Negativiteit een kataylsator voor jouw positieve wereld | Luc van Ewijk | Lichtwerkers Nederland

Je hebt geen zin meer in al die negativiteit. In al die weerstand. In niemand die je lijkt te zien. Niemand die je verandering wil accepteren.

Dat is de paradox. Want je hebt ze niet nodig. Je bouwt jouw wereld.

Je hebt alleen mensen nodig die je omhoog brengen die het beste uit jezelf kunnen halen.

Familie of vrienden dat maakt niet uit. Zitten ze hier niet bij dan hebben ze pech. Het is niet dat je bezit bent van je ouders.

Je bepaalt altijd zelf nog of je ze ziet en wanneer.

Je eigen toekomst bouwen. Dat doe je door het nu te doen. Alleen all-in werkt. Een beetje werkt niet. Omdat dat op angst gebaseerd is. En zo bereik je nooit de top die je wilde bereiken.

Wees niet bang om jezelf te laten zien. Schijn nog wat meer. Zo trek je de juiste mensen aan. Dat is de wet van aantrekkingskracht.

Je gaat het ook gewoon doen. Omdat je schijt hebt aan wat mensen ervan vinden. En je er zo graag wilt zijn. Dat je hemel en aarde ervoor beweegt.

Alle negativiteit in de wereld is een katalysator

 

Een katalysator voor verandering.
Mensen gaan hun eigen paradijs maken. Daarom komen we in opstand. Niet tegen de mensen. Maar tegen de negativiteit die ervan afstraalt. De oude overtuigen waar we zo lang aan vast blijven zitten.

Die mensen hoef je niet te redden. Laat ze zinken. Hoe dieper hoe beter. Des te eerder komen ze tot inzichten. Alleen jezelf redden.

Je bent je eigen redder. Je eigen succes maker. Je maakt je eigen film of verhaal. In dit leven. Want alleen zo kun je er optimaal van genieten.

Vergeet 5D of de redder. De redder komt er alleen. Als we massaal veranderingen maken. De zaadjes zijn allen gepland.

We leven met alle voordelen van de nieuwe tijd. In de oude wereld. Eigenlijk hebben we het nog best makkelijk zo.

We vergeten hoe hard we zijn gegroeid. En hoeveel we al hebben bereikt

 

Acceptatie van je situatie brengt innerlijke vrede. Een vruchtbare bodem. Waar je toekomst op kan groeien. Gelukkig zaaien we al uit. Zodat we optimaal van de vruchten kunnen proeven.

We zijn eigen meesters. We leren zelf. En ontdekken zelf. Zoals een schepper bedoelt is. God zijn we eigenlijk allemaal. Alleen laten we het niet tot leven komen.

We zijn te materialistisch. Bijna als robots. Allemaal hetzelfde en met moeten en dwang op hetzelfde pad. Maar niet alles is te controleren. Ik in ieder geval niet. De vinger daarmee. We willen vrijheid en die gaan we maken. En spoedig zal de rest volgen. Kies voor jezelf. En er is weinig wachttijd.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland