Je maakt je eigen wereld. Niet te snel. De kracht van rust wordt onderschat.

Je voelt de splitsing in de maatschappij. Als een ijsberg die afscheurt.

De spanning neemt toe. Er zijn 2 richtingen die je kunt kiezen.

Of je gaat op het zinkende schip. Of je gaat met de nieuwe stroom mee. Het zinkende schip onbereikbaar geworden. Ze willen gewoon niet luisteren.


Ze kunnen niet hebben dat jij niet te controleren bent. Dat je niet meer in het straatje past. Relaties stranden nu snel. Families breken. Iedereen komt met elkaar in gevecht bij de volgende energiestoot.

Opstand hoort er te komen. De leeuw hoort te brullen. Kinderen mogen best in opstand komen tegen de ouders. Omdat ze toch niet willen luisteren.

Je mag gewoon niet luisteren gewoon doen. Je hoeft je niet eens te verantwoorden. Je hoeft ook niet continue het gevecht aan te gaan. Want dan behoud je de rust.

Je kunt gewoon de handdoek in de ring gooien. En die mensen niet meer helpen. Ze zullen zakken nog sneller dan de zwaarte kracht gaat.

Eindelijk naar de bodem. Gewoon tot ze breken. En eindelijk eens wat gaan zien. Maar jij hebt je leven nog. Niet met die negatieve bedoeling mee.

Het is een heel rijk wat ingestort is. Terwijl wij al de visie hebben om een nieuwe te bouwen. Ongeacht wat. De vinger met ze.

We hebben geen controle nodig. Alleen de flow van het leven. Minder actie en meer rust. Want alleen in vrede zul je een stabiel basis hebben om te scheppen.

Je hoeft ook niet steeds te roepen. Maar alleen te doen. Tegenhouden lukt niet. Omdat onze kracht enorm is. Een level omhoog heeft enorm veel voordeel.

Je zult je wel eerst kut voelen. Nekpijn, rugpijn nu zelfs mijn armen die pijn gaan doen erbij. Niet wakker te krijgen in de ochtend. Eigenlijk heel de dag niet. Alleen meditatie helpt. En eindeloze voorraad wietthee die heerlijk is.

We willen zo hard gaan. We onderschatten de kracht van rust. Niet alles is er morgen. Het proces er naar toe is al mooi. En dat gaan we ontdekken.

Onze natuurlijke staat van zijn is prachtig. En zo trek je aan wat je wilt. Het voelt goed. Dan is het goed. Een les van vertrouwen. Niks doen tot de tekenen zich aandienen voor je. Dat is het universum in actie voor je.

Veel beter dan actie. Zonder dat je een gevoel erbij hebt. Want dan kun je heel veel werken. Maar zul je erg weinig bereiken.

De nieuwe aarde krijgt al vorm. En wij mogen daarbij de stenen gaan leggen. Je zult snel succes gaan bereiken. Omdat alles sneller vloeit. Je kunt meer energie ontvangen. Meer informatie en inspiratie. En zult zo makkelijker gaan creëren.

Je zult wellicht nog een eiland zijn. Toch voel je minder eenzaam. Omdat je steeds beter met jezelf kunt opschieten. En een paar treinkaartjes erbij. En je kunt overal in Nederland komen. Een kwestie van perspectief. Want je appt heel de dag. Terwijl je die mensen ook kunt gaan opzoeken.

Het is heerlijk om mensen om je heen te hebben. Die je omhoog helpen. Die je laten zien hoe mooi de wereld is. Alleen maar meer motivatie om er een mooie plek van te maken.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland