Niet rebelleren maar manifesteren met dat vuur | Luc van Ewijk | Lichtwerkers Nederland

Revolutie is manifesteren. Manifesteren wat je wilt. In denken wat je wilt. Zo gedetailleerd mogelijk. Plaatsen in het veld van god. En wachten op de post.

Op het mooiste wat naar je toe komt. Zo komen we over de matrix heen. Want we zijn goden. Scheppers van onze eigen realiteit.

Alle kennis is verloren geraakt in loop der eeuwen. Kennis is vernietigd. Maar wijsheid is niet te slopen het is in je hart. In je DNA. Alleen is het verborgen.

Je hoort de goede frequentie aan te slaan. Zodat het muziekje voor je gespeeld wordt. Die ene mooie herinnering van een vorig leven. Als keizer of prinses, we zijn het allemaal geweest.

We hebben duizenden kinderen gebaard. En ook zo vaak ervan genoten. Energie die vrij stroomt. Daar gaan we weer naar toe.

Geen controle geen nutteloze regeltjes. We willen vrij zijn. Gedachtes gaan over hokjes heen. Manifesteren kan zelfs in een cel of in je kamer. Daarin zijn we niet te beperken.

Dit is eigenlijk het geheim van het leven. Het is niet hard werken. Het is het harde geloven. Hard inbeelden wat het meeste werk voor je doet.

Maak het zo mooi als de mooiste film. En je bent een filmster van je eigen film. Je weet nog niet hoe die verloopt. Maar het is zelfs beter dan je gedachtes erover. Wees niet teleurgesteld als het er niet de volgende seconden is. Het is nog in de maak. Hoe langer de wacht. Hoe magischer het is.

Het mooie is als iedereen dit weet, dat het huidig systeem de volgende week al ophoudt te bestaan

 

Puur licht wat het oude systeem plat brand. Nee niet rebels worden. Het vraag je om jou op te liften. Naar de nieuwe niveaus van licht. Naar wat als thuis voelt.

Want we hebben de licht en liefde van thuis meegenomen. Alleen is de puzzel die wij zijn kapot geslagen. Uit zelf bescherming. En op een bepaald punt weer geactiveerd. Want toen was de tijd. Om weer te ontwaken.

Licht in plaats van duister. Vuur in je hart en in je lichaam. Water om te spiegelen. Aarden om het echt te maken er toch bij blijven. En niet weg zweven. Lucht om te manifesteren om ruimte in te nemen. Want dat is er genoeg.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

De herfst Equinox Lichtactivatie ❥ Zondag 20 september  Lea van der Eem


Incarnatiepijn in lichtwerkers
 
❥ Zondag 4 oktober  Pamela channelt Jeshua


Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom
 
❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland