De stappen van creatie | Deel 1 | Abraham Hicks | Annelie van Eijk

Dus het antwoord op de vraag, “Wat kan ik doen om de richting van mijn gedachten onder controle te houden” is.... het bijtijds opmerken.

Geloof je dat je een Vibrationele Realiteit (Vortex) hebt en geloof je dat je Innerlijk Wezen erop toeziet? En geloof je dat je vibrationeel in de buurt moet zitten om het te kunnen ontvangen? En geloof je dat als je het ontvangt, het goed voor je is?

Dat is waar helderheid vandaan komt. Dat is waar de gehele orkestratie van de Energie die Werelden Creëert voor je aan het werk is. Dat is waar je ware kracht en macht te vinden is.

Begrijp je ook dat de Wet van Aantrekking je brengt wat je in ieder moment vibrationeel aanbiedt?

En begrijp je ook dat je kunt VOELEN waar je mee bezig bent? En dat als je echte, sterke negatieve emotie voelt, je geen controle hebt? Doe dan een dutje. Dat is namelijk niet de tijd om iets te gaan fiksen, maar dat is wel wat de meeste mensen dan proberen. “Ik ga het klein krijgen en oplossen.”

En we zeggen, dat doe je niet, want de Wet van Aantrekking is a bitch. [lol]

Met andere woorden, het zal alleen maar groter en groter worden.

Als je het dus op tijd opmerkt, en dat je intentie laat zijn, let dan eens op wat er gebeurt....het leven wordt gewoon beter en beter en beter.

Dus, Stap 1: dat snap je. Het contrast helpt je te besluiten wat je wilt.

Stap 2: Bron-Energie gaat ermee aan de slag. Bron-Energie wordt het vibrationele equivalent. Bron-Energie wordt het. HET IS KLAAR! Alles waar je om gevraagd hebt is vibrationeel al voltooid, en alles wat nodig is voor de volledige manifestatie in je leven, is al verzameld.

Stap 3: Jij vindt tevredenheid of iets wat beter voelt, zodat je toelaat dat het kan komen.

Stap 4: Je wordt daar heel goed in. Stap 4 is dat je stap 3 onder de knie hebt. Grappig dat stap 4 het beheersen is van de vorige stap maar zo noemen wij het. Stap 4 is dat je jezelf heel goed wilt voelen omdat je het voordeel daarvan begrijpt en het nu onder de knie hebt. Het is je ga-er-naartoe-gevoel. Je geeft jezelf en anderen regelmatig het voordeel van de twijfel omdat dit gewoon het beste voelt voor jou.

En Stap 5 is onze favoriet. Stap 5 is dat je terug bent in je analytische geest, terug in Stap 1, maar dit keer geef je jezelf niet op je kop omdat je hier weer bent. Dit keer begrijp je de waarde van Stap 1 en het contrast. En net zoals je Innerlijk Wezen, kijk je nu vooruit naar het nieuwe product van deze analyse.

Abraham Hicks

www.abraham-hicks.com

 

Annelie v Eijk
www.mijnspirituelenatuur.nl