Energienieuws: Grenzen & Eigenwaarde | Lea van der Eem | Lichtwerkers Nederland

Weten wat je waard bent

Mensen, wat wordt er veel aangeraakt in de diepte en wat zijn we aan het opschonen met zijn allen!

De afgelopen weken zijn de thema’s eigenwaarde en grenzen weer flink getriggerd.

Je grenzen werden overschreden of je voelde extra duidelijk waar je al veel te lang over je grenzen hebt laten gaan.


Weten wat je waard bent


Als je dieper hebt kunnen voelen, kwam je in contact met oude pijn en verdriet, je niet gezien, begrepen en gewaardeerd voelen.

Grenzen en eigenwaarde zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als je over je grenzen laat gaan, weet je nog niet wat je waard bent. Wanneer je wel weet hebt van wie jij bent en jouw waarde voelt, zullen jouw grenzen duidelijk en stevig zijn.

Dat jouw grenzen steeds meer voelbaar zijn voor jou, ook al gaan mensen daar soms nog overheen, geeft toch aan dat jouw gevoel van eigenwaarde groeiende is.

Felheid is een beschermingsmechanisme


Wanneer je het voornamelijk aan de oppervlakte hebt gehouden, heb je misschien gemerkt dat je verhardde, fel was, of boos en geïrriteerd hebt gereageerd.

Als je merkt dat je feller of bozer reageert dan je zou willen of past in de situatie, dan schuilt daar pijn onder. De felheid of boosheid is een oud beschermingsmechanisme om de pijn niet te laten zien of voelen. Een bescherming van je kwetsbaarheid. Omdat je eerder niet de mogelijkheid binnen je bereik had, om je gevoelens een veilige plek in jezelf te bieden, omringd met jouw liefdevolle zorg en aandacht, is er een hardere beschermingslaag omheen gekomen.

Je mag mild zijn voor jezelf


De afgelopen weken zijn die diepere lagen aangeraakt, in het licht gezet en daarmee meer in ons bewustzijn gekomen. Voor veel mensen kwam er ergens halverwege vorige week een uitbarsting van felheid of aangeven van een grens zoals je dat nog niet eerder had gedaan in de betreffende situatie. Sommige mensen schrokken van zichzelf, zoveel ‘ouds’ kwam er opeens naar buiten.

Als dit voor jou ook zo was, wees dan vooral mild voor jezelf en nodig bewustzijn uit bij de gevoelens op diepere lagen. Want je gevoelens zijn het die gezien en gevoeld mogen worden. Zij zijn het die jouw liefdevolle aandacht verdienen.

In het licht van je bewustzijn


De oude beschermingslagen komen stapje voor stapje in het licht van je bewustzijn en worden laagje voor laagje afgepeld. Per laagje kan je bekijken of ze nog wel zo nodig en zinvol zijn.

Al het oude wat ons niet meer dient, wordt langzamerhand losgeweekt en losgelaten.

Zo komt er ruimte om de energieën van de nieuwe tijd in onszelf toe te laten en te integreren in ons lichaam, energiesysteem en dagelijkse leven. De energie van de nieuwe tijd is zachte kracht, waarde, openheid, verbinding, vertrouwen, ruimte, vrijheid, leven vanuit verbinding met jezelf, gemak, grenzen aangeven in verbinding met je hart (liefde), buik (innerlijke wijsheid) en bekkengebied (stevigheid en vertrouwen).


Afstandshealing zondag 18 november

Wil jij begeleiding ontvangen bij het opruimen en loslaten van oude energie, gevoelens, patronen en gedachten die de afgelopen dagen en weken in jou zijn aangeraakt en losgetrild en het ontvangen, laten stromen en aarden van de nieuwetijdsenergie in je lichaam?

Tijdens de healing "Aarden van de actuele nieuwetijdsenergie" op zondag 18 november om 10 uur, word je zo begeleid dat je in je lichaam ervaart en voelt hoe je dit kan doen.

Je leert om te gaan met energie en gevoelens die jij in jezelf tegenkomt tijdens jouw proces van transformatie of wakker worden.

Door ons met elkaar te verbinden kunnen we onze taak van het oude loslaten, transformeren en de nieuwe energie op aarde brengen makkelijker maken en wordt het voor onszelf lichter.

Wanneer: Zondag 18 november van 10.00 - 10.30 uur.

(Op zondag 16 december van 10.00 - 10.30 uur is de volgende healing met dit thema.)

Bijdrage: € 10,- per keer. 

Waar: Je kunt gewoon thuis, op je eigen fijne plek, aan deze healing deelnemen.

Aanmelden: Je meldt je aan door € 10,-  over te maken op rekeningnummer NL78 INGB 0002 9574 07 t.n.v. Helder BewustZijn met vermelding van je naam, "Nieuwetijdsenergie 18 nov".

Daarna vul je je e-mail en naam in en druk je op de knop 'aanmelden'. Je wordt dan automatisch toegevoegd aan de deelnemerslijst.

Ook ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie. Hou voor de zekerheid even je spam in de gaten."

Aanmelden healing zondag 18 novemberHoe gaat de healing?

Op de zaterdag voor de healing maak ik een audio opname die speciaal is afgestemd op de energie van dat moment. Zaterdag in de loop van de dag stuur ik je deze in een mail als mp3 bestand met daarbij uitleg over het verloop van de healing. De opname kan je het beste beluisteren met je oortjes (op je laptop of telefoon). 

Op het tijdstip van de healing luisteren we allemaal tegelijk de opname. Ik stem mij opnieuw af en ondersteun en geleid de energie die op dat moment toegevoegd en geaard wil worden.

Lukt het je niet om op de afgesproken tijd mee te doen? Je kan de opname ook op je eigen moment beluisteren. Sowieso kun je de opname nog zo vaak beluisteren als je wil. 

 

Dit zijn ervaringen van deelnemers aan eerdere healings:

 ´´Voor mij zijn de healings echt een soort krachtig moment om mezelf sterker te maken. Weer terug bij mijn eigen energie, wat zo vaak wegstroomt naar de ander..."

 “Jouw healings zijn altijd super krachtig en zo nodig in deze onrustige periode van heling! Ik voel mij na jouw healings altijd ontzettend geaard."

 

 "De healings geven een betere verbinding met je lichaam en bewustzijn in het hier en nu. Door meerdere healings te volgen komen voor mij de woorden ook veel krachtiger binnen, de verbinding lijkt er dan al te zijn en hoef je je alleen maar een soort van aan te klikken..." 

 

 "Deze healings zijn een energetische verbinding. Met jezelf vooral, maar ook met de groep en een grotere bron van energie. Een verbinding met je diepste zelf. Lea faciliteert en geeft de ruimte aan dit proces en met haar woorden geef zij de richting aan. Als ik me hiervoor open stel komen de woorden binnen op diverse niveaus, zowel emotioneel, spiritueel, fysiek en mentaal. Op dat diepe niveau wordt er dan het nodige geschoond / in gang gezet / getriggerd waar je weer verder mee kan."

 

Lea van der Eem

 

www.helderbewustzijn.com

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland