De engelenpoort van 11-11-11 : Energienieuws | Avalon van Vliet | Lichtwerkers Nederland

Met Venus, de planeet van de Liefde, nog in achteruit (retrogade) tot 16 november, kun jij deze week sterk ervaren dat jij steeds meer gehoor wilt geven aan jouw passies, aan het volgen van jouw hart, om op die manier steeds meer in jouw element te kunnen raken en de balans tussen jouw drie-eenheid: geest, lichaam en ziel, recht te trekken waar jij de balans de afgelopen jaren misschien kwijt bent geraakt.

(Meer over deze 3-eenheid lees jij hier.)

Voordat jij hierop actie onderneemt is het belangrijk om eerst goed te luisteren en het juiste moment af te wachten. Passie is vuur en daarmee wil de actie verbonden aan de passie nog weleens wat onstuimig en impulsief zijn.

Daar komt dan weer de balans met onze geest bij kijken, ons verstand en onze logica.


11 november 2018 ( 11-11-11 )

11 november (11-11-11) gaat er een Engelenpoort open waarmee er een nieuwe stroom aan energie binnen zal komen. Om deze stroom te kunnen ontvangen is het belangrijk dat jij daarvoor ontvankelijk bent en dus open staat om deze stroom van nieuwe energie te ontvangen en op te nemen in jouw veld.

Omdat dit een flinke stroom is wat binnen komt kan het zijn dat jij de dagen rondom veel last hebt van ascensie verschijnselen. Grieperig aanvoelen, misschien wel zweten, moe, hoofdpijn. Ook al heb jij deadlines en van alles dat nog moet gebeuren. Luister naar jouw lichaam, jouw geest en jouw hart.

Gebruik deze dagen om jouzelf goed te aarden door te mediteren en bewust bij jouzelf aanwezig te zijn, in jouw eigen veld, in jouw eigen lichaam, bij jouw eigen behoeftes. Luister goed naar jouzelf en wat jij nodig hebt in het moment, dat maakt jou ontvankelijk om te kunnen ontvangen en mee te gaan met deze nieuwe stroom van energie die een uitwerking zal hebben op jouw plannen en dromen.

Kom pas in actie wanneer jij voelt dat het daarvoor tijd is. Soms is de juiste “actie” om geen actie te ondernemen en te vertrouwen op het juiste moment. 

Voor het einde van november zul jij een verschuiving in energie merken waardoor jouw eigen kracht toeneemt en jij concrete stappen kan gaan maken.

Tot die tijd. Neem jouw rust. Pas op de plaats. Veel water drinken en lief zijn voor jouzelf.

Liefs, 

Avalon

www.vindjouwspirit.nl

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland