Helen van familiekarma | Lea van der Eem | Lichtwerkers Nederland

Ieder mens dat zich bezighoudt met bewustzijn en innerlijke groei, ervaart wel problemen in zijn familie. Sterker nog: gevoelige mensen en lichtwerkers groeien vaak op in families met pittige thema’s.

Op het moment dat jouw ziel bekijkt welke lessen je aan zal gaan tijdens je volgende incarnatie, kies je een familie uit waarin jij jouw lessen goed zal kunnen oefenen. Dat is in een familie die dezelfde thema’s heeft als jij. Elke familie heeft zo zijn eigen thema’s die ‘aan’ staan. En elke generatie heeft de mogelijkheid om verder te groeien in het bewustzijn van die thema’s.


De specifieke lessen of thema’s die jij deelt met je ouders en voorouders, zijn je familiekarma. Deze lessen zijn diep in de energie van een familie verankerd.

De energie waarin jij bent opgegroeid, heeft zich onbewust, genesteld in jouw energiesysteem. Als lichtwerker en gevoelig mens ben jij die energie met je mee gaan dragen. Je bent in die energie meegegaan en waarschijnlijk heb je deze lange tijd als waarheid gezien.

Je losmaken uit je familiekarma, de energie van jouw familie, is een flinke uitdaging!

 

Het is belangrijk om te weten dat jij niet het karma voor je hele familie hoeft te helen. Ieder mens draagt de verantwoordelijkheid en zorg voor alleen zijn eigen helingsproces. Jij hoeft niemand anders te helen dan jezelf.

Het enige wat jij kan doen bij het helen van familiekarma is het bij jou te laten stoppen. ’Tot hier en niet verder’. Je hoeft niet langer de onbewuste energieën van jouw familie met je mee te dragen. Jij mag stoppen met het willen helen van je familie en proberen hun bewustzijn te laten groeien. Dat is niet jouw taak.

Helen van je familiekarma heeft alles te maken met het vergroten van jouw bewustzijn. Jij mag de oude, zware, onbewuste energieën die je zo lang hebt meegezeuld van je schouders laten glijden en daarmee loslaten. Zodat jij steeds meer in je eigen energie en licht kan zijn.

Om je familiekarma, de energie die al generaties lang is doorgegeven en zo diep is geworteld, te kunnen stoppen en helen is er gevraagd dat jij ER BENT. Dat jij blijft, helemaal aanwezig in jouw lichaam. Jij kan je familiekarma (voor jou) stoppen door er te ZIJN met jouw energie en jouw licht.

Alle lessen die onderdeel zijn van het helen van familiekarma lopen gelijk op met het proces van helen van jezelf. Deze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hoe meer lessen jij leert, des te heler jij bent en des te minder onbewuste energieën van je familie jij mee hoeft te dragen.

Heling op alle gebieden in je leven gaat op dezelfde wijze:

 Je herinneren wie je bent: Jij bent liefde.

Wil jij ook dieper komen op jouw reis van heling en je verder losmaken van de ‘oude’, onbewuste of zware energieën uit jouw familie?

Doe dan mee met de afstandshealing ‘Helen van familiekarma’ op donderdag 4 oktober om 20 u. Thuis te ontvangen vanaf je eigen fijne stoel.

Meer info en aanmelden:

https://www.helderbewustzijn.com/afstandshealings/helen-van-familiekarma/


Lea van der Eem
www.helderbewustzijn.com

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland