Zaadjes laten groeien kost tijd | Lea van der Eem | Lichtwerkers Nederland

Ongeveer 10 jaar geleden kreeg ik in een reading te horen dat ik ooit groepen van met gemak 100 mensen zou begeleiden. Het was niet dat ik dat niet geloofde, alleen stond het op dat moment nog wel heel ver van me af.

Mijn leven was toen nog heel wiebelig. Ik was onzeker over mezelf en vooral aan het worstelen met allerlei moeilijke gevoelens en dingen in mijn leven. Ik had in die fase ook niet eens idee van hoe het voelde in mijn lichaam om geaard te zijn of hoe ik dat kon doen.

Alhoewel ik al 5 jaar een eigen praktijk had, kwamen er niet meer dan ongeveer 2 cliënten per week naar me toe. De vader van mijn drie (toen nog heel jonge) dochters en ik stonden op het punt om uit elkaar te gaan. Ik wist nog niet waar ik kon gaan wonen en hoe ik mijn financiën op orde moest krijgen zodat ik voor mezelf en mijn drie meiden zou kunnen zorgen.

Ondanks dat mijn hele situatie dus behoorlijk onvast en onzeker was, inclusief ikzelf, en dat ik vanuit mijn omgeving maar weinig steun en vertrouwen kreeg over mijn pad en mijn talenten, tòch voelde ik diep vanbinnen een rotsvast vertrouwen in dat ik iets goeds en nieuws te brengen had. Ook al begrepen de mensen om mij heen dat niet.

Ik voelde dat me innerlijk blijven ontwikkelen, doorgaan met mijn praktijk en begeleiden van mensen op mijn manier, het enige pad was dat ik kon gaan. Hierbij werd ik ook ‘geholpen’ en bevestigd door het universum, want in de tijden dat ik dacht dat ik toch echt moest solliciteren naar een baan voor wat financiële zekerheid, werd ik gewoon nergens aangenomen. De bron had heel andere plannen voor mij dan ergens in loondienst gaan en me laten beperken door regels en protocollen.

En nu, bijna 10 jaar verder, na ontzettend veel moeilijkheden te zijn aangegaan in mezelf en bergen met innerlijk werk te hebben verricht, ben ik die werelden gegroeid. En is het zaadje, wat mijn reader toen al zag, tot wasdom gekomen. Bij de allereerste afstandshealing die ik afgelopen juni gaf, deden er ruim 100 mensen mee. En inmiddels is er alweer een healing geweest waaraan meer dan 100 mensen deel hebben genomen.

Ik deel mijn verhaal met jou om je eraan te helpen herinneren dat ook in jou heel veel zaadjes aanwezig zijn. Om een zaadje tot groei en bloei te laten komen is in dit leven veel voeding en tijd nodig. Er kunnen jaren van ervaringen opdoen en je verder verdiepen in jezelf nodig zijn, voordat ze kunnen ontkiemen en uitgroeien. Ervaringen die je opdoet gewoon door te leven, zijn de voeding om de zaadjes die in jou geplant zijn te laten groeien.

Dus ook als het langzaam gaat en het voor jouw gevoel niet opschiet: heb vertrouwen en wees geduldig. Het is allemaal allang aan het gebeuren, ook al kan je dat nu nog niet helder zien.

Er ligt een universum van talenten en mogelijkheden in jou opgeslagen en alles zal er op precies het juiste moment uitkomen…

Ik ben heel blij met alles waarin ik ben gegroeid. Ontzettend veel kleine groeistapjes bij elkaar. En tegelijkertijd heb ik eigenlijk ook het gevoel dat ik nog maar aan het begin sta en dat ik het allemaal net een beetje begin te begrijpen. Nu is het niet alleen meer overwinnen van allerlei moeilijkheden, maar vooral ontdekken van heel veel moois…

Lea van der Eem
www.helderbewustzijn.com

 

Toegang tot jouw innerlijke wijsheid

Vanuit jouw innerlijke wijsheid weet je wat waar is en wat niet.

Je voelt in je buik welke keuzes voor jou kloppen en welke stap of stappen passend zijn voor jou.

Door contact met je innerlijke wijsheid voel je vertrouwen, kracht en levenslust.

Door te vertrouwen op je innerlijke wijsheid, weet je dat obstakels in je leven waardevolle lessen bevatten. Je kan steeds meer overzien waar het leven op aarde werkelijk over gaat.

Door te leven vanuit jouw innerlijke wijsheid, leef je jouw waarheid. Pas dan kan jouw leven de vorm aan gaan nemen zoals het diep van binnen bij jou past.

Het is mijn intentie om bij te dragen aan meer bewustzijn op aarde en de weg vrij te maken voor meer innerlijke wijsheid

 

Op donderdag 29 november is de afstandshealing “Toegang tot jouw innerlijke wijsheid”. Tijdens de healing ruimen we oude, beperkende waarheden op zodat je toegang krijgt tot diepere innerlijke wijsheid.

Samen met alle deelnemers aarden we een veld met de energie van innerlijke wijsheid en met een zo hoog mogelijk bewustzijn en frequentie.

WANNEER: Donderdag 29 november  20.00 uur tot  21.00 uur.

WAAR: Lekker thuis op je eigen fijne plek.

 

Je meldt je aan door € 20,- over te maken op rekeningnummer NL78 INGB 0002957407 t.n.v. Helder BewustZijn o.v.v. ‘Innerlijke wijsheid’. Vermeld ook duidelijk je naam of e-mailadres zodat ik je betaling kan koppelen aan je aanmelding.

Daarna vul je je email en naam in en druk je op de knop 'aanmelden'. Vervolgens ontvang je een mail in je mailbox waarin je je deelname nog dient te bevestigen. Daarna wordt je automatisch toegevoegd aan de deelnemerslijst en ontvang je nog een bevestigingsmail met aanvullende informatie.


 

* Aanmelden kan tot donderdag 29 november om 17 uur.

Hoe werkt het?

 

Donderdag 29 november maak ik in de ochtend een audio opname, speciaal afgestemd op dit thema en de energie van deze groep. In de loop van de middag ontvang je een mail met de link naar de opname als mp3-bestand (te beluisteren met oortjes via laptop of telefoon) en verdere uitleg. Hou voor de zekerheid je spam in de gaten!

Donderdag 29 november om 20.00 uur luisteren we allemaal tegelijk de opname. Ik stem mij opnieuw af en ondersteun en geleid de energie die op dat moment toegevoegd en geaard wil worden.

Lukt het je niet om op de afgesproken tijd mee te doen? Je kan de opname ook op je eigen moment beluisteren. Sowieso kun je de opname nog zo vaak beluisteren als je wil. 

Ieder beleeft de healings op zijn of haar unieke manier. 

Enkele ervaringen van deelnemers tijdens eerdere afstandshealings: 

 "Jouw healings zijn altijd super krachtig en zo nodig in deze onrustige periode van heling! Ik voel mij na jouw healings altijd ontzettend geaard."

 " Ik ben je enorm dankbaar! Ik voel een enorme afdaling in en verbinding met mijn lichaam. Ik voel ook dat ik alleen maar hier kan neerzetten op aarde waar ik voor bedoeld ben als ik volledig in mijn lijf ‘zit’."

 " Ik voelde jouw energie heel sterk binnenkomen. Mijn hele lichaam begon na 5 minuten te tintelen en heeft de hele healing getinteld. Toen jij jouw woorden uitsprak “jij bent veilig”, kon ik een hoop oude energie loslaten door te huilen. Ik was de afgelopen dagen weer in de “moeten” stand geraakt, waardoor het thema “loslaten” en de veiligheid die jij benoemde zo nodig was voor mij. De dag erna echt meer lichaamsbewustzijn gevoeld dan ervoor. Mijn hart is meer geopend door jouw energie." 

 "Jouw energie kwam bij mij zo sterk binnen dat ik het overgrote deel intens heb gehuild. Fijn dat alle nog vastzittende energie zo bij mij los kon komen en ik van binnen kon opruimen om plaats te maken voor het nieuwe."

 " Tijdens de healing voelde ik mezelf zo rustig en geaard. Alle energie stroomde. Ik voelde mij gehoord, gezien en energetisch betrokken bij een groter plan. En dat maakt mij zo blij!"

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland