Revolutie in de lucht. Omdat de nieuwe aarde geplant wordt | Luc van Ewijk | Lichtwerkers Nederland

Veel weerstand als pionier. Want dat zijn we. We houden nog steeds stand. Ondanks dat iedereen ons gek vindt.

Van schaarste naar overvloed is de oplossing. Dus van die luie reet afkomen. Doen wat je gevoel zegt.

Aan je verstand heb je niet veel. Allemaal vol geprogrammeerde zooi waar je niks aan hebt.

In een wereld vol met angst. Ondanks dat de liefde om de hoek staat.

Maar dat is anders. Dus zullen mensen er niet snel heen gaan.

Want liefde betekend over comfortzone ’s gaan. Je grenzen verleggen. Jezelf ontwikkelen. Omdat jij wel jezelf wilt zijn. Ook al ben je de enige. Het kan je niet schelen. Liever brandend ten onder dan slapend verloren. We hebben er al ervaring mee.

Wij maken de verandering

 

Niet door het alleen te schrijven. Maar ook door het te doen. Een andere weg dan de meeste mensen.

Niet dat onze weg beter is. Of dat we beter zijn. Nee totaal niet. Maar het geeft de aarde wel een toekomst.

Niet meer allemaal tegen elkaar. Niet allemaal dezelfde waarheid. We hoeven niet allemaal hetzelfde te leren. Want dat maakt ons pas uniek.

Leer mensen grenzen te verleggen. En niet alleen maar voor veilig te kiezen. Want we horen te vliegen. En niet steeds aan die grond te blijven.

We zijn te bescheiden. Omdat we niet durven te vliegen. We durven geen risico te nemen. En daardoor zal het leven ook niet veel geven.

Geluk is geen lot uit de loterij. Je maakt het zelf. Door je hart te volgen. Niet alleen maar lief zijn of aardig. Maar ook weleens boos soms. Je grenzen aangeven. Duidelijk zeggen wat je wilt.

Want we verstoppen ons niet meer. Nu we er toch zijn. Zetten we onze doelen in de realiteit. Fuck the rest we doen het toch.

Het vuur van de revolutie brandt

 

Ook al vuurt iedereen zijn angst op ons we storten niet meer in. Het raakt ons niet meer. Onze wereld voelt zoveel beter aan dan de oude wereld. Daarom zijn die nieuwe energieën verslavend goed.

Je herinnert jezelf weer. Je wordt helderziend. Je hebt minder slaap nodig. En angst bestaat niet meer voor je. Kun je een nog mooiere wereld voorstellen...

Dit is pas het begin. Hoop houden. Niet alleen eilandjes. Maar ontmoet je echte familie. Je zielenfamilie. Zodat we niet alleen een vuurtje hebben voor de revolutie. Maar eentje die uit de pan slaat. En vernietigend is. 

Want uit het as van de oude wereld zal de nieuwe wereld bloeien

 

We dragen de nieuwe wereld altijd bij ons. Daarom voelen we ons niet thuis in de oude wereld. En hebben we weleens heimwee. Naar een wereld die wel normaal met elkaar kan omgaan.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

 Zondag 6 december om 20:00 uur


Channelings van Atlantisch naar christusbewustzijn: Deze keer gaat Jeshua in op het dadertrauma en slachtoffertrauma in lichtwerkers, hoe deze te herkennen en hoe ervan los te komen.

 Zaterdag 12 december ( 12 - 12 ) om 20:00 uur


Door het goud van jouw lessen en ervaringen te zien, voelen en diep in je op te nemen, kunnen de processen van 2020 tot een afronding worden gebracht.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland