Aarden van de actuele nieuwetijdsenergie | Lea van der Eem | Lichtwerkers Nederland

Er gebeurt zoveel in deze tijd. Je bewustzijn groeit, je wordt gevoeliger, je laat oude zekerheden los. Regelmatig ben je de vaste grond onder je voeten kwijt. Er gebeurt veel in jou en om je heen veel wat je nog niet kent en begrijpt. Je voelt dingen die niet meer in je oude denkkaders passen. Het oude voldoet niet meer. Je hebt nieuwe manieren nodig van omgaan met alles wat je in jezelf tegenkomt.

 

Kan jij, net als veel andere mensen, extra steun, stabiliteit, helderheid en aarding gebruiken tijdens alle intense transformatieprocessen?

 

Doe dan mee met de healing op zondag 18 november. Te ontvangen vanaf je eigen fijne stoel.

 

Voorafgaand aan elke healing ontvang je een audio opname speciaal voor die healing. Zo hoor je precies waar je je aandacht tijdens de healing kan richten. Mijn stem helpt je om in het nu en in je lichaam aanwezig te zijn, zodat je de helende energie die beschikbaar is echt kan toelaten en ontvangen.

 

Tegelijkertijd leer je ook hoe je zelf je aandacht kan richten en hoe je om kan gaan met energie en gevoelens in deze transformerende tijd.

 

Tijdens de healing ruimen we samen oude energie, patronen en denkwijzen die de afgelopen weken zijn aangeraakt en losgemaakt op en aarden we in de vrijgekomen ruimte de energie van de nieuwe tijd, die op dit moment voor ons beschikbaar is. 

 

 Oude energie is bijvoorbeeld: zwaarte, onmacht, oordelen, strijd, tekort, negativiteit, lasten dragen voor anderen, moeten en hard werken, leven vanuit je hoofd, resultaatgericht zijn, afgescheidenheid.

 

 De energie van de nieuwe tijd is bijvoorbeeld: licht, vrijheid, ruimte, eenheid, overvloed, leven vanuit verbinding met jezelf, liefde, gemak.

  

Door ons met elkaar te verbinden kunnen we onze taak van het oude loslaten, transformeren en de nieuwe energie op aarde brengen makkelijker maken en wordt het voor onszelf lichter.

  

Je kunt gewoon thuis, op je eigen fijne plek, aan deze healing deelnemen.

Elke healing duurt ongeveer 30 minuten.

 

 Wanneer: Zondag 18 november van 10.00 - 10.30 uur.

(Op zondag 16 december van 10.00 - 10.30 uur is de volgende healing met dit thema.)

Bijdrage: € 10,- per keer. 

Aanmelden: Je meldt je aan door € 10,-  over te maken op rekeningnummer NL78 INGB 0002 9574 07 t.n.v. Helder BewustZijn met vermelding van je naam, "Nieuwetijdsenergie 18 nov".

 

Daarna vul je je e-mail en naam in en druk je op de knop 'aanmelden'. Je wordt dan automatisch toegevoegd aan de deelnemerslijst. Ook ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie. Hou voor de zekerheid even je spam in de gaten."

Aanmelden healing zondag 18 novemberHoe gaat de healing?


 Op de zaterdag voor de healing maak ik een audio opname die speciaal is afgestemd op de energie van dat moment. Zaterdag in de loop van de dag stuur ik je deze in een mail als mp3 bestand met daarbij uitleg over het verloop van de healing. De opname kan je het beste beluisteren met je oortjes (op je laptop of telefoon). 

 

 Op het tijdstip van de healing luisteren we allemaal tegelijk de opname. Ik stem mij opnieuw af en ondersteun en geleid de energie die op dat moment toegevoegd en geaard wil worden.

 Lukt het je niet om op de afgesproken tijd mee te doen? Je kan de opname ook op je eigen moment beluisteren. Sowieso kun je de opname nog zo vaak beluisteren als je wil. 

Dit zijn ervaringen van deelnemers aan eerdere healingen:

 ´´Voor mij zijn de healings echt een soort krachtig moment om mezelf sterker te maken. Weer terug bij mijn eigen energie, wat zo vaak wegstroomt naar de ander..."

 

 "De healings geven een betere verbinding met je lichaam en bewustzijn in het hier en nu. Door meerdere healings te volgen komen voor mij de woorden ook veel krachtiger binnen, de verbinding lijkt er dan al te zijn en hoef je je alleen maar een soort van aan te klikken..." 

 

 "Deze healings zijn een energetische verbinding. Met jezelf vooral, maar ook met de groep en een grotere bron van energie. Een verbinding met je diepste zelf. Lea faciliteert en geeft de ruimte aan dit proces en met haar woorden geef zij de richting aan. Als ik me hiervoor open stel komen de woorden binnen op diverse niveaus, zowel emotioneel, spiritueel, fysiek en mentaal. Op dat diepe niveau wordt er dan het nodige geschoond / in gang gezet / getriggerd waar je weer verder mee kan."

 

Lea van der Eem
www.helderbewustzijn.com

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland