Moeten we onszelf 'beschermen'? | Abraham Hicks | Annelie van Eijk

Gast: Ik heb al veel geleerd over energie en ook geleerd te channelen, en via dat proces heb ik weer geleerd over mensen die zijn overgegaan en tegen me spraken. En er waren verschillende van die mensen die mij leerden mezelf te beschermen.

Abraham: Dat is omdat jij ze niet ontving in hun huidige Vortex-vorm. (hun Pure, Positieve Energievorm)

Je hebt de Gedachtevorm ontvangen die achterblijft wanneer men de overgang maakt.

Want er is Niemand die is overgegaan naar het Niet-Fysieke, die óóit zal spreken over Bescherming.

Gast: Ook wanneer ik energiewerk deed werd me verteld mijzelf te beschermen maar ik geloof niet dat ik mij dien te beschermen tegen negatieve energie.

Abraham: Dat is namelijk ook een foute veronderstelling. Dat zou betekenen dat er indringing bestaat en dat iets wat jij niet wilt zomaar in jouw ervaring zou kunnen springen. Maar het zou ook kunnen zijn dat er een vervorming in je interpretatie is geweest en ze eigenlijk bedoelden: Ga eerst in de Vortex en channel dan pas.

Want als je er over nadenkt dan is de mogelijkheid om energie te vertalen (het channelen o.a.) net zoiets als het lezen van een boek. Als je eenmaal lezen kunt dan kun je allerlei dingen gaan lezen. Maar er zijn dingen te lezen die fijn zijn en er zijn dingen te lezen die niet fijn zijn. Er zijn dingen die waardevol en leerzaam zijn om te lezen en er zijn dingen die dat niet zijn.

Wanneer je dus energie ontcijfert of leest, dan betekent dit alleen maar dat je jezelf afstemt op de energie en daar lang genoeg op concentreert zodat je het kunt vertalen.

En iedere gedachte die ooit gedacht is bestaat nog steeds....en de Wet van Aantrekking - die de verzamelaar is van gedachten, de manager van gedachten, net als radiosignalen - dat de Wet van Aantrekking die gedachten laat samensmelten waardoor er Rivieren en Stromen van Gedachten bestaan.

Dus wanneer je intuned op zo'n Gedachtestroom, dan voelt die vaak krachtig en je weet dat het veel verder reikt dan wat jij zelf ooit gedacht hebt en daardoor voelt het aan als een realiteit....het voelt alsof het van ergens anders geprojecteerd wordt en dat jij de ontvanger bent.

Esther heeft dit in het begin ook even meegemaakt toen ze begon te ontvangen en dan zei ze tegen ons "Abraham, dit strookt niet met de dingen die jullie mij verteld hebben." En wij zeiden: Dat komt ook omdat je het niet van ons ontvangt maar je pikt gewoon energie op. Met andere woorden, je pikt de Gedachte op en vertaalt die. Het is net als het lezen van een boek, maar dat kun je aflezen aan hoe het VOELT.

Wij moedigden Esther dan ook aan om zich éérst af te stemmen en dan pas te gaan ontvangen.

Daarom moedigen we mensen ook niet aan om het channelen te gaan oefenen. Wij moedigen ze aan om de Vortex in te gaan, en als het iets is wat zich in hun Vortex bevindt, wat ze altijd al hebben willen doen, dan zal het zijn weg wel vinden. Maar er zijn heel veel mensen die het persé willen en het uitproberen.

Sommigen praten ons na. Er zijn verschillende mensen waarbij Esther ons vroeg of die persoon ons ook werkelijk ontving? En wij zeiden haar: Nee, ze channelen alleen je website, want dat is wat er dan ongeveer gebeurt. Maar IEDEREEN bezit wel de mogelijkheid om in te tunen op deze Bron-Energie.

Jouw vraag hier is prachtig want wanneer je intuned op die Energie, die plek van Toelaten en op Eén Lijn Zijn met je Bron, dan kun je dat aan je GEVOEL aflezen. Je kunt het weten door de Liefde die je voelt, door de Kracht die je voelt, en je kunt aflezen aan de Inhoud ervan. Daardoor kun je het weten.

En laten we het nu eens hebben over iemand die is overgegaan...

 

Wanneer je nu met tante Nelly praat en zij vertelt je dat ze bezorgd is omdat je het geld nog niet gevonden hebt wat ze in haar achtertuin begraven heeft, of omdat ze zich op een andere manier zorgen maakt over jou.....dan ben je niet afgestemd op de plek waar ze zich nu bevindt. Je bent dan afgestemd op dat wat ze ooit WAS en wat nog steeds beschikbaar voor je is.

Met andere woorden, de Gedachtevorm die je omgeeft (tijdens je leven op Aarde) blijft nog bestaan. Hoe bekender je was, hoe meer mensen zich op jou gefocust hebben, hoe levendiger die Gedachtevorm is en daardoor (na je overgang) gemakkelijker op te pikken en te vertalen zie je?

Maar wij willen tegen iedereen zeggen....laat dat je niet van slag brengen. Er zijn allerlei soorten energieën. Het enige wat je doen moet is jezelf eerst naar de hoogste frequentie brengen. En hoe weet je wanneer je dat gedaan hebt? Omdat je jezelf dan HEEL ERG GOED VOELT voordat je begint met het channelen.

En het is zo interessant....Wanneer je begint met dit proces in je poging om anderen te troosten bij wie zojuist een geliefde is overgegaan, dan roepen ze bij jou ook die troost naar voren. En daar is niets mis mee want hetgeen wat jij ontvangt slaat een brug tussen Wat Was en Wat Is.

Gast: Maar wanneer dat gebeurt...als iemand van de andere zijde een boodschap doorgeeft voor een ander...dan is het niet zo dat ik er om gevraagd heb omdat ik hen zo graag wil helpen.

Abraham: Ja, maar wanneer de boodschap afkomstig is van de plek waar zij nu zijn, dan is die ALTIJD VERHEFFEND. Het is nooit een boodschap over Voorzichtigheid of Bescherming...NOOIT! Dat laat je allemaal achter in het Fysieke wanneer je overgaat naar het Niet-Fysieke....Allemaal! Dat is namelijk een verzinsel van de menselijke inbeelding.

Gast: Ik geloof dat, wanneer iemand overgaat, het oftewel meteen oftewel lange tijd duurt voordat iemand terugkomt om te communiceren omdat ik denk dat iedere situatie anders is. Is dat waar?

Abraham: Niet iedere situatie is hetzelfde maar iedereen die terugkeert naar het Niet-Fysieke laat direct alle weerstand achter zich en is dan beschikbaar (voor communicatie). Dus, 'het er klaar voor zijn' heeft niets te maken met degene die is overgegaan.....maar met degene die hen horen willen. En het medium via wie zij doorkomen, is daar onderdeel van.

Met andere woorden, de mensen die hen via jou oproepen spelen een grote rol in dit alles - o.a. hoe zij zich voelen en wat ze precies willen.

En je moet weten dat de Niet-Fysieke Energie is zoals wij....onwillig om jou de manifestatie te geven die jij wenst. Bron-Energie speelt niet mee in het spel van vervorming, zie je, hoe graag mensen dit ook willen. Bron-Energie speelt niet mee in het spel van vervorming.

Gast: Omdat het allemaal Pure, Positieve Energie is?

Abraham: Precies!

Abraham Hicks 

www.abraham-hicks.com 

Annelie van Eijk
www.mijnspirituelenatuur.nl

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.