Kans voor The Döner Company: Wij willen vegan kebab! | ProVeg International | Lichtwerkers Nederland

ProVeg start e-mailactie voor vegan kebab


Net als iedereen willen vegetariërs ook wel eens een snelle kebab kunnen halen op het station, of als late-night snack bij het stappen. ProVeg Nederland start een e-mailactie om de The Döner Company over te halen als eerste grote keten de recent ontwikkelde vegan kebab aan te bieden.

Nieuwe Ontwikkeling

Voor het eerst is vegan kebab beschikbaar die net zo lekker is als gewone kebab en verkrijgbaar via de groothandel. Tijdens een wereldrecordpoging in Delft waren studenten enthousiast over de nieuwe plantaardige kebab.


Kans voor The Döner Company

ProVeg wil dat de vegan kebab voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar wordt en richt daarom een e-mailactie aan The Döner Company, één van de marktleiders in Nederland. Als de marktleider een nieuw product in het assortiment opneemt is de kans groot dat andere kebabzaken volgen.

Groeiende vraag

"12% van de Nederlandse jongeren eet nooit vlees en een nog groter aantal eet minder vlees. De meeste van hen houden net zo veel van snacken als iedereen” licht Pablo Moleman, coördinator Food Industry & Services bij ProVeg Nederland toe. “Ze willen ook wel eens een snelle maaltijd halen op het station, of ‘s avonds na het stappen een snelle hap eten. Helaas is het aanbod van veel fastfoodrestaurants nog niet in overeenstemming met de sterk groeiende vraag.”

Döner Company, wij willen vegan kebab!

Iedereen die binnenkort ook graag een broodje vegan kebab wil eten kan hier de actiemail ondertekenen.

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland