Energie nieuws | Lea van der Eem | Lichtwerkers Nederland

Als je bent aangesloten op dezelfde energie als ik, dan zijn het behoorlijke pittige weken geweest.

Op sommige dagen was er het gevoel heel vol te zijn in je buik, een opgeblazen gevoel. Tot aan heel misselijk toe. Ik heb een aantal dagen zelfs niet kunnen eten. Op andere dagen kon ik alleen heel licht voedsel verdragen.

Ook is er veel spanning in kaak- en keelgebied geweest.

Net na het wakker worden was er vaak het gevoel ontzettend zwaar werk te hebben verricht en daarbij soms alsof er een auto over je borstkas en middenrif is gereden. Dat gevoel is moeilijk te omschrijven. Pijn, spanning, alsof er iets zwaars op drukt van buitenaf, beurs, alsof er iets uit werd getrokken en soms alles tegelijk.

Ik denk dat veel mensen dit gevoel zouden omschrijven als angst en toch is het anders.

Er is veel pijn uit het hart vrijgekomen. Terwijl dat gebeurt, voelt het gewoon als pijn. Ook al zijn we inmiddels wel ervaren, het blijft moeilijk om hiermee om te gaan en je niet mee te laten trekken in zwaarte en somberheid.

In deze fase is het belangrijk om niet meer te kleven aan verhalen en interpretaties. Vaak kunnen gevoelens niet meer gekoppeld worden aan gebeurtenissen in je leven. Het is het hoofd dat dit toch vaak weer aangrijpt. Alle verhalen en al het drama mag eraf. Laat je niet meer klein maken door je eigen gedachten.

Laat je ook niet meer klein maken door interpretaties van andere mensen, die vaak onmogelijk kunnen begrijpen wat jij aan het doormaken bent en kijken vanuit hun eigen belevingswereld.

Het is simpelweg voelen, door je heen laten stromen en het laten gebeuren. Het is allemaal oude energie en zwaarte die loskomt uit ons energiesysteem. We hebben gewoon weer ontzettend veel en belangrijk energiewerk verricht de afgelopen weken.

Energiewerk is zwaar werk. Het kan flink wat van je vragen om oude energie op te ruimen en tegelijkertijd je eigen energie schoon en licht te houden. Dat laatste mag jouw prioriteit zijn.

Ondertussen is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, tijd en rust te nemen en te voelen wat jij nodig hebt om de processen zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Jouw ‘opschoonwerk’ doe je voor jezelf, maar tegelijkertijd dien je ook het grotere geheel door jouw licht zo helder mogelijk te houden en zoveel mogelijk ‘aan’ te zetten.

Ook al doe je dit terwijl je ‘alleen maar’ thuis bent en heb je er nog geen idee van hoe je dit de wereld in kan brengen, je raakt in energie altijd veel meer mensen aan dan jij je op dit moment bewust bent.

Lea van der Eem
www.helderbewustzijn.com

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland