'betaling bevestigen' , dan kom je weer terug op deze website. Daar vul je je naam en e-mailadres in en vervolgens druk je op de knop 'aanmelden'. Pas dan kom je op de deelnemerslijst van deze healing. 

Lukt het om wat voor reden dan ook niet om je aan te melden met je e-mail adres of ontvang je na aanmelden niet direct een bevestigingsmail, neem dan even contact met mij op via de mail.


Bijdrage energie-uitwisseling: € 15,- per keer.

Er zijn in totaal nog 5 healings 'Aarden van de nieuwetijdsenergie' gepland op 14 en 28 februari, 14 en 28 maart en 11 april. Elke healing is anders, met een ander thema en afgestemd op de energie van dat moment. 

 

Wil je deelnemen aan alle 5 de healings die nog gaan komen? 

Dan is de prijs € 65,- i.p.v. € 75,-. 


Dit zijn ervaringen van deelnemers aan eerdere healings:

 

 "Jouw healings zijn altijd super krachtig en zo nodig in deze onrustige periode van heling! Ik voel mij na jouw healings altijd ontzettend geaard."

 "Ik heb deze healing twee dagen later gedaan en dacht in eerste instantie dat het dus dan wel ‘niet’ of anders zou werken. Niets is minder waar, het was juist een krachtige healing. Zo zie je maar weer: er is geen tijd en afstand in dit lichtveld!"

 "Voor mij zijn de healings echt een soort krachtig moment om mezelf sterker te maken. Weer terug bij mijn eigen energie, wat zo vaak wegstroomt naar de ander..."

 "Ik heb nu een aantal keren meegedaan met een healing en iedere keer is het zeer helpend in mijn bewustwordingsproces. "

 "De healings geven een betere verbinding met je lichaam en bewustzijn in het hier en nu. Door meerdere healings te volgen komen voor mij de woorden ook veel krachtiger binnen, de verbinding lijkt er dan al te zijn en hoef je je alleen maar een soort van aan te klikken..." 

 "Dank je voor de healings want die hebben een krachtig en helend effect op mij en ik vermoed op vele anderen…."

Hoe gaat de healing?

Op de ochtend van de healing maakt Lea een audio opname speciaal afgestemd op de energie van dat moment en de dagen ervoor. Op 14 februari tussen 17 en 18 uur ontvang je de link naar de opname in een mail met daarbij uitleg over het verloop van de healing.

De opname kan je het beste beluisteren met je oortjes (op je laptop of telefoon). 

Op het tijdstip van de healing luisteren we allemaal tegelijk de opname. Lea stemt zich opnieuw af en ondersteunt en geleidt de energie die op dat moment toegevoegd en geaard wil worden.

Lukt het je niet om op de afgesproken tijd mee te doen? Je kan de opname ook op je eigen moment beluisteren. De opname geeft jou toegang tot de helende energie van de nieuwe tijd. Sowieso kun je de opname nog zo vaak luisteren als je wil.

Starseed Special Transmissie en meditatie

Wieteke Koolhof channelt Arjun van de YahYel op zondag 25 april om 20:00 uur

 

Nieuw! Verlichtingsactivatie

Zondag 9 mei om 20:00 uur door Davy Diekstra

 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise DiekstraLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland