Veranderingen in lichaam en geest | Leonoor Netten | Lichtwerkers Nederland

Hieronder zie je een lijst met verschijnselen en veranderingen die mensen kunnen hebben in hun bewustwordingsproces.

Kijk eens wat op jou van toepassing is en het hoeft helemaal niet zo te zijn dat je alle verschijnselen hebt. het kan natuurlijk ook zijn dat jij dingen waarneemt die niet in deze lijst staan, het is dan ook heel persoonlijk en voor iedereen weer wat anders.

Vaak is het zo dat je een bepaalde periode last hebt van een of meer van deze verschijnselen en meestal verdwijnen ze ook weer na verloop van tijd. Op de momenten dat je er veel last van hebt, zijn er verschuivingen in de “Kosmische energie” en vooral gevoelige mensen kunnen daar sterk op reageren.

Veranderingen in lichaam en geest

  Veranderend slaap-patroon ; het kan zijn dat je onrustiger slaapt, meer droomt, vaak op dezelfde tijd wakker wordt midden in de nacht, meer-of minder slapen dan je gewend bent.

  Activiteit bij het Kruinchakra ; Je kunt tintelingen voelen, gekriebel op je hoofd. Het Kruinchakra wordt geopend voor hogere frequenties.

  Onverklaarbare Emoties ; Zomaar ineens huilen, terwijl er geen aanleiding voor is. Je depressief voelen en vijf minuten later heel gelukkig zijn. Emotionele rollercoaster.

  Oud zeer dat naar boven komt ; Oude pijnen die zomaar ineens weer boven komen, terwijl je dacht dat je het al verwerkt had. Dit zijn oude energie-verbindingen die je los kunt gaan maken.

  Gewichtsverandering ; aankomen of afvallen. Dit heeft te maken het loslaten/vasthouden van emotionele patronen.

  Veranderingen in het eetpatroon ; Ineens geen trek meer hebben in de dingen die je altijd zo lekker vond, of dingen gaan eten waar je vroeger je neus voor ophaalde.

  Voedsel-intolerantie’s ; Hoe meer je je opent voor de “nieuwe energie” hoe gevoeliger jouw eigen energie-systeem wordt. Jouw lichaam laat je weten wat het niet meer nodig heeft.

  Veranderd gezichtsvermogen ; Het kan zijn dat je soms waziger ziet, of lichtflitsen ziet, Aura’s gaat zien of alle kleuren veel scherper gaat zien. Ogen worden gevoeliger voor energie om ons heen.

  Veranderd gehoor ; Het kan zijn dat je gevoeliger wordt voor geluiden, minder goed tegen lawaai kunt, pieptonen hoort of andere geluiden die je niet kunt duiden. De oren worden gevoeliger en zijn zich aan het aanpassen aan hogere frequenties.

  Veranderde smaak en reuk ; je ruikt en proeft alles veel beter en voedsel dat niet “voedend” voor jou is, kan onaangenaam ruiken.

  Huidproblemen ; het kan zijn dat je allergische reacties krijgt, puistjes, pukkeltjes, jeuk…….hoe meer je in staat bent om oud zeer op te ruimen, te vergeven en los te laten, hoe meer de huid weer rustig zal worden. het zijn een soort energie-uitbarstingen.

  Schommelingen in energie ; dagen dat je de hele wereld aankunt en bruist van de energie, afgewisseld met diepe vermoeidheid. Dit komt door de stroom van hogere frequenties op bepaalde dagen.

  Veranderingen in bidden en/of meditatie ; het kan moeilijker zijn om te bidden of te mediteren, je kunt je minder goed focussen.

  Opwellingen van warmte of het koud hebben ; Dit zijn manifestaties van energie die het lichaam binnenstroomt.

  Fysieke ongemakken ; hoofdpijn, nekpijn, rugpijn, buikpijn, kramp in de spieren, verhoogde hartslag, stijfheid……….

  Dromen ; het kan zijn dat dromen levendiger, echter worden. Soms kan je het gevoel hebben dat je helemaal niet droomde, maar dat je in een andere dimensie was.

  Heftige veranderingen in je leven ; plotselinge sterfgevallen, baan verliezen, relatie stuk, vriendschappen die ineens over zijn. Het is een tijd om oude banden te verbreken, gehecht-heden los te laten en weer te gaan vertrouwen op jezelf. Deze gebeurtenissen zijn ook vaak signalen om je te openen voor onvoorwaardelijke liefde en compassie.

  Los willen breken uit beperkende structuren ; behoefte hebben aan tijd voor jezelf, niet meer willen dat anderen jou zo claimen en aan banden leggen. Meer behoefte hebben aan alleen-zijn.

   Stromende creativiteit ; ineens een creatief idee hebben, behoefte hebben aan tekenen, schilderen……..je krijgt inspiratie.

 Ongeduldig zijn ; tijdens jouw bewustwording zie je veel mensen die niet in jouw energie kunnen/willen meegaan. Ben niet ongeduldig, maar heb respect voor ieders tempo.

 

 Het gevoel hebben hier niet meer te willen zijn/je niet thuis voelen ; je kunt je soms een buitenstaander gaan voelen, jij begrijpt veel mensen niet meer en zij jou ook niet. Naar “huis” willen.

 Gevoelens van eenzaamheid ; Jouw gidsen zijn in al jouw incarnaties bij jou geweest, maar nu trekken ze zich terug om ruimte voor jouw eigen Goddelijkheid te maken. Dat kan eenzaam aanvoelen.

 Er jonger uit gaan zien ; met het loslaten van oude emoties en beperkende geloofsovertuigingen ga je letterlijk beter in je vel zitten.

 Gevoel dat de tijd sneller gaat ; de gewaarwording van “tijd” is aan het veranderen door de verhoogde energie-frequenties.

 Gevoelens van wanhoop ; naarmate je meer verbinding maakt met het eenheidsbewustzijn, kan je gevoelens van wanhoop hebben als je teveel aandacht blijft schenken conflicten en disharmonie.

 Gevoelens van rouw ; het leven kan anders worden naarmate jij bewuster wordt. Je moet wennen aan de nieuwe “jij” en kunt gevoelens van rouw hebben om de oude “jij” die je achterlaat.

 Synchrone gebeurtenissen ; alles en iedereen komt op het juiste moment in jouw leven om je weer een stapje verder te helpen. Ook al voelt het soms als negatief aan, op een dieper niveau zal het altijd positief blijken te zijn.

 Je niet “gegrond”voelen ; het gevoel hebben niet meer met beide benen op de grond te staan, je wiebelig voelen. het bewustzijn verbindt zich met de nieuwe energie, maar het lichaam moet daar nog aan wennen.

Aardingsoefeningen helpen daarbij en ook in de natuur zijn, contact met de Aarde maken.

 In jezelf praten ; dit heeft te maken met een nieuw niveau van communiceren met jouw ZELF. ben gerust, je wordt niet gek, maar je gaat de nieuwe energie binnen.

 Nummers en symbolen waarnemen ; 11.11, 22, 555, enz……….het lijkt toeval dat je dit soort getallen steeds meer waarneemt, maar dat is het niet. Het zijn onderbewuste triggers voor een dieper ontwaken.

 Elektrische en mechanische storingen ; flikkerende lampen, laptop die uitvalt, storingen op tv en radio…….het heeft te maken met de fluctuerende energievelden.

 Dieren en planten reageren anders op jou ; als de innerlijke rust en liefde weer in balans zijn, zullen dieren en planten anders op jou reageren, je bent dan helend voor hen omdat je begrijpt wat ze van je nodig hebben.

 Snellere manifestatie van jouw intenties ; Je zult ervaren dat jouw intenties sneller realiteit worden omdat je je bewust geworden bent van het feit dat jij schepper bent van jouw realiteit.

 Hartritme-stoornissen ; het Hartchakra wordt verder geopend en het hart brengt zichzelf weer in balans na een emotionele opruiming. Dit is meestal heel onschuldig van aard, maar ga bij echte klachten alsjeblieft naar de dokter.

 Snellere haar-en nagelgroei ; dit komt omdat er meer eiwitten worden omgezet in het lichaam.

 Herinneringen aan jeugdervaringen of vorige levens ; dit heeft te maken met het integreren van alle deelpersoonlijkheden.

 De linker hersenhelft functioneert minder ; die kant staat voor orde, planning, controle, analyseren…….en staat op een lager pitje om de rechter hersenhelft te stimuleren de staat voor ruimtelijk zien, het voelen van compassie het zien van kleuren en energie.

 Verlies van je passie ; gewoon geen zin meer om ook nog maar iets te doen. En dat is nou juist heel erg goed, doe maar eens even helemaal niks meer voor zover dat kan, het schept ruimte voor de nieuwe energie.

 Ontgiftings-symptomen ; het fysieke lichaam wordt schoongemaakt om de nieuwe energie goed te kunnen laten stromen. Dit kan even vervelend aanvoelen, maar het helpt om heel bewust te eten, goed naar jouw lichaam te luisteren wat het nodig heeft. Het lichaam laat oude vastgezette patronen los en dat kan soms wat pijnlijk zijn. Zorg dus goed voor jouw lichaam.Leonoor Netten
www.leonoornetten.com

Bron: The Crimson Circle.