AARDEN TIJDENS ENERGIE DOWNLOADS | Lea van der Eem | Lichtwerkers Nederland

De afgelopen weken en maanden (en jaren!) zijn de energie downloads intens en heftig geweest.

Tijdens zo’n download ontvang je veel nieuwe(tijds) energie.

Is je aarding goed en ben jij aanwezig in je lichaam, dan kan die energie goed door je lichaam stromen en wordt de oude energie relatief makkelijk losgelaten en afgevoerd.

Wanneer je aarding minder stevig is, kan de nieuwe energie niet stromen en de oude energie niet weg.

Zo raak jij steeds voller met energie.

 

Ben je goed geaard, dan is jouw energie in je hele lichaam aanwezig, terwijl de energie zich centreert in en rond je hoofd bij een mindere aarding. Bij sterke energie downloads loopt je hoofd dan steeds voller. Dit zorgt voor hoofd-nekpijn, een ‘hoofd-vol-watten-gevoel’ en veel piekeren.

 

Veel in je hoofd zitten zorgt er ook voor dat je je aandacht sneller buiten jezelf richt, je makkelijker bij jezelf vandaan laat trekken, je eerder meegaat in drama, angst eerder wordt getriggerd en dat je meer kijkt naar problemen i.p.v. naar mogelijkheden voor groei. Je wordt dus veel 'wiebeliger'.

 

Een goede aarding is altijd fijn, maar dus extra belangrijk tijdens de hoge energiedagen en perioden.

 

Zo merkte ik tijdens mijn zomervakantie, toen ik 1,5 week alleen in mijn tentje in de natuur was, zonder afleiding door dingen te doen, mensen en internet, dat ik zelfs tijdens de meest heftige energie downloads geen hoofdpijn had. Terwijl in mijn dagelijkse leven hoofdpijn één van de indicators van energiedownloads is geworden.

 

De natuur, de rust en de afwezigheid van wifi hielden mij tijdens die vakantie veel beter geaard.

Aarden betekent uit je hoofd komen en jouw energie laten zakken en stromen in je lichaam, je bewust zijn van je lijf en echt voelen. Je focus zakt van je denken, je hoofd, naar beneden, je adem, je lichaam, je buik en bekkengebied en de aarde.

 

Er is niet één juiste methode om te aarden, put maar uit je eigen ervaringen wat voor jou goed werkt. Voel maar, in je lichaam in het moment, wat jouw lichaam nodig heeft, wat het fijn vindt en waar het van tot rust komt en ontspant.

 

Mijn ervaring is dat het aarden van de nieuwetijdsenergie makkelijker gaat als je dit bewust doet samen met gelijkgestemden. De aarding wordt dan vele malen sterker.

 

Wil jij ook aarding en healing ontvangen, lekker thuis op je eigen fijne plek, en worden begeleid in het aarden van de nieuwetijdsenergie? Vanaf 6 september is er twee keer per maand een afstandshealing die jou hierin ondersteunt.

Klik hier om je aan te melden of meer informatie: https://www.helderbewustzijn.com/afstandshealings/twee-keer-per-maand-afstandshealing/ Je kan aan 1 healing deelnemen, maar ook aan meerdere.

Lea van der Eem
www.helderbewustzijn.com

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland