Op een nieuwe manier groeien | Mieke Vulink | Lichtwerkers Nederland

Zo lang je nog aan jezelf of aan iets twijfelt, is er iets gaande dat onderzocht wil worden. In deze ongekende tijden van verandering wordt ons zelfbeeld en zelfgevoel bijna dagelijks aangeraakt en op scherp gesteld.

Ons zelfbeeld komt lang niet altijd overeen met wie we vanuit onze ware essentie zijn. Ons zelfgevoel is grotendeels nog gebaseerd op oude plaatjes en oordelen. Maar het is echt tijd om de oude imprints van voorwaardelijke Liefde, van tekort schieten of te min zijn, van niet capabel zijn, van gefaald te hebben, schuldig te zijn en het goddelijke niet waard te zijn achter ons te laten.

Al deze oude imprints, gedachten, gevoelens en overtuigingen zitten stevig ingekapseld in onze persoonlijkheid en hebben onze leefruimte, keuzes en creaties vernauwd en verdicht. Onze persoonlijkheid heeft vaker te horen gekregen wat er beter of anders zou moeten, dan wat er prachtig aan ons was. Wat we over onszelf onthouden hebben is meestal gekoppeld aan negatieve herinneringen, aan ervaringen die moeilijk, pijnlijk of beangstigend voor ons waren.

OUDE ZELFBEELDEN OMVORMEN


We zouden onszelf dagelijks veel meer onvoorwaardelijke Liefde kunnen geven door onszelf innerlijk in het Licht zetten, en onszelf het allerbeste te gunnen van Moeder Aarde onder God's blauwe hemel! Onderzoek veelvuldig wat je hart verder kan openen en waar je jezelf echt een plezier mee kunt doen!

Als je heel eerlijk kijkt naar waar je gedachten en gevoelens zich mee naar toe laten nemen, herken je dan ook die oude magnetische kracht, die jou die kant op trekt waar altijd iets lijkt te ontbreken, of waar jij 'nog aan zou moeten werken'?

Waar oude zelfbeelden nog de levensstroom blokkeren, blokkeer je onbewust ook het ontvangen van de geschenken vanuit het universum. Je bevestigt dan eigenlijk dat je iets nog steeds niet waard bent, waarmee je weer meteen in die zwaardere velden belandt waar altijd wel iets ontbreekt of 'niet goed' is.

LAAT ALLEEN BINNEN WAT DIENSTBAAR IS


Je kunt echter alles uit je leven uit de zwaarte halen wanneer je in (of na) elke moeilijke situatie het optimale voor jouw eigen ontwaken eruit haalt. Je vist alleen die krenten uit de pap die jouw nieuwe zelfbeeld recht aan doen.. Dan benader je ieder leermoment vanuit je Meesterschap, in plaats van uit de oude rollen van slachtoffer, dader of redder.

In plaats van jezelf weer op de kop te geven of te veroordelen, kun je jezelf bijvoorbeeld afvragen:

 Hoe draagt deze situatie bij aan mijn bewustzijnsgroei?

 Wat is nu, vandaag, werkelijk dienstbaar aan mijn leven dat overeenkomt met mijn zielenplan?

 Wat gebeurt er als ik niets meer wat niet liefdevol is van een ander aanneem, in mijn licht blijf en alleen maar schouw?

 Hoe voelt het als ik alle voorwaardelijkheid uit mijn leven en denken haal, en besef dat ik vrij en volmaakt ben? 

 Hoe voelt het om vanaf nu mijn innerlijke weten trouw te blijven en iedere vergissing van anderen buiten mijzelf houd?

 Welk geschenk wordt mij hier aangereikt?

INTENSE OVERGANGSTIJD


Dit zijn oefenvragen, die je kunnen helpen om dichter bij je nieuwe zelfbeeld te kunnen komen. Ze zijn handig in deze overgangstijden waarin we constant met uitdagingen, verschuivingen en vernieuwingen te maken krijgen.

 

Onze persoonlijkheden worden nu steeds dieper open gebroken. Alles wat we nog aan oude, onjuiste zelfbeelden en zelfvernietigende gedachten opgeborgen hadden wordt - door de vele frequentieverhogingen en kosmische invloeden - los getrild. Wat los komt kan ook naar buiten geprojecteerd worden. Vandaar dat we te maken krijgen met onverwachte reacties en handelingen van anderen, en met eigen verrassende gevoelsschommelingen en processen.

 

Als je vol toewijding al veel innerlijk werk hebt verzet, komen nu juist die persoonlijke delen aan bod die muurvast zaten in twijfels, angst, woede en/of duisternis. Het is nodig dat we deze delen bewust krijgen, omdat we niet eerder kunnen 'wonen' in de vijfde dimensie dan dat we alle patronen helder hebben die ons nog in dualiteit en in lagere frequenties terug kunnen trekken.

Alle unfinished personal business mag vanuit Liefde doorzien, begrepen en opgeruimd worden.

JE WARE PLEK INNEMEN


Het 'Mens erger je niet'- spel had ooit een reisversie, waarbij de dobbelstenen, die de loop van het spel bepaalden, in het midden onder een plastic koepeltje zaten. Elke stap op het speelbord was omringd met een opstaand randje waar je je pionnetje in kon zetten, zodat dat niet kon gaan glijden wanneer je te hard door de bocht ging of onverwachts over hobbels reed.

Zo kun je je ook jouw eigen plek voorstellen in het grote Aardse speelveld, maar dan bezien vanuit jouw werkelijke plek in het Christusbewustzijns-raster. Als jij jezelf vanuit een bewuste intentie op deze goddelijke plek in dit duale speelveld verankert, met een opstaand randje dat niets binnenlaat wat er niet in hoort, dan ben jij door niets of niemand meer van die plek af te krijgen. Dat is in feite ook hoe het in waarheid bedoeld is. Maar om het aardse spel te kunnen meespelen was je door alles en iedereen van je plek af te krijgen, en belandde je in het ene na het andere scenario waardoor je zou groeien in bewustzijn.

VASTBERADEN IN HET NIEUWE


Je hoeft echter niet langer te reageren op een verdraaide waarheid van een ander; bevestig liever jouw eigen hogere waarheid en innerlijk weten. Je hoeft niet meer te pleasen, je aan te passen, concessies te doen of te verloochenen wat jouw hart je vertelt.

Durf het zwaard te zetten in alles wat niet langer op liefde gebaseerd is. Blijf vastberaden en rechtop staan, in jouw verticale verbinding, als goddelijk kanaal van Licht en Liefde. Erken zelf de grootsheid en waardigheid die je al vanaf het allereerste scheppingsmoment draagt en zet die dienstbaar in voor het hoogste goed van Al.

Het is tijd geworden is om de vruchten te plukken van het grote Werk, dat je tijdens vele levens op Aarde gedaan hebt.

Geef jezelf alle vrijheid bij iedere keuze die je maakt. ALLES is mogelijk vanuit het Goddelijke, wanneer 't het plan van de Ziel dient! Wanneer jij met dit weten opstaat, zul je een zichtbaar baken van Licht worden voor velen die nog zoekende zijn.

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.