Vuur spugen als een draak. Uit de as komt de nieuwe wereld | Luc van Ewijk | Lichtwerkers Nederland

Je wilt zo snel mogelijk. Je spuugt vuur. Je hebt het gehad met de negatieve buitenwereld. Daarom ben je ook zo’n eiland.

Je hebt alle negatieve mensen om je heen verwijderd. We zijn geen zielen oppassers. Ze zoeken zelf maar hun licht. We maken onze eigen paradijs. En daarvoor zijn we een beetje para.

Gelukkig zien we daar de kracht in. Dwars tegen de stroom in.

Niet wachten tot morgen maar doe het nu. Het liefst doen we alles nu. Alleen storten we dan in. Want je hebt ook je rust nodig...

 

Enorme bommen van liefde ondersteunen je. Je wilt zo graag liefhebben. Heb wat geduld. Achter de poort van jouw succes. Wacht die mooie man of dame op je. Wellicht ken je hem of haar wellicht niet. Het doet er niet toe.

Vergeet het nieuws. Vergeet facebook. Blijf gefocust. Zo kun je het meeste uit je thuis halen. Je wordt alleen maar depressief van het nieuws. Het duurt zo lang voor we door de duisternis heen breken.

Je wilt je licht niet meer dimmen. Desnoods verblind je wat mensen. Want we horen volwassen te worden. Er is altijd een reden om met elkaar te verbinden. Nu vechten we als kinderen. Om elkaars gelijk. En niemand heeft gelijk. En niemand kent de waarheid. De waarheid is slechts de bagage die je op dit moment nodig hebt.

Lekker eigenwijs. Stug de andere kant op. Zo snel mogelijk. Vol in je licht. Want dan explodeert de matrix. Je merkt het om je heen. Mensen kijken je of boos aan. Omdat ze niet hun kop uit het zand willen steken. Of ze kijken nieuwsgierig. Ze zien je licht. En willen er ook een beetje van. Mensen zijn toe aan liefde en positiviteit. Dan heeft de negatieve propaganda niet gewerkt. Negativiteit is deze dagen als een wapen. Gebruikt om alle hoop om je heen te doden. Met liefde geven we hoop. Dat is de kracht die we nodig hebben. Zo dat we kunnen vliegen naar een nieuwe aarde.

Brandend als een draak verbranden we de oude wereld. Waarin we ons nooit echt thuis hebben gevoeld. Omdat we met wapens kwamen. Om de oude wereld te vernietigen. Onze kennis stelt het oude buitengebruik. Zonder dat we in discussie horen te gaan. Want met niet zoveel denken. En meer voelen. Weten we in een paar seconden wat goed voor ons is en niet. Met een goed gevoel weten we ook in een paar seconden. Dat we er vol in horen te gaan. Want alleen zo komt jouw succes maximaal jouw kant op.

Achter de poort bij jouw succes zul je je thuis voelen. Omdat je volledig jezelf bent geworden in het proces er naar toe. Je hoort jezelf volledig te laten zien. Voordat de wereld jou volledig kan zien. Zo binnen zo buiten. Als bij de vrijmetselarij. De kracht van symboliek is enorm. Het is niet moeilijk, alleen de betekenis weten. En je kunt die oude wijsheid toepassen.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

* Wij zijn super trots op Luc die nu zijn eigen webshop heeft geopend. Luc laat zich leiden door zijn innerlijk vuur en creëert elke dag weer met volle passie aan datgene wat hij leuk vindt, dat wat goed voelt voor hem. Wij zijn dankbaar daar onderdeel van uit te mogen maken. Als je het leuk vindt, neem eens een kijkje op zijn webshop:

www.mindstroomwebshop.nl 

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland