Gedachten en hoe het Universum hier mee omgaat | Ronald Smit | Lichtwerkers Nederland

Wanneer je een nieuwe gedachte hebt, een nieuwe droom koestert of mentaal een nieuw doel stelt, "verlaten” jouw gedachten je geest en vertrekken ze in alle richtingen, tot aan de verste uithoeken van de planeet, en zelfs nog verder, met een opdracht… de opdracht om tot creatie te komen.

Ze hebben een geheel eigen levenskracht, net zoals rimpelingen in het water wanneer je er een steentje in gooit… de rimpeling dijen uit en worden als groter en groter totdat ze kunnen terugkeren naar hun bron.

Jouw gedachten zijn dus als dit water waarin jij het steentje mocht gooien

 

Jouw gedachten is de rimpeling in het water en die rimpeling wordt groter en groter met maar één doel… om terug in jouw leven te verschijnen, in jouw leven in de vorm van dingen en ervaringen.

 

Je mag gerust zeggen dat deze ervaringen jouw lessen zijn… zo creëer jij dus je eigen lessen, de lessen die jijzelf mocht afspreken met je ziel tijdens je verblijf in het universum!

Je kan dit niet veranderen, hoe hard je het ook probeert… je zal deze afspraak niet kunnen veranderen het is immers de reden waarop jij hier op onze liefdevolle Moeder Aarde bent en mag zijn.

Je kan proberen je lessen te ontlopen, je kan en mag vanuit jouw vrije wil alles doen om deze lessen te ontlopen maar het zal je niet gelukken.

Je kan bijvoorbeeld stoppen om naar buiten te gaan omdat er misschien wel een ongeluk gebeurd waarbij jij je been zou breken… dat kan en die keus mag jij vanuit je vrije wil maken… maar als het een les betreft, als jouw les is om dat gebroken been te ervaren, om zo bijvoorbeeld jouw te verplichten tot meer rust waardoor je meer inzicht kan gaan krijgen om de dingen te bekijken die nog niet afgewerkt zijn… dan zal dit jouw niet helpen, je zal dan bijvoorbeeld van de trap vallen waardoor je alsnog je been breekt.

 

Maar je kan het wel gebruiken!

 

Visualiseer eens die dingen, die gedachten die jouw plagen.

Het maakt niets uit wat je visualiseert, visualisatie is een heel mooi en liefdevol gereedschap wat wij in onze gereedschapskist hebben meegekregen bij onze incarnatie… een tool wat je altijd kan gebruiken en een tool dat nooit slijt.

We zijn het een beetje kwijtgeraakt in ons drukke leven… we gunnen ons de tijd niet (meer) om te visualiseren, maar toch lieve vrienden… toch is het zo een belangrijke tool!

Visualisatie zorgt ervoor dat jij tot rust kan komen, de rust in je hoofd terug kan vinden.

Visualisatie zorgt ervoor dat jij je angstige momenten, momenten waarin jouw lessen verborgen liggen kan bekijken vanuit de veiligheid van jouw eigen plek waar je op dat moment bent.

Visualisatie zorgt ervoor dat jij dingen tot creatie kan laten komen… de dingen die jij in je leven wenst te ervaren vanuit de puurheid van je eigen hart.

Wij zijn instaat om door middel van visualisatie onze eigen werkelijkheid tot creatie te brengen… elk moment van de dag, omdat het tool daartoe altijd aanwezig is en nooit zal slijten!

 

 

VISUALISEER wat je wilt en laat het hierna totaal los, leef gewoon verder en laat je verrassen door de dingen die hierdoor door het universum voor jou worden gecreëerd.

De kracht van jouw gedachten zijn groot… heel groot, het zijn jouw scheppende krachten!

Het universum zal altijd met jouw gedachten aan de gang gaan, echter de uitkomst van die gedachten zijn niet te sturen.

Omdat het universum vanuit pure liefde reageert, zal het universum altijd proberen jouw gedachten… jouw creërende krachten tot creatie te laten komen waarin er zoveel mogelijk andere zielen ondersteund mogen worden.

Zo zal jij bijvoorbeeld bij de gedachten, de visualisatie van rijkdom… niet ineens de € 100.000 winnen in een loterij maar wel bijvoorbeeld een andere baan.

Misschien zelfs een baan waarmee je rijkdom kan vergaren terwijl je hierbij en hiermee velen liefdevolle anderen zielen kan en mag ondersteunen.

 

Wees dus heel bewust van jouw gedachten, veel plezier met jouw visualisatie. ☺

 

 

Met deze woorden lieve vrienden, wens ik iedereen een fantastische dag toe… een dag waarin iedereen kan en mag visualiseren wat hij/zij zo graag op het pad wilt gaan treffen.

LET OP dat deze creaties wel puur zijn en je hart met liefde kan vervullen.

 

Vanuit de bron van onvoorwaardelijke liefde. 

Ronald Smit
http://bronvanonvoorwaardelijkeliefde.simplesite.com  

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.