De volle Maan van vandaag. Met link voor de online activatie&meditatie vanavond | Manuela van der Knaap | Lichtwerkers Nederland

De snelste weg naar heling en leven wie je in Wezen bent begint bij het omarmen en thuis brengen van de verloren en gewonden delen van het innerlijke Zelf.

Diepe pijn

Deze volle Maan staat de Maan in samenstand met Cheiron in Ram (Cheiron 1ste graad zeer krachtige werkzaamheid). De diepe pijn van de afscheiding, de strijd, het leven in de dualiteit/matrix is zeer intens op dit moment. Het verlangen naar een pure spontane verbinding is groot (Zon staat in Weegschaal). En de belangrijkste verbinding is met jezelf. Daar begint het allemaal.

Eenzaamheid

Ook eenzaamheid en zoeken naar verbinding is een thema deze volle Maan. De gewonde Maan in Ram die samen staat met Cheiron, doet het allemaal maar alleen. Er kan in dit overlevingsmechanisme een diep verlangen liggen naar verbinding iemand die er nu eens voor jou is. Zodat de stress en alertheid kan worden losgelaten en het spontane (innerlijke kind) zich kan herstellen. Gewoon doen, omdat het zo voelt, niet wetende waarom. (Mars conjunct zwarte Maan is heerser Cheiron in Ram conjunct de Maan.)

Synchroniciteit

En dan later terug kijken en zien dat het goed was. Als het handelen wordt geleid vanuit de Wezenskern, dan is de effectiviteit vele malen groter. Maar ook het plezier en de ontspanning en het vertrouwen en weten door de synchroniciteit dat het juist is. (zwarte Maan in Waterman 6de huis.)

Heling gewonde mannelijke

Mars staat weer bij de zwarte Maan in Waterman en dat kan weer opnieuw een zeer verlammend gevoel geven, waarin je niet weet waar te beginnen of helemaal niet tot handelen kunt komen. Mars heerst op dit moment over Cheiron in Ram en daarmee is er een diepe verbinding en heling mogelijk van het gewonde mannelijk in jou en in de wereld.

Het geheelde mannelijke

Het mannelijk in ieder van ons met een open hart als centrum van het multi-dimensionale energielichaam, is vrij, maar krachtig aanwezig. Niet vanuit controle, maar door het eigen leven en het lichaam in eigendom te nemen. Er is dan geen controle, maar overgave en openheid naar zichzelf en het leven.

Ontvangende vrouwelijke

Dan kan het ontvangende vrouwelijke in ons optimaal stromen en het leven wordt dan overvloedig en rijk. Op dit vrouwelijke stuk is deze maan(d) vanaf de nieuwe Maan groei en bewustwording bezig. (Venus in Schorpioen oppositie Uranus in Stier.)

Helen in jezelf

Het gaat om het mannelijke en vrouwelijke in ieder mens. Dit mogen we helen in onszelf. En daarna ontstaat er een andere stroom rondom deze thema's in jouw eigen leven.

Gevangenschap

Ook het diepe verdriet om het niet vrij zijn, maar gevangen in een systeem, zelfs in de Matrix (dualiteit) en daardoor niet kunnen leven wie je eigenlijk in Wezen bent is overweldigend. (zwarte Maan in Waterman 6de huis conjunct Mars en zuidelijke Maansknoop.) Deze volle Maan kan ons een doorgang hierin geven. En dat begint bij jou, van binnen.

Voor de interesseerde:

Met de online activatie&meditatie geeft ik mijn extra bijdrage (dus naast mijn eigen innerlijke werk) aan het geheel. Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen morgenavond om 19:30 (dinsdag) kun je binnenkomen in de online ruimte. Deelname 10 euro. Je kunt in de agenda van mijn website de link vinden waar je je kunt registreren. Hier is de link te vinden:

http://www.inzichten.com/agenda/actuele-online-activatie-en-meditatie-vm-25-sept.html

En morgen is er ook nog een inloop- en kristalmiddag in mijn praktijk in Lisse: http://www.inzichten.com/agenda/woensdagmiddag-inloop-en-kristaldag-26-9-2018.html

Sterkte en heb het goed <3

©Manuela van www.inzichten.com

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.