De 42ste week van dit jaar | Fran Tielemans | Lichtwerkers Nederland

En zo beginnen we aan de 42ste week van het jaar.

Dit is een week waarin het goed is eens stil te staan bij je verantwoordelijkheden.

Wanneer je de onbewuste gewoonte hebt teveel op je schouders te nemen, teveel te doen wat eigenlijk de verantwoordelijkheid van anderen is, of wanneer je te weinig verantwoordelijkheid voor jezelf, je leven en je pad neemt, zal je daar duidelijke signalen rond krijgen.

Niet alleen om dit te constateren, maar om er daadwerkelijk ook iets aan te doen (4). Voor de zovele mensen die geïnspireerd en met passie werken met andere mensen in het kader van een praktijk bijvoorbeeld, of in de zorgsector, is het vaak een hele uitdaging om ook tijd te nemen voor zichzelf, om steeds opnieuw de verantwoordelijkheid te nemen voor zichzelf, de éigen aura goed te verzorgen en te healen, het éigen lichaam goed te observeren en het te geven wat het nodig heeft. Om jezelf te behandelen zoals een goeie mama haar kind zou behandelen. In elk geval, geniet van de frisse herfstlucht en het mooie landschap nu, en heb een fijne week!

Fran Tielemans
http://www.maitreya.be/

 

Gratis webinar Christusbewustzijn  Janosh

 Vrijdag 10 april om 21:00 uur  Thuis op je eigen fijne plek  Gratis

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

Weversland 65

2211 TX

Noordwijkerhout 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 

Tijdelijk niet beschikbaar voor nieuwe consults


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland