Dit is geen tijd voor mietjes | Fran Tielemans | Lichtwerkers Nederland

De trillingsverhoging die zich doorzet op Aarde kan je behoorlijk parten spelen.

De aanhoudende energetische druk kan je moe en snel emotioneel maken.

Er komt innerlijk en uiterlijk zoveel op je af - eigen aan tijden van verandering - dat het alle focus vraagt die je kan opbrengen om jezelf telkens weer te centeren en je energieveld in balans te brengen.

Je kan ook zomaar vanuit het niets energetisch aangevallen worden door mensen die het moeilijk hebben, die sterk geïrriteerd of zelfs hatelijk reageren op het licht dat je bent en uitstraalt, en die niet het nodige inzicht bezitten over wat projecteren is, en wat de energetische en karmische gevolgen zijn daarvan.

Wanneer je iemand bent die eerlijk en integer in het leven probeert te staan, kan je altijd onderzoeken wat er je gespiegeld wordt, en wat je eruit kan leren, maar vaak is het gewoon een grote les in het onvoorwaardelijk leren liefhebben van jezelf, het 100 % achter jezelf durven staan, en jezelf energetisch goed verzorgen.

Dat houdt ook in elke dag tijd maken voor jezelf, tijd om even alleen te zijn, tot stilstand te komen, je dag te overzien, en te healen wat mag geheald worden. En zo hou je jezelf staande, en ga je vooruit, stap voor stap.

Fran Tielemans
http://www.maitreya.be/

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.