De storm van het loslaten. Maakt de bodem voor het nieuwe ♥ Luc van Ewijk ♥ Lichtwerkers Nederland

Vergeet het ''anders zijn''. Labels die vandaag de dag nog op kinderen worden geplakt. Ze hebben niet echt een doel.

Lichtwerkers en mensen die kunnen zien worden al eeuwen tegengewerkt. Dat is deze eeuw niet anders.

Vergeet ADD, ADHD en vergeet PDD nos. Dat zijn verzonnen ziektes. We zijn gewoon lekker autistisch. Omdat we niet in de normen en waarde van nu passen.

We hebben geen zin om als een robot te leven. Mensen lijken vandaag de dag meer op robots dan ze zich kunnen voorstellen.

We hoeven ook niet allemaal op één lijn te lopen. Allemaal achter de elite aan. De fabel van de maatschappij. Terwijl we zo wanhopig wachten tot de doorbraak eindelijk komt, die we zelf moeten creëren. 

Het duurt allemaal zo lang, dus dan ga je zelf maar wat doen. Je gaat zelf de verandering vormen. Je hoeft nergens meer in te passen.

Liefde heb je genoeg. Dan geef jezelf er maar wat van. Soms maken we de liefde zo moeilijk. Dat je er haast geen zin meer in hebt om eraan te beginnen.

Ik heb geen zin meer om mezelf aan te passen aan een toekomstige dame. Want je hoeft je niet aan te passen. Het hoort gewoon te passen.

Je voelt de revolutie door je heen stromen. Je doet de meeste bizarre dingen nu. Omdat je de vrijheid voelt. En als je vrijheid eenmaal hebt gevoeld, laat je het niet meer los. Je wilt vrij zijn. Leven als een koning omdat het kan. En omdat we het allemaal verdiend hebben.

We hebben geen zin meer in negatieve mensen om ons heen. Mensen die houden van drama en zeiken om alles. Zo verloren zijn ze. Zo blijven ze  rondjes lopen om hun eigen as. Ze horen de bodem te raken. Vandaar dat we ons meer splitsen. 

En wij horen ons met elkaar te verbinden. Zodat we de nieuwe wereld maken. Omdat we niet hoeven te wachten op aliens. Of de ruimte scheppen zodat ze eindelijk een keer zouden gaan landen.

Nee, we horen onze eigen shit op te ruimen. Wij hebben er zelf voor gekozen om hier te landen. We zijn vergeten hoe goed het leven kan zijn.

Wij zijn zelf het goede van het leven. Die we als een luxe gaan zien. Dat doe je maar met mate. Vandaar dat ongelukkig zijn de norm is.

Niemand doet anders. Omdat het zo lekker is om ergens bij te horen. Je herkent jezelf niet meer op ten duur. Mensen pesten en treiteren omdat ze bang zijn van ''anders''. En omdat ze niet willen veranderen. Ze merken dat jouw energie ze over de streep probeert te trekken en gaan in weerstand.

Wij worden keihard gesteund. Daarom gaan we nog door. Net dat laatste zetje voordat de kop van de Titanic niet meer boven het water te zien is. Je hoort ook symbolisch dood te gaan. Om dingen vanuit een ander perspectief te bekijken.

Eerst de jij voor we aan de wij kunnen beginnen. Eerst 'egoïstisch' aan jezelf denken voor je een ander kunt helpen. Eerst jouw welbevinden en balans. Eerst jouw succes bouwen. Voordat anderen er ook van kunnen genieten. Eerst jouw zelfliefde op pijl maken voor de liefde van je leven kan aansluiten. Eerst al je oude troep opruimen. Die als een enorme storm nu naar boven komt.

Niks blijft meer verborgen. Het is al lang onze tijd. Alleen horen we dat elke dag te herinneren. En dan zullen er wonderen gebeuren. Omdat alles sneller gaat zodra we weer volledig kunnen zien. Deze tijd is de tijd van alles is goed. In plaats van overal keihard voor te werken. Terwijl je maar een meter opschiet.

Luc van Ewijk

www.mindstroom.nl


Healing

Omgaan met pijn, angst, boosheid, verdriet

De hele maand juni ontvang je korting

Channeling

Nieuwe Energieën in een oude wereld

De hele maand juni ontvang je korting


Robert Bridgeman


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland