De energie van november | Fran Tielemans | Lichtwerkers Nederland

November staat in het teken van hervorming, landen en aanpakken. Niets aan de hand, zou je wel zeggen. Doen we wel even. Maar dit is 2018, een 11-jaar, een jaar waarin alles net iets meer uitvergroot en intenser is dan gewoonlijk. En dit is ook het geval voor deze maand. Heb je dit jaar alle kansen tot herziening, heroriëntatie, verandering en uitbreiding gezien én genomen, dan zal je vrij vlot door deze maand gaan. De verandering die zich innerlijk sterk heeft neergezet in jou, kan zich nu ook stilaan gaan tonen in je buitenwereld. Je kan het gevoel hebben dat alles opnieuw vooruitgaat, dat dingen in beweging komen, en dat kan je een goed gevoel geven.

 

Zoals eerder gezegd, dit is een 11-jaar, én een voorbereidingsjaar op de grote groeisprong van 2020/2022, en dit is dus niét de tijd van grote realisaties, eerder van tevreden kijken naar kleine stappen die je hier en daar al kan maken. Je mag je best optimistisch voelen: er is al veel werk verricht, je hebt al een mooie fundering waarop  je de komende maanden en in 2019 verder kan bouwen.

 

November is echter ook de maand waarin je heel duidelijk kan voelen wat anders bekeken en/of aangepakt dient te worden. Misschien voelde je al een tijdje dat de weg die je liep niet echt de jouwe was. Je kreeg misschien al signalen dat je aanpak bijgestuurd dient te worden, of zelfs helemaal omgegooid. Wanneer dit zo is, voel je dan niet ontgoocheld, maar wees blij dat je het nu ziét, en verzamel dan al je moed om het roer om te gooien.

 

Elke minuut dat je je het slachtoffer voelt van iets of iemand, is een minuut waarin je jezelf de neerwaartse spiraal in trekt, en waarin je geblokkeerde energie nog wat meer vast gaat zetten. Wanneer je alle kracht in jezelf gaat ophalen, en heel helder en beslist kijkt wat er gedaan kan worden, én dat dan ook echt doét, dan ga je vooruit, dan ben je gegroeid, en dan weet je dat je daar ergens in de toekomst de vruchten van zal plukken.

 

Extra stilte en energieschoonmaak kan je helpen tot helderheid te komen, en je volgende stappen te ontdekken. Dit is een overgangstijd, en iedereen zal wel hier en daar wat moeten bijsturen, of dat nu gaat over beter zorgen voor je lichaam, meer innerlijke stilte creëren, meer plezier maken, meer hulp durven vragen, nog wat meer energieschoonmaak doen, of meer aandacht besteden aan relaties, job of financiën.

 

In oktober heb je – wanneer dat nodig was tenminste – veel signalen gekregen over waar het wat fout liep in je relaties. Waar je misschien jezelf vergeten was, jezelf niet voldoende respecteerde, of waar er geen gezonde balans meer was. In november is het het moment om verandering aan te brengen in je patronen in en overtuigingen rond relaties. Het is ook de maand waarin veel mensen voelen dat het tijd is om los te laten, en dat dan ook doen, wat dan weer een nieuwe opening en veel ruimte creëert naar de toekomst toe. Velen merken ook dat de funderingen onder nieuwe vriendschappen en groepsverbindingen beginnen te groeien, en hierrond kan ook nieuwe informatie opborrelen.

 

Op 7 november krijg je een extra duwtje in de rug van de Nieuwe Maan in Schorpioen, die je transformatie en de nodige stappen daartoe ondersteunt. Heb je transformatie nodig, en verzet je je daar nog steeds tegen, dan zou deze Nieuwe Maan je nogal ongemakkelijk kunnen doen voelen. Op 16 november gaat Mercurius retrograde tot in december, en dat kan dan weer vertraging, blokkades en misverstanden brengen in communicatie. Alle ideeën die je koestert, die niét zijn afgelijnd op je Hoogste Zelf, en die jouw weg voorwaarts hinderen, zullen duidelijker zichtbaar zijn, zodat je ze kan om-vormen of totaal loslaten.

 

Dit is de voorlaatste maand van 2018, wat betekent dat je op die 2 maand nog heel veel groei kan neerzetten, extra veel kan loslaten en heel veel kan trans-formeren. Je wordt heel sterk innerlijk geleid nu, er is een massa informatie beschikbaar, en al wat je dit jaar ‘afwerkt, hoef je volgend jaar niet meer door te gaan. De 11 helpt je boven jezelf (je lagere zelf) uit te stijgen, stilaan een streep onder het verleden te trekken, uitdagingen te overwinnen en jezelf verder te brengen dan je ooit dacht te kunnen gaan.

 

En heb je even een baaldag, neem dan eens een dagje transformatie-vrijaf. Verwen jezelf, neem wat extra rust, doe een leuk uitstapje, stap eens bewust uit je dagelijkse sleur, zoek mensen op die het beste in je wakker maken, lach en bewonder. Op die manier leer je relativeren en laad je je op om met frisse moed verder te gaan.

 

 

Keep the Faith

 

 

Fran Tielemans
http://www.maitreya.be

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.