Een nieuwe Verankering... | Be-loved | Lichtwerkers Nederland

Ik weet niet of sommige het herkennen maar al weken voel ik me misselijk, niet gegrond, wat ik ook probeer.

Het gevoel van desoriëntatie en ver verwijderd te zijn van mijzelf en de wereld om mij heen.

Het trachten te gronden vanuit mijn basischakra lukte niet meer.

Vanochtend mocht ik iets nieuws aanschouwen en ervaren ... een nieuwe verankering in de nieuwe wereld.

Het grondingskoord welk normaal ontstond vanuit het basischakra kwam nu vanuit mijn hart.

Mijn hele systeem leek een andere werking te krijgen. Waar ik eerst verticaal afgestemd was, was het nu meer een horizontale afstemming met het hartchakra als begin punt.

Vanuit mijn harts~verankering~koord ( zo noem ik het maar even) ging de wereld letterlijk voor mij open. Alsof ik ontvangen werd. Mijn systeem ging ook open als een soort wederzijdse omarming. Ik stond niet op de wereld, maar de wereld stond voor mij en via deze weg werd ik ontvangen en opgenomen in de wereld.

Mijn Hogerzelf kwam binnen van achter door alle chakra s heen.( niet meer vanuit het Kroonchakra omlaag door alle chakra s heen).

Ik voelde een nieuwe levensstroom die ik kan omschrijven als overvloed en Zijnskracht. Ik kon veel meer in het moment zijn en alles omarmen zonder twijfel of wantrouwen. Alles leek ook aan mijn behoefte te voldoen, alsof alles steeds in afstemming was. Ik ervoer een nieuw ervaringsniveau. Ik vermoed dat het denken veel meer naar de achtergrond verdween en de werkelijke ervaring niet meer door deze filter hoefde. Maar rechtstreeks werd ervaren door mijn lijf en spirit.

Ik voel me niet meer misselijk en rustiger, dichterbij mezelf.

Ik wilde deze ervaring graag delen. Ik heb (nog) geen idee waar dit precies naartoe gaat behalve dat het een fijne ervaring was en ik me weer meer verankerd voel.

Voor de mensen die zich hierin herkennen ( misselijk, gedesoriënteerd zijn, etc) zouden deze oefening eens kunnen proberen ( je verankeren vanuit je hartchakra ipv uit je Basischakra). Ik ben heel benieuwd naar de ervaringen en hoop dat jullie deze willen delen.

Van elkaar kunnen we leren, samen gaan we de ervaring aan, puzzelstukjes in elkaar leggen, ieder vanuit zijn eigen mooie unieke Zelf

By Be-loved
https://www.facebook.com/praktijk.nl/

De herfst Equinox Lichtactivatie ❥ Zondag 20 september  Lea van der Eem


Incarnatiepijn in lichtwerkers
 
❥ Zondag 4 oktober  Pamela channelt Jeshua


Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom
 
❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland