Dit heftige 11-jaar die de laatste fase ingaat | Fran Tielemans | Lichtwerkers Nederland

 

Nu dit heftige 11-jaar de laatste fase ingaat, begint het resultaat van al die energie en transformaties pas echt zichtbaar te worden.

Velen onder ons zijn drempels overgegaan, met veel moeite en weerstand, maar toch zijn ze er overheen gegaan, en hebben een grote groeisprong genomen. En het is in deze fase dat je begint te zien wie er naast jou is 'geland'.

Het is een heel normaal verschijnsel na een grote trillingsverhoging, dat je merkt dat je niet meer resoneert met mensen met wie je een half jaar geleden wél nog resoneerde.

Dat je geen raakpunten meer lijkt te vinden, en je je als het ware op een andere planeet bevindt. De eerste reflex is dan vaak om heel sterk uit te reiken, en je opnieuw proberen in de oude context te wringen om toch maar weer contact te vinden, vanuit de angst om je weg verder te gaan zonder hen. En dat is geen goed idee, want dan verlaat je jouw gezonde centrum en doe je jezelf te kort. Vandaar dat in deze periode veel afscheidsenergie kan gevoeld worden, want we nemen nu van velen afscheid. Het is een lange reis geweest van vele levens, maar we laten elkaar los. Anderen ontmoeten we opnieuw, in een latere fase, wanneer de energievelden opnieuw resonantie vinden. En dat hele gebeuren, het is helemaal oké. Wat is, is. Het is normaal om spijt of verdriet te voelen, maar onze weg gaat verder, en nieuwe uitdagingen en drempels liggen al klaar.

Fran Tielemans

http://www.maitreya.be/

 

Engelse lezing: ‘‘De volgende stap...”

Jeshua vertelde eerder dat we in dit leven een cyclus van levens afmaken. Tegelijkertijd komt er een einde aan een planetaire cyclus, omdat ook de aarde ook naar een andere vibratie verschuift. Waar staan we nu en waar moeten we ons op focussen in deze tijd van transitie?

 

Zondag 20 juni om 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen. Wil je hier bij zijn? Dan kun je je aanmelden via Lightraisers Worldwide.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, sommige afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.