Voor alle complot theorie denkers en mensen welke tegen het systeem zijn | Rani Savitri | Lichtwerkers Nederland

Voor alle complot theorie denkers en mensen welke tegen het systeem zijn:

Waarom hecht je zoveel waarde aan het systeem?

Ware bevrijding houdt in dat je geen enkel systeem erkent in jezelf en enkel jouw eigen waarde inziet. Op het moment dat je een huis aanneemt wat van het systeem is, heb je hen de macht gegeven. Zij nemen die macht enkel bij diegene waar ze deze macht bij kunnen nemen.

Jij bent de enige die los kan komen van het systeem door geen dingen van hen aan te nemen. Wanneer je wel dingen van hen aanneemt, zoals in dit geval een huis van de woningbouw, dan dien je je aan hun regels te houden. Je kunt en hoeft het systeem en de wereld niet te veranderen, je kunt enkel jezelf veranderen. Je dient zelf na te gaan denken, en niet te denken zoals je ouders, school en het systeem je geleerd hebben te denken.

Stop dus met deze nutteloze strijd. Wanneer je niets met het systeem te maken wilt hebben, ga je leven dan als vrij mens van vlees en bloed inrichten.. mogelijkheden genoeg!

Maak geen gebruik van hun diensten en faciliteiten en bevrijd je van alles... maar stop met strijden en roepen en tegelijkertijd wel gebruik te maken van hun diensten. Je zet jezelf gevangen. Zij springen er slechts handig op in. Zij weten hoe ze de mensen kunnen bewerken en kunnen gebruiken... maar de mens zelf is het, die dit toestaat en laat gebeuren, niet zij.

Wanneer je een huis van de woningbouw hebt, dien je je aan hun regels te houden. Wil je geen huis van de woningbouw? Dan ga je op zoek naar een hutje op de hei, als vrij mens. Dan zorg je ervoor dat je als waar, soeverein, vrij mens leeft... onafhankelijk van alles en iedereen. Wil je auto rijden? Dan zul je je aan de regels dienen te houden.. en anders geen auto rijden. Wanneer je een auto rijdt, dien je belasting en verzekering te betalen, niet zeuren, je weet en kent de regels. Je maakt gebruik van het systeem en dit hoeft geen enkel probleem te zijn. Heb zelf geen moeite hiermee, ware bevrijding zit in jezelf en niet in de omstandigheden.

Wanneer je autoriteiten inschakelt en je eigen problemen niet kunt oplossen, dan zijn die autoriteiten niet het probleem, jij bent het probleem. Jij hebt anderen nodig om jouw problemen op te lossen, ga daar mee aan de slag. Wanneer je een rechter vraagt jou te helpen dan geef je die rechter de macht om over jou te beslissen. Hoe kan iemand anders ooit over jouw leven beslissen? Enkel jij kunt dit.

Je dient meester over jezelf te worden, en zolang je dit (nog) niet kunt, zullen anderen jouw meester zijn, de baas zijn, en jou de les lezen. En terecht!

Wanneer je deze verantwoordelijkheid nog niet aankan is het nodig dat er regels en wetten zijn welke ervoor zorgen dat alles goed verloopt, anders wordt het een chaos.

Waar ik op doel is dat onze samenleving is zoals deze is, omdat de mensen alle macht uit handen hebben gegeven van hun eigen leven. De mensheid leeft niet in vrijheid omdat ze deze vrijheid niet aankunnen. Daarom is er politie, want zonder politie kunnen de mensen zich niet redden. Ik wil graag dat er een nieuwe samenleving opstaat. Een samenleving die vrijheid in zichzelf aankan, er naar leeft. Een vredige samenleving gevuld met liefde en elkaar helpen waar nodig. Niet voor het geld, niet voor status, niet voor macht, niet voor materie.

Dit wat je nu doet is hen macht geven over jouw leven. Het heeft niets te maken met soeverein zijn, met vrij zijn. Je wordt geleefd, je laat hen over jouw leven beslissen. Over jouw veiligheid, over jouw gezondheid.

En daarom is de wereld een chaos, gevuld met mensen welke niet in staat zijn om zichzelf te redden. Zelfredzaamheid is het allerbelangrijkste. Authentiek zijn, liefdevol en vredig zijn. IN jezelf.

Soeverein zijn doen je in jezelf. Daar hoef je enkel naar te leven. Jij bent aan het strijden.. absoluut niet in vrijheid.

Nu ben je nog meer gevangen als ooit...

Leef soeverein in rust en stilte, in nederigheid en soberheid, bovenal in dankbaarheid. Ieder moment ben ik dankbaar voor alles wat er is, en dus ook dankbaar voor het systeem, voor alle lessen, voor de mensen welke mij pijn hebben gedaan. Ik weet nu dat dit nodig was, nodig is. Ik ben hen allen dankbaar. En wanneer ik een autoverzekering moet betalen omdat ik in een auto rijd, dan doe ik dat in dankbaarheid. Belasting betalen doe ik in dankbaarheid. Ik ben dankbaar voor alles... omdat alles er is en alles er mag zijn..

Dit kan op straat zijn als zwerver, in een caravan, bij anderen logeren, bij een woongemeenschap.. wat dan ook... waar dan ook.. dit kan in het gekkenhuis zijn, in de gevangenis zijn... maar het kan ook in een paleis zijn of in een villa.

Er is namelijk geen verschil. Vrij zijn ben je van binnen, NIET van buiten. Dit kun je wel denken, maar je houdt jezelf voor de gek.

Wanneer je een hypotheek hebt, ben je niet rijk, je hebt geen huis. Je hebt wel veel schulden, je moet wel hard werken, en het huis is niet van jou! Dat is van de bank. Kortom het is allemaal een illusie.

Je kunt wanneer je werkelijk vrij bent van alles aangaan in vrijheid. De illusies zijn dan opgelost. Je mag in een huis wonen, je mag werken wanneer je dit wilt, maar je MOET niets. Deze keuze heb je altijd zelf.

Alles mag je gebruiken, niet misbruiken. En wanneer we niet eerst werkelijk bevrijd zijn, dan misbruiken we alles wat ons gegeven is. We willen meer en ervaren tekort... en anderen zijn daar verantwoordelijk voor. Maar dit is onwaar!

Wij zijn er zelf verantwoordelijk voor, voor alles.

Je wilt vrij zijn?

Handel daar dan naar. Neem je eigen leven in de hand. Jij bent in deze situatie terecht gekomen omdat je je hebt laten misleiden, hebt laten gebruiken, omdat je jezelf NIET kent. Je hebt dingen gedaan die je hier hebben gebracht... naar dit punt.

Stop met zeuren en trappen.

Zinloos.

Los je problemen op. Laat anderen jouw problemen niet oplossen. Geef anderen niet de macht over jouw leven, iets wat ik in mijn vorige leven wel altijd gedaan heb... wanneer ik problemen had, lag dit ook altijd aan anderen. Anderen, zoals rechters, politie, jeugdzorg, woningbouwverenigingen, etc etc... ook ik heb jaren zo geleefd en gedacht. Ook ik was tegen het systeem.

Tot ik inzag dat ik het allemaal zelf deed. Ik gaf hun de mogelijkheid om macht te hebben over mij, over mijn leven, over ‘mijn’ kind, over alles.. ik wist niet wie ik was.. dus leefde ik het leven van een gevangene. Tot ik inzag dat ik het probleem was. Ik creëerde alle problemen, niet zij... zij konden daar wel handig op inspringen.. maar ook zij weten niet beter. Net als ik niet beter wist.

De politie wil ook alleen maar helpen, zij zitten ook vast aan hun opleiding, hypotheek, gezin, verantwoordelijkheden, regels en gezag, zij denken iets goeds te doen, net als iedereen...iedereen wil het beste voor zichzelf, voor het gezin, voor anderen, voor een land, voor de wereld. Iedereen heeft dezelfde beperkte gedachten, iedereen leeft als gevangene en kan niet zelfstandig nadenken... zo is onze samenleving het gewend en zo hebben wij het allemaal geleerd.

Het is de bedoeling dat je dit gaat inzien. Dat je gaat inzien dat vechten en strijden niets oplost, dat niemand jou iets wil aandoen, dat niemand er op uit is om jou te kwetsen of te verwoesten. Alles wat er gebeurt is om jou iets te leren over jezelf. Soms zijn dit hele nare moeilijke lessen, maar mijn ervaring is dat al met al, alle lessen, hoe moeilijk ook, nodig waren om mij thuis te brengen in mijzelf. Om mijzelf te bevrijden van mijzelf.

Nu kijk ik met liefdevolle ogen naar alles en iedereen. Mijn strijd is voorbij. Ik zie alleen maar liefde en vergeving... vooral vergeving naar mijzelf en liefde in mijzelf. En zo zie ik van binnen en van buiten als een geheel... zo binnen zo buiten.

Enkel jij kunt jezelf bevrijden, of je kunt je de rest van je leven in jouw zelfgemaakte gevangenschap leven... dit ligt niet aan het systeem, dit ligt aan jou..altijd aan jou.

Succes.

In liefde,

Rani Savitri

Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief


Jeshua gaat in op de armoede in de wereld, hoe daarnaar te kijken vanuit een spiritueel perspectief en in welke richting de oplossingen liggen voor dit schrijnende probleem. Ook wordt ingegaan op de vraag hoe jij je in je eigen individuele situatie verhoudt tot geld, tekort en/of overvloed en de stroom van ontvangen.

Elke eerste zondag van de maand worden de gechannelde boodschappen aangevuld door een inleidende meditatie van Gerrit die aansluit bij de informatie op dat moment.

 

Actuele boodschap voor lichtwerkers februari 2021

 

 Zondag 7 februari 2021 om 20:00 uur

❥ Inleidende meditatie van Gerrit Gielen

❥ Eén channeling van Pamela Kribbe
Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland