Je geeft jezelf vleugels. Door het beste te verwachten | Luc van Ewijk | Lichtwerkers Nederland

We zijn te bescheiden. Te onzichtbaar. Zo voorkomen we teleurstelling. Maar zullen we nooit volledig kunnen vliegen.

Vliegen naar jouw paradijs. Dat is niet zweverig het is mogelijk.

Je zult rijk zijn. Rijk in leven in overvloed. Want zo hoort het leven te zijn. Hoe? Door veel te verwachten. Hoe meer hoe beter. We hebben het verkeerd geleerd. Want daarom hebben we niet alles wat ons hart wilt.

Je zult in een stroomversnelling komen. Want het kan nu allemaal. Het is zo gebeurt. Je hoeft niks meer en kunt volledig vrij zijn.

Alleen nog even de juiste mensen ontmoeten. Nee, die heb je al ontmoet. En je zult er nog meer ontmoeten. Zodat je volledig jezelf kunt zijn. Maar ook omdat het de bedoeling is. Samen staan we sterk. En veranderen we deze wereld razend snel. De zaadjes zijn al gezet.

We zitten al op niveau. We weten al hoe te zijn. Volledig zijn en varen op de golven van het nu. Een gevoel brengt je de richting. Als een sterke wind die waait.

Niet erbij denken. Maar met de wind mee. En jouw beloofde land komt zeker in zicht. Wellicht zijn er een paar obstakels. Maar als ze zien hoe jij straks leeft. Zal dat snel minder worden. Ze zullen steeds meer respect voor je krijgen.

De kloof wordt steeds minder. De kloof tussen arm en rijk. Maar ook tussen bewuste mensen on onbewuste mensen.

We zijn niet meer dat vreemde hoekje. Met al die heksen en mensen die kaartjes lezen. En er met ons geld vandoor zouden gaan, nee.

Mensen luisteren nu nog weleens te weinig. Maar zullen zien dat ze daar zichzelf mee hebben. Dat te koppig zijn. Laat ze maar lopen in een leven die ze vaak niet eens willen leiden. Vaak uit pure ontevredenheid maken ze de omgeving als een hel. Ongezellig koud en humeurig omdat ze het even zijn kwijt geraakt wat geluk is. Wat gelukkig zijn is.

Opruimen van wat niet meer werkt. Daarom is de herfst er weer. Nu eruit als het niet werkt. Des te eerder heb jij een mooi werkend systeem.

Mensen die er toe doen. Om je heen. Die je omhoog liften. En je hoog houden in je energie. Omdat het als thuis voelt.

We hebben de kennis en wijsheid. Naar de aarde gestuurd. Het kwaad verslagen. Door de trilling en energie niveau blijvend te verhogen. Omdat we zo gek zijn op die energieën. Werkt dat in een voordeel.

Van andere dienen. Zijn we eerst onszelf gaan dienen. En wat over is. En waar we nog zin in hebben. Delen we met de rest.

Want het geeft veel energie en voldoening andere mensen omhoog te helpen. Niet op de grond laten liggen omdat je geen tijd hebt. Maar een helpende hand geven. Omdat we samen sterk zijn. En zo het beste van de wereld kunnen maken.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nlLichtactivatie Afronden 2020 Openen 2021 ( 12 - 12 )Lichtactivatie
De energie van 2021 AAN ( 10-01 )Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland