Groeien van jouw eigenwaarde | Lea van der Eem | Lichtwerkers Nederland

In feite gaat het laten groeien van eigenwaarde niet over groeien, maar over loslaten.

 

Bij het aangaan van dit leven op aarde, heb je ermee ingestemd om onder de sluiers te gaan en te vergeten wie je bent. Dit maakte het mogelijk een leerproces aan te gaan en nieuwe ervaringen op te doen.

 

Een laag gevoel van eigenwaarde komt voort uit het je identificeren met de sluiers om je heen. Vanzelf voel je je dan klein en onzeker. Logisch, want je maakt jezelf kleiner dan je bent.

 

Het is als de wolken voor de zon. Jij bent de zon, de sluiers zijn de wolken. De mensen om je heen waren niet in staat om door jouw wolken heen te zien. Zij zagen vanuit hun eigen wolken ook die van jou. Ze vertelden vanuit hun standpunt wat ze zagen wie jij was: wolken. Jij hebt die zienswijze overgenomen en bent gaan denken dat jij dat bent.

 

Maar jij bent niet de wolken, je bent de zon! De wolken, de sluiers, mogen steeds meer wijken zodat jij weer kan zien en voelen wie jij werkelijk bent.

 

Nu is het de tijd om de sluiers op te lichten en letterlijk in het licht te zetten

 

Beperkende overtuigingen, leven op de automatisch piloot, je klein houden en energie die je hebt overgenomen van je omgeving, mogen worden opgeruimd en losgelaten.

Door de sluiers heen gaan zien en oude identificaties met “onechte’ delen afleggen, geeft je een hernieuwd contact met wie je werkelijk bent.

 

Als jij je herinnert wie je bent, voel je vanzelf ook jouw bijzondere en unieke waarde.

 

Wil jij ook meer eigenwaarde voelen?

 

Je kan nog meedoen met de afstandshealing “Eigenwaarde” op donderdag 8 november om 20 uur. Samen met al meer dan 70 mensen gaan we de energie van eigenwaarde voelen in onszelf en daarmee ook meer beschikbaar maken voor het collectief. Te ontvangen vanaf je eigen fijne stoel.

 

Voor meer info en aanmelden:

 

HOE: De healing wordt vlak voor 8 november opgenomen, speciaal afgestemd op dit thema en de energie van deze groep. Op de dag van de healing een paar uur voor de opname, ontvang je een mail met de link naar de opname als mp3-bestand (te beluisteren met oortjes via laptop of telefoon) en verdere uitleg. Hou voor de zekerheid je spam in de gaten!

 

Donderdag 8 november om 20.00 uur luisteren we allemaal tegelijk de opname. Ik stem mij opnieuw af en ondersteun en geleid de energie die op dat moment toegevoegd en geaard wil worden.

Lukt het je niet om op de afgesproken tijd mee te doen? Je kan de opname ook op je eigen moment beluisteren. Sowieso kun je de opname nog zo vaak beluisteren als je wil. 

 

Ook als je op 8 november om 20 uur een andere bezigheid hebt, kan je meedoen aan de healing. Je kan jezelf voordat je aan je andere activiteit begint bewust afstemmen op de energie van de healing en jezelf op 'ontvangen' zetten. De opname van de healing kan je dan later nog beluisteren. Ervaringen van vorige mensen leert dat de healing op deze manier ook haar werking heeft.

 

Je meldt je aan door € 20,- over te maken op rekeningnummer NL78 INGB 0002957407 t.n.v. Helder BewustZijn o.v.v. ‘Eigenwaarde’. Vermeld ook duidelijk je naam of e-mailadres zodat ik je betaling kan koppelen aan je aanmelding. Daarna vul je je email en naam in, hiernaast (laptop) of hieronder (mobiel) en druk je op de knop 'aanmelden'. 

Na aanmelding wordt je automatisch toegevoegd aan de deelnemerslijst en ontvang je nog een bevestigingsmail met aanvullende informatie.

Aanmelden afstandshealing EigenwaardeErvaring van deelnemers tijdens eerdere afstandshealings: 

 

"Dank je wel voor deze prachtige, mooie healing en jouw fijne begeleiding hierin. Er mocht zoveel loskomen en transformeren! Echt heel bijzonder hoeveel lichter en ruimer het voelde na de sessie."

 

"Wat een fantastische healing. Ben er beduusd van. Zo heftig en helend. Ik straal er gewoon helemaal van. De zware energie stroomde echt mijn lichaam uit. Ik voelde mijn benen stromen en de zwaarte echt een soort van lostrillen rondom mijn romp en bekken." 

 

"Dank je wel voor de healing, ik vond hem heel bijzonder...

Ik was super gestrest en onrustig vooraf en was het eerste half uur vooral aan het loslaten en eruit gooien. Voelde veel lichamelijke sensaties en kreeg aan het einde meer rust en ook dankbaarheid. Was intensief, maar erg mooi."

 

"Dank je wel voor deze healing, er is heel veel van mij afgevallen. Echt super deze verlichting."

 

"Heel mooie healing. Ik heb van alles gevoeld. Emotioneel en fysiek, ook ná de sessie. 

Heel bijzonder ook, omdat ik dacht ( omdat ik er die avond niet bij kon zijn) het voor mij toch niet zou werken. Dat is dus niet waar."

 

"Tijdens de healing voelde ik mezelf zo rustig en geaard. Alle energie stroomde. Ik voelde mij gehoord, gezien en energetisch betrokken bij een groter plan. En dat maakt mij zo blij!"

 


Lea van der Eem
www.helderbewustzijn.com


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland