Wil jij mijn nieuwe collega worden? | Werken bij Holland&Barrett Noordwijk | Lichtwerkers Nederland

Verkoper(s) gezocht


Voor het allerleukste team van ons filiaal in Noordwijk zijn wij dringend opzoek naar (een) verkoper(s).

Voel jij je aangesproken tot deze oproep en ben je klaar jouw wijsheid en energie als een echte Lichtwerker toe te passen in de praktijk?

Namelijk: te midden van de mensen jouw authenticiteit, jouw stralend zelf te laten schijnen?

Begin 2014 begon ik zelf mijn Holland & Barrett avontuur in filiaal Noordwijk, toen het nog De Tuinen heette.

Naast het leren over de producten, (én een gezonde levensstijl) door de opleidingen die je krijgt aangeboden en vooral het zelf gebruiken van supplementen om zo te ervaren wat het met me doet, heb ik de afgelopen jaren vooral heel veel geleerd over mijzelf.

 

Holland & Barrett is namelijk mijn schoolplein geworden waar ik op mijn plaats sta in het contact met mensen en waar ik heb geleerd te werken met energie: het staan als een vuurtoren, bereikbaar en brandend daar waar veel (bewustwordende) mensen komen met een (bewuste) hulpvraag. 

 

Hoe komt jouw passie tot zijn recht?

 

Naast de overdracht van je opgedane ervaring en kennis van de producten kun je vanuit je empathisch vermogen de mensen die hiervoor openstaan iets anders belangrijks meegeven:  ze het gevoel geven dat ze goed zijn zoals ze zijn. Jouw eerlijkheid en oprechtheid weet mensen in het hart te raken met als automatisch gevolg dat je van de bezoeker een klant maakt. 

 

En er is niet één dag die hetzelfde is. Je komt met allerlei mensen in contact en hebt dus te maken met verschillende energieën op de verschillende treden van bewustzijn mét een hulpvraag. En waar er een vraag wordt gesteld is een opening. Dat is wat anders dan je zaadjes strooien die op de grond vallen voor de vogels in plaats van in de vruchtbare aarde. Het voelt goed mensen advies te geven en richtingen aan te wijzen daar waar ze zelf nog niet bekend mee zijn of daar waar ze nog niet over hadden nagedacht. Je verspreid op jouw unieke manier bewustwording. Daarnaast voel ik mijn vuur branden als er een prachtige energiewisseling heeft plaatsgevonden en de mens tegenover je de klik in zichzelf weet te maken en graag aan de slag wilt met jouw advies omdat hij of zij na jouw boost van waardering net het stukje extra zelfvertrouwen heeft gekregen om daadwerkelijke veranderingen door te voeren en de verantwoordelijkheid van hun gezondheid in eigen hand durft te nemen.

 

Het allermooiste is nog wel dat jij jouw Lichtwerker kwaliteiten fantastisch kunt gebruiken in de winkel en jouw heldervoelendheid vaak automatisch mee kunt nemen met je adviesgesprek. Vanuit het zo graag mensen willen ondersteunen, bijstaan en adviseren voel ik de energie achter de hulpvraag. Dit leid vaak tot prachtige gesprekken en het is weleens voorgekomen dat klanten de winkel verlaten in tranen. En dan bedoel ik wel de tranen van een herkenning waar ze al zolang op zoek naar zijn en die dankbaarheid die over ze heen komt door het feit dat ze zich gezien en gehoord voelen en dankbaar de winkel verlaten met hun valeriaantje in plaats van een chemisch paracetamolletje ter ondersteuning van de bijzondere tijden daar waar ze doorheen gaan.

 

En ook hier ligt een uitdaging. Het ''alles'' maar voelen van je omgeving en je er tegelijkertijd niet mee identificeren maar het weten dat het van de andere persoon is en het met alle respect daarbij laten omdat je vanuit je compassievolle hart mee mag leven met de persoon in plaats van dat je mee lijdt.

 

Het contact met je klanten staat natuurlijk centraal. Jij bent het aanspreekpunt van de winkel en daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de winkelpresentatie en kun jij je perfectionistische zelf helemaal uitleven in het spiegelen, aanvullen  en het netjes maken van de winkel. De uitdaging: ook al streven de meeste van ons naar absolute perfectie, ietsje minder mag ook, het is fijn te ervaren dat je leert je grenzen aan te voelen en te doen wat goed voelt voor jou binnen het kader van Holland & Barrett.

 

Wat valt er allemaal te leren?


Buiten alle stof en protocollen van Holland & Barrett zijn er optimaal mogelijkheden om jezelf op allerlei vlakken te ontwikkelen die te maken hebben met persoonlijke groei.

Voor veel lichtwerkers kan een baan soms aanvoelen als het balanceren op een koord. Zeker als je te maken hebt met het werken met mensen. Daarom is dit een uitdagende baan die vraagt om een krachtig iemand die zichzelf weet neer te zetten in zijn eigenwaarde en zelfrespect en zich niet laat ondersneeuwen door de energie van een ander. Iemand die de balans weet te houden tussen het gevoel en het verstand: de samensmelting van de mannelijke en vrouwelijke energie. Iemand die vanuit zijn hart leiding kan geven door het voorbeeld te zijn van dat wat hij graag wenst te zien van zijn team. 

 Het behouden van je eigen energie
 Het leren: wat is van mij en wat is van de ander?
 Het leren om grenzen aan te geven en hiernaar te handelen
 Het kiezen van onvoorwaardelijke liefde in plaats van negatieve klanten te oordelen en daarmee hun energie als het ware te downloaden
 Je kunt je energie en creativiteit erin kwijt en krijgt er nog voor betaald ook

En ook niet onbelangrijk:


 Het vallen in een warm nest van een harmonisch en vriendelijk team. Team Noordwijk is ''volwassen'' en heeft periodes gedraaid zonder officieel management. Met andere woorden: je komt te werken in een team wat goed in zichzelf en met elkaar is geworteld en waarbij iedereen weet van de hoed tot de rand. Het is belangrijk dat je met een fijn gevoel naar je werk gaat en waar de energie ook harmonisch stroomt met elkaar omdat je er een (groot) gedeelte van je week doorbrengt.

Wordt jij mijn nieuwe collega?

 

Het werken bij Holland & Barrett is leuk en tegelijkertijd biedt het een prachtige uitdaging. Ik ben dankbaar dat ik hier ontzettend getraind ben om een geankerde Lichtwerker te zijn in de wereld, hoogreikend maar stevig geankerd in de aarde.

 

Voelt dit goed en ben je nieuwsgierig geworden? En voor je gevoel klaar jouw talenten te delen met de rest van de wereld? Het contact met mensen echt aan te gaan? Klaar voor een nieuwe uitdaging die bij je past met bewuste producten

in een gezellig en ontwikkeld team?

 

Misschien wordt jij mijn nieuwe collega! Je kunt contact opnemen door onderstaand contactformulier of mij direct te WhatsAppen op 0643175088. Ik zal je dan in contact brengen daar waar je zijn ''moet''. 

 

Denise Luna
Lichtwerkers Nederland


Contact opnemen kan altijd 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Holland & Barrett Noordwijk