Geef je over. Vol overgave. Want dan transformeer je naar het licht | Luc van Ewijk | Lichtwerkers Nederland

Niet zoeken naar jezelf. We zoeken buiten onszelf naar onszelf. We denken dat boeken ons de waarheid brengen. Maar er zijn verschillende waarheden. Verschillende scripts die allemaal mogelijk kunnen zijn.

Zet het licht in jou zelf aan. Zelfliefde laat de lichten in jou schijnen. Zodat je niet meer gaat verdwalen.

We vragen ons af waarom de wereld niet zo is als we willen. Omdat we nog niet volledig kunnen zien. Oude patronen manipuleren je op de achtergrond. Ja je ego en je mind zijn een slim systeem.

Jezelf laat zich aan jou openbaren. Zodra je gevoel gaat volgen. Dag bij dag. Luister naar je innerlijke weten. Je hebt stilstand nodig zodat je kunt reflecteren. Zodat je weet wat je wilt.

Mensen storten vaak in. Omdat ze het universum ze tot overgave dringt. Overgave geef je over aan de flow. De stroom, want dat is letterlijk het leven.

Niet meer verwachten. Je kunt nog visualiseren wat je wilt. Maar weten hoe en wanneer het komt zullen we nooit kunnen.

Maar hoe heerlijk is het dat je lekker voelt. Je goed voelt. Vol met liefde. Ja dat is zelfliefde. Mensen komen in deze tijd dichterbij elkaar.

Niet vreemd een overvloed aan liefde wil zich delen. Je wilt liefde delen zodat je het ruim kunt ontvangen.

Je voelt je aangetrokken. Met de dag meer. Ja cupido strooit zijn liefde uit. Maar als het goed voelt komt het goed. Lekker achterover leunen. Een webshop vraagt ook zijn tijd. Heerlijk om wat op te bouwen. De boodschap kan niet ver genoeg komen.

We willen zoveel. Willen zo snel veranderen. En dat doen we ook. Maar het heeft ook rust nodig. Even terug trekken zo nu en dan. Zodat je niet steeds het gevoel hebt. Dat de bodem onder je weg geslagen is. Dat de onzekerheid wegwaait en je vuur weer voelbaar is.

Het is ook de tijd van jezelf laten zien. Zoals jij bent. Andere overtuigen hoeft niet meer. Vele dwalen nog in het donker.

Maar een schip wat zinkt is niet meer te stoppen. De doorbraak is heel spoedig. En mensen zullen getriggerd worden om weer te zien.

Wij mogen mooi al werken aan de nieuwe wereld. We inspireren elkaar. Vandaar dat zielenfamilie ’s elkaar al ontmoet hebben. Die band gaat diep.

Samen steunen we elkaar. En kunnen we grootste dingen gaan neerzetten. We vergeten weleens dat we ook nog mogen genieten. Lekker van de zon genieten. Wat een zomer dit jaar.

Ook nog zo’n mooi nazomer weer. Niks komen we te kort. Maar de donkere dagen remmen ons niet af. De verbinding is nog sterker met het universum. In de nacht lijk je de sterren te kunnen aanraken. En wellicht zie je wat schepen van thuis.

Ja alles komt goed. En dat is wennen voor ons. Je kunt je er het beste maar aan overgeven. Want het is een heerlijke reis. Ja lekker zweverig. Maar dat is super handig. Zo kunnen we tenminste wat zien. Zien waar we echt mee bezig zijn. In plaats van in een illusie te leven.

Loskoppelen doe je zelf. Door eigenwijs te zijn. En spaarzaam te zijn met het advies van een andere.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

Starseed Special Transmissie en meditatie

Wieteke Koolhof channelt Arjun van de YahYel op zondag 25 april om 20:00 uur

 

Nieuw! Verlichtingsactivatie

Zondag 9 mei om 20:00 uur door Davy Diekstra

 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise DiekstraLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland