De 42ste week van dit jaar | Fran Tielemans | Lichtwerkers Nederland

En zo beginnen we aan de 42ste week van het jaar.

Dit is een week waarin het goed is eens stil te staan bij je verantwoordelijkheden.

Wanneer je de onbewuste gewoonte hebt teveel op je schouders te nemen, teveel te doen wat eigenlijk de verantwoordelijkheid van anderen is, of wanneer je te weinig verantwoordelijkheid voor jezelf, je leven en je pad neemt, zal je daar duidelijke signalen rond krijgen.

Niet alleen om dit te constateren, maar om er daadwerkelijk ook iets aan te doen (4). Voor de zovele mensen die geïnspireerd en met passie werken met andere mensen in het kader van een praktijk bijvoorbeeld, of in de zorgsector, is het vaak een hele uitdaging om ook tijd te nemen voor zichzelf, om steeds opnieuw de verantwoordelijkheid te nemen voor zichzelf, de éigen aura goed te verzorgen en te healen, het éigen lichaam goed te observeren en het te geven wat het nodig heeft. Om jezelf te behandelen zoals een goeie mama haar kind zou behandelen. In elk geval, geniet van de frisse herfstlucht en het mooie landschap nu, en heb een fijne week!

Fran Tielemans
http://www.maitreya.be/

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.