Innerlijke wijsheid is jouw navigatie in de nieuwe tijd | Lea van der Eem | Lichtwerkers Nederland

Tijdens je transformatieproces vallen veel oude zekerheden en waarheden weg. Veel mensen op de weg van innerlijke ontwikkeling zijn daardoor op zoek naar nieuwe houvast en waarheden. Alhoewel de meesten wel weten dat alle antwoorden in jezelf te vinden zijn, lijkt dit vaak een weten in het hoofd, dat nog niet is ingedaald en geïntegreerd in het voelen. Veel mensen blijven buiten zichzelf zoeken door te lezen, spirituele leraren te volgen en opleidingen en workshops te doen.

Dat zoeken naar antwoorden buiten jezelf mag plaats maken voor vertrouwen op jouw innerlijke wijsheid.

Weggeven van je kracht

Door de antwoorden op je vragen buiten jezelf te zoeken en te denken dat andere mensen het vast beter weten dan jij, geef jij jouw macht en kracht weg. Je gaat met je energie weg bij jezelf. Het maakt je wankel, onzeker en klein en dat is niet wie jij werkelijk bent.

De houvast en de waarheid die je gewend bent om buiten jezelf te zoeken, is enkel en alleen in jezelf te vinden.

Wat is innerlijke wijsheid

Hieronder beschrijf ik wat innerlijke wijsheid voor mij betekent. Voel maar wat met jou resoneert en wat voor jou waar is, en wat niet.

Innerlijke wijsheid is te vinden in je lichaam, hart en buik.

Jouw innerlijke wijsheid zijn heel subtiele gevoelens. Zachte fluisteringen die aan kunnen voelen als lichte tintelingen, energie die stroomt of juist stagneert, kou of warmte, een ja of een nee, een fijn of niet fijn gevoel.

Innerlijke wijsheid is een weten in je buik dat iets waar is, zonder dat je dit misschien kunt beargumenteren, uitleggen of er op een andere manier woorden aan geven.

Innerlijke wijsheid is geduldig, zacht en geeft ruimte.

Vanuit innerlijke wijsheid besef je dat jouw waarheid samenhangt met wie jij bent en waar jij staat in jouw proces. Zo kunnen er verschillende waarheden naast elkaar bestaan, afhankelijk vanaf waar je kijkt.

Soms kan je vanuit innerlijke wijsheid beelden, kleuren of energieën zien (dit is je derde oog).

Je afstemmen op je innerlijke wijsheid is afstemmen op een energieniveau dat subtieler, ruimer en lichter is dan de materiële werkelijkheid. Door afgestemd te raken op je innerlijke wijsheid kan je gevoelens van bijvoorbeeld vreugde, herkenning en ontroering ervaren. Vaak zijn die gevoelens subtiel, zacht en licht.

 

Door vaker met je aandacht naar binnen te keren en contact te maken met je lichaam, leer je de subtiele gevoelens in en signalen van je lijf steeds beter lezen en begrijpen.

Daarbij breng je op deze manier meer van jouw energie in je lichaam. Dat geeft vertrouwen, stevigheid en kracht.

Vertrouw op jouw gevoel, ook bij een autoriteit

Wanneer iemand jou iets gepresenteerd als waarheid, is het belangrijk om in je lichaam te voelen (dus niet in je hoofd!) of dit resoneert met jou of niet. Zelfs als die ander een echte deskundige is op dat gebied, kan alleen jij kan voelen wat voor jou waar is. Ieder mens mag zijn of haar eigen waarheid hebben. (Dit geldt ook voor het lezen van dit artikel!)

Wanneer je (spirituele) begeleiding krijgt bij jouw groeiprocessen is het belangrijk dat je wordt gesteund om je eigen wijsheid te ontdekken en dat jouw vertrouwen in en liefde voor jezelf groeien tijdens het begeleidingstraject. Ook hierin mag je vertrouwen op je eigen gevoel, op hoe het voelt voor jou, dus in jouw lichaam.

 Geeft contact met je begeleider je een goed gevoel en meer rust in jezelf?

 Wordt er aandacht besteed aan alle groeistappen die jij aan het maken bent?

 Leer je van jezelf te houden zoals je bent (dus ook als er nog veel te leren en groeien is)?

 Kom je dichter bij jezelf, voel je je meer geaard en leer je ook hoe je dit zelf kan doen in je dagelijkse leven?

 Word je gestimuleerd om op je eigen waarheid te vertrouwen, ook als die anders is dan die van je begeleider?

Dan ben je aan het juiste adres.

Navigatie in transformerende tijd

Er is ontzettend veel informatie, met soms uiteenlopende waarheden, beschikbaar in dit digitale tijdperk met zoveel spirituele begeleiders, coaches en therapeuten. Alleen jij kan voelen wat met jou resoneert en wat niet. Alleen jij kan voelen wat voor jou waar is en wat niet.

Jouw innerlijke leiding is je navigatie en houvast wanneer oude zekerheden wegvallen. Toegang hebben tot jouw innerlijke wijsheid en hierop leren vertrouwen is een rijkdom van onschatbare waarde die jou in deze bijzondere nieuwe tijd de weg wijst.

Lea van der Eem
www.helderbewustzijn.com

 

Wil jij ook leren vertrouwen op jouw innerlijke wijsheid? Doe dan mee met de afstandshealing "Toegang tot jouw innerlijke wijsheid"

 

Tijdens deze healing ga je de weg naar jouw innerlijke wijsheid duidelijker voeler. Als je deze weg al kent, wordt hij meer verlicht, breder en beter begaanbaar.

Je herkent makkelijk wat jouw innerlijke wijsheid is en waar je die vindt. Het vertrouwen op jouw innerlijke wijsheid neemt toe.

Wonden en angst die je met je meedraagt door ervaringen (vaak ook in vorige levens) waarin het opkomen voor en leven vanuit jouw innerlijke wijsheid pijnlijke (en soms ernstige) consequenties heeft gehad, worden verder geheeld.

 

Dit is een healing voor jou als individu, maar tegelijkertijd ook voor het collectief. Doordat alle mensen die deze healing ontvangen de weg naar hun eigen innerlijke wijsheid meer in het licht zetten, zal innerlijke wijsheid ook voor andere mensen steeds makkelijker te vinden zijn.

 

Meer achtergrondinformatie heb je zojuist gelezen en kan je lezen in een ander artikel "Helen van angst meegenomen uit vorige levens".

 

Wanneer?

Donderdag 29 november  20.00 – 21.00 u.

 

Waar?

Lekker thuis op je eigen fijne plek.

Aanmelden:

Je meldt je aan door € 15,- over te maken op rekeningnummer NL78 INGB 0002957407 t.n.v. Helder BewustZijn o.v.v. ‘Innerlijke wijsheid’. Vermeld ook duidelijk je naam of emailadres zodat ik je betaling kan koppelen aan je aanmelding.

Aanmelden afstandshealing "Toegang tot jouw innerlijke wijsheid".


 

Daarna vul je je email en naam in en druk je op de knop 'aanmelden'. Je wordt dan automatisch toegevoegd aan de deelnemerslijst.

 

Bij aanmelding na zondag 25 november is de bijdrage €20,-. Aanmelden kan tot donderdag 29 november om 15 uur.

 

Hoe?

De healing wordt vlak voor 29 november opgenomen, speciaal afgestemd op dit thema en de energie van deze groep. Op de dag van de healing ontvang je een mail met de link naar de opname als mp3-bestand (te beluisteren met oortjes via laptop of telefoon) en verdere uitleg. Hou voor de zekerheid je spam in de gaten!

 

Donderdag 29 november om 20.00 u luisteren we allemaal tegelijk de opname. Ik stem mij opnieuw af en ondersteun en geleid de energie die op dat moment toegevoegd en geaard wil worden.

Lukt het je niet om op de afgesproken tijd mee te doen? Je kan de opname ook op je eigen moment beluisteren. Sowieso kun je de opname nog zo vaak beluisteren als je wil. 

 

Ervaring van deelnemers tijdens eerdere afstandshealings: 

 "Jouw energie kwam bij mij zo sterk binnen dat ik het overgrote deel intens heb gehuild. Fijn dat alle nog vastzittende energie zo bij mij los kon komen en ik van binnen kon opruimen om plaats te maken voor het nieuwe. Zo nodig in de - ik ben klaar ik mag me laten zien - fase waar ik (en velen met mij) me nu in bevind."

 

 "Tijdens de healing voelde ik mezelf zo rustig en geaard. Alle energie stroomde. Ik voelde mij gehoord, gezien en energetisch betrokken bij een groter plan. En dat maakt mij zo blij!"

 

 "Ik voelde veel vrede en kracht die mij letterlijk met jouw energie, geaard neerplantte op aarde."

Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief


Jeshua gaat in op de armoede in de wereld, hoe daarnaar te kijken vanuit een spiritueel perspectief en in welke richting de oplossingen liggen voor dit schrijnende probleem. Ook wordt ingegaan op de vraag hoe jij je in je eigen individuele situatie verhoudt tot geld, tekort en/of overvloed en de stroom van ontvangen.

Elke eerste zondag van de maand worden de gechannelde boodschappen aangevuld door een inleidende meditatie van Gerrit die aansluit bij de informatie op dat moment.

 

Actuele boodschap voor lichtwerkers februari 2021

 

 Zondag 7 februari 2021 om 20:00 uur

❥ Inleidende meditatie van Gerrit Gielen

❥ Eén channeling van Pamela Kribbe
Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland