Tijd voor waarheid. Doordat we onze plek innemen | Luc van Ewijk | Lichtwerkers Nederland

Heerlijk het vuur wat zo brandt. Omdat het onze tijd is aangebroken. Zeuren op de ander heeft geen zin meer. Blijf in je eigen bubbel ook wel je vortex.

Je loopt over van inspiratie. En met een reden. Het is tijd om te creëren. Heerlijk nu ook boeken maken. Zodat mijn eigen empire komt.

Je talenten op alle fronten toepassen. En het leven stroomt rijkelijk naar je toe. Spoedig hoef je niet meer te werken voor geld. Je zult zelfs niet meer op je centen hoeven te letten.

We zijn geen slaven van het geld. Geld was een middel om te handelen, meer niet. Ze hebben een schuldensysteem bedacht om ons arm te houden en kwetsbaar dat is handig voor de macht.

Maar nu willen we vrijheid. De leeuw brult al vanaf augustus. En nu is ie in je gaan wonen. Je eist je plek op. Omdat de wereld ook van jou is.

Overvloed zodra jij je overgeeft aan het universum in overgave, dan ben je voorbij je angsten. En dan zullen er veel woo momenten volgen. Want dat is wanneer de magie begint wanneer je vol in je kracht staat. En geen angst je meer tegen houdt. Niet te snel want dan verlies jezelf. Bescherm je en geniet van de rust. Die je krijgt van meditatie.

En stop niet met ontdekken. We willen steeds meer. Omdat de mens ontworpen is om zich steeds meer uit te breiden. Comfort is ongezond. Net als routine. Verveling leidt er toe dat vele depressief raken.

Een 9 tot 5 maatschappij van hetzelfde. Terwijl de robots spoedig de boel overnemen. Dan kan de creatieve eeuw beginnen. We gaan ons uitbreiden en koloniseren een paar planeten. Gewoon omdat het kan. Omdat die technologie al opgeslagen ligt in basis 51. Je weet wat ik bedoel.

Maar voor dat hoor je jezelf te verlichten. Je zet jezelf in het licht. Zodat je kan zien wat je allemaal kunt. En daarmee maak je de wereld een rijkere plek.

Ook komen we dichter bij elkaar. Niet meer vechten om elkaars waarheid. Dan vertel je het niet. Werk je nog wat harder aan jouw rijk. Wat tot voorbij de hemel groeit. Omdat de nieuwe aarde extreem vruchtbaar is.

Geen nieuws meer volgen. Want het komt allemaal goed. Achter de schermen. De lichtwerkers en jezelf die volledig aan het vliegen zijn.

Mensen denken dat je gek bent geworden. En het kan je helemaal niks schelen. Nog een paar shirts bestellen. Zodat mensen zien wie ik ben.

De zwevende of diegene met aluminium folie I don’t care. Het is tijd voor de waarheid. En dat serveren we ze op deze manier. Niet willen luisteren dat kan. We maken het gewoon. Dan komt het vanzelf op tafel te staan. De smaak is rukker dan spruitjes. Maar daar wennen we wel aan. We eet ook nog moederkoeken van kippen dus dit kan er ook wel bij.

Heerlijk genieten. Altijd omdat zo het leven hoort te zijn.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland