Het is bijna november, de voorlaatste maand van dit 11-jaar | Fran Tielemans | Lichtwerkers Nederland

Het is bijna november, de voorlaatste maand van dit 11-jaar. Dat wil zeggen dat je, wanneer je even terugblikt naar het begin van dit jaar, je een grote groeisprong hebt gemaakt.

Je hebt jezelf verder doen gaan dan je vanuit je bange ego-ik wou of durfde. Je hebt oude patronen die je belemmerden overwonnen (grotendeels toch :) ), en je bent drempels overgegaan. Toch wanneer je de uitdagingen die je Hoger Zelf op je weg bracht hebt aangenomen. Denk er dus aan dat je nog twee maand de tijd hebt om gebruik te maken van de hoge trilling van dit jaar.

De druk om te veranderen, die je kan voelen in zo'n 11-jaar, kan inderdaad intens en zeer ongemakkelijk aanvoelen, zeker energetisch, maar je kan wel veel sterker evolueren dan in andere jaren. Daar waar je je anders makkelijker kon verzoenen met je verblijf in je comfortzone, wordt dit in een dergelijk jaar moeilijk, omdat je diep in jou beseft dat je verder moet - dat wil zeggen verder naar een toestand waarbij je meer innerlijke (en misschien ook wel uiterlijke) rust, harmonie, vreugde, helderheid en vreugde ervaart. een meer verlichte toestand dus. En dat maakt al dit getransformeer de moeite waard: het af en toe zeer duidelijk ervaren waarom je het ook alweer allemaal deed, en hoe je stap voor stap het zware rugzakje waarmee velen onder ons zijn geboren van je aflegt. Heerlijk toch.

Fran Tielemans
http://www.maitreya.be/

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.