Channeling van De Elohim Engelen | Marcel ter Veer | Lichtwerkers Nederland

Gegroet Geliefden,

In Liefde en dankbaarheid groeten wij U.

Weet dat U allen zeer geliefd bent en dat wij altijd om U heen zijn. Wij zijn uw kosmische Licht team. Wij houden zielsveel van U. In liefde en dankbaarheid staan wij graag voor U klaar.

Het is in deze roerige tijd belangrijk om in Uw hart te blijven en niet mee te gaan in de chaos om u heen. U voelt zich soms onrustig en weet soms niet, wat nu “waar” is en wat niet.

Daarom is het belangrijk om dicht bij U zelf te blijven en te gaan zitten met Uw team van Licht, Uw Gidsen, Beschermengelen, en hen te vragen, wat is hiermee de bedoeling ? Vraag het aan Uw Hoger Zelf, Wat is waarheid? En vraag ook: Laat het mij voelen in mijn Hoger Hart. Dan gaat U werkelijk voelen wat Uw waarheid is en beseft U, dat U kunt vertrouwen op wat U voelt.

Oude macht-structuren zijn aan het afbrokkelen. Veel van de beelden en informatie wat u getoond wordt, is niet juist en niet zoals de werkelijkheid is, en dat geeft verwarring en onzekerheid bij velen.

Het is dan ook raadzaam, te vragen Uw Hoger Zelf en er even voor te gaan zitten om het antwoord te voelen in Uw Hoger Hart. Dan haalt U opgelucht weer adem om vervolgens nog dichter bij Uw eigen waarheid uit te komen, bij dat wat U diep van binnen al wist. Namelijk dat het Liefdes Licht aan het zegevieren is op de aarde en dat er een prachtige nieuwe tijd zich aan U openbaart, waarin ieder zijn of haar eigen hemel op aarde kan creëren vanuit Liefde.

Het is met de krachten van Uw gedachten en visualisaties, vanuit uw Hoger Hart, dat U een nieuwe wereld, een nieuw leven, schept voor Uzelf. Bij elke twijfel die zich bij U voordoet, verbindt U zich met uw Hoger Hart en vraag Uw Gidsen, uw Hoger Zelf, de vragen die U bezig houden en laat het antwoord in beelden en gevoelens naar binnen komen. U kunt dit, U bent immers een wezen, van Licht en Liefde geïncarneerd in een menselijke ervaring op deze aarde.

Sta in Uw Licht en eis Uw Goddelijkheid op, ja, dit vergt moed, maar U bent niet alleen. Weet wij zijn altijd om U heen en U vraagt ons nooit te veel. Echter, het is op Uw oproep dat wij U naderen. U hoeft ons enkel en alleen te vragen.

U ontvangt ondersteuning van het Licht, Uw Gidsen en Beschermengelen. Verbind u Veelvuldig met uw Hoger Zelf, zo U wilt en U zult snel merken, dat Uw Hoger Zelf, in één ogenblik kan transmuteren wat niet Liefde is naar het Hogere Licht, waardoor angst, verwarring en onzekerheid smelten als sneeuw voor de zon.

In dankbaarheid en Liefde, groeten wij U. 

De Elohim

©Marcel ter Veer 
www.hethelendelicht.nl

Lijst van Zegeningen en Healing van 01-10-2018 t/m 31-10-2018

Lieve mensen, lees dit geweldige aanbod wat ik voor jullie heb:

Wil jij graag élke dag van de week.....

De Zegeningen en een Healing op afstand ontvangen, die je vrij maakt van overtollige ballast en je de vrijheid geeft om belemmeringen los te laten?

Meld je dan aan op de lijst van Zegeningen en Healing 

Je ontvangt elke dag, de Zegeningen en een Healing. Je kunt je elke maand opnieuw aanmelden. Je kunt gewoon je eigen ding blijven en doen en er wordt voor je gezorgd, terwijl je gewoon je dagelijkse dingen doet. 

Je gaat ervaren dat je direct een verschil in energie merkt,  dagelijks en dat je in een hogere energie gaat leven, dingen gaan eenvoudiger voor je. De druk is er af. Hoe fijn is het dat jij je steeds bewuster wordt van wie in je in werkelijkheid bent, je overtollige ballast loslaat en je vrijheid voelt en ervaart in je ware zijn?

En dat voor maar €22 euro per maand.? JA! Omdat het mag!

Je kunt je elke maand op gewoon nieuw aanmelden, 

dus geen verplichtingen ! Ervaar wat het je brengt...

Hoe werkt het? 

 

Elke dag wordt er speciaal voor de deelnemers een ritueel van zegeningen gehouden en ontvangen de deelnemers een groepshealing op afstand.

Dit is maar liefst elke dag, een maand lang, dat dit ritueel van zegeningen gedaan wordt en jij een healing op afstand ontvangt, waar je niet thuis hoeft te blijven.

Je ontvangt elke week een update, met een weekprognose, de bevindingen van de groepshealingen en natuurlijk met de juiste feedback in je mailbox.

Wil je je aanmelden en of meer informatie? Mail dan je gegevens naar info@hethelendelicht.nl Of meld je direct aan door te bellen naar: 06-407 98 454

De eerste volgende mogelijkheid voor deelname aan de Lijst van Zegeningen en Healing is  per: 01 oktober -2018 t/m 31 oktober 0218

Na het ontvangen van je betaling, is je deelname definitief en ontvang je elke dag de Zegeningen en een Healing op afstand.

Met ingang van 01-oktober t/m 31 oktober 2018.

Klik op De betaal link om direct de € 22 te voldoen voor de maand Oktober: 

https://useplink.com/payment/TfCCdvAtn9hdnkH65t6G

Ik zie je reactie en aanmelding graag tegemoet.

Vergeet niet om na je betaling, je naam en achternaam volledig te mailen

Naar: info@hethelendelicht.nl

Liefdevolle groet,

Marcel ter Veer

www.hethelendelicht.nl