HOE DOEN WE DAT? HET GAAN EN DELEN VAN DE INNERLIJKE WEG | Mieke Vulink | Lichtwerkers Nederland

"Hoe doe je dat toch, schrijven van woorden waar veel mensen zich in kunnen herkennen?", vroeg iemand bij het vorige artikel over Relaties. Nou...

Alles wat ik schrijf vloeit allereerst voort uit het gaan van mijn eigen innerlijke Weg. Daarbij heb ik geleerd om mijn zielsverlangens steeds meer te volgen, mijn eigen Goddelijkheid te ontdekken en beiden te integreren in mijn leven (en dan nog weet ik dat we dat nog maar voor een heel klein deel kunnen!).

De innerlijke Weg vormt zich conform een aantal bereidheden, keuzes en houdt natuurlijk ook verband met wat je je voor dit huidige leven hebt voorgenomen. Dat staat allemaal als mogelijkheden in je 'Divine Plan'. Jouw hogere Zelf heeft dat samen met een aantal van jouw begeleiders, gidsen en Meesters uit de Lichtwereld geschreven. Wat essentieel is bij het gaan van je innerlijke Weg (in mijn beeld):

 Bereid zijn om alle oude pijnstukken en angst te doorvoelen en doorzien;

 Bewustzijn blijven ontwikkelen op persoonlijke overlevingsstructuren;

 Altijd eerlijk in je eigen spiegel willen kijken en zoeken naar waarheid; 

 Niets meer wegstoppen, niets meer willen vasthouden en geen enkele schijn naar buiten meer hoeven op te houden;

 Altijd verbinding zoeken met hogere dimensies en proberen te kijken vanuit hogere perspectieven in plaats vanuit 3D illusies;

 Jezelf overgeven aan dat wat er gebeurt, meebewegen met de levensstroom;

 Jezelf serieus nemen in, en mogen delen wat je voelt, innerlijk ontvangt/hoort/ziet; 

 Zien en erkennen hoe je vanuit een laatste stuk wantrouwen je nog net niet onvoorwaardelijk kunt overgeven aan wat er gebeurt, en in plaats daarvan zelf toch nog willen redden, je ermee bemoeien en situaties ten gunste van jezelf willen plooien;

 Het hoofd van dat deel van je (mannelijke) persoonlijkheid buigen om de leiding over je leven daadwerkelijk in handen van je hogere Zelf en de Lichtwereld terug te leggen;

 Bij alles wat je denkt, voelt, zegt en doet steeds bewuster kijken of dat onvoorwaardelijk liefdevol is voor jezelf (en daarmee ook voor iedere andere betrokkene).

Zonder hier enige dwang op te zetten, eisen aan jezelf of anderen te gaan stellen of hier weer een nieuwe claim op te leggen dat je iets moet kunnen of dat iets nu moet gaan lukken; een ziel die op zoek is naar het Goddelijke in zichzelf zal bereid zijn om deze eeuwenoude Inwijdingsweg te voltooien.

Vanuit die verinnerlijkte ervaringen valt er heel veel te schrijven, te delen, te herkennen en weer door te geven. Zo vormt zich een prachtig nieuw tapijt van Liefde, hewustzijn, vertrouwen en verbinding op Aarde, waar we allemaal aan meeweven!

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl