Deze week, die start net na de Nieuwe Maan | Fran Tielemans | Lichtwerkers Nederland

We zijn dit jaar op alle vlakken al een hele weg gegaan, en deze 37/ 10/1- week, die start net na de Nieuwe Maan, vertelt je: 'Oké, al wat geweest is, is geweest, en nu opnieuw vooruit.' Je kan stilaan een heel nieuwe energie voelen opborrelen, die je in staat stelt verder te gaan op je weg. Dit is geen tijd meer om lang te twijfelen, dit is een tijd om te doén, en deze week kan je je moed bijeen rapen om beslissingen te nemen en actie te ondernemen. Ook al neem je maar kleine baby-stapjes, toch breng je net door te doén de energie in beweging, en van het ene kom je dan automatisch bij het andere. En het mooie is dat je, door keuzes te maken, beslissingen te nemen en actie te ondernemen, dat je gewoon dwars doorheen je angsten en twijfels gaat, waardoor je onbewust een signaal stuurt naar het Universum van 'Ik ga ervoor!'. En net hierdoor komen dan weer een heleboel nieuwe dingen op je pad. Een goed moment dus om je grotere plannen of wensen op te delen in kleinere stappen, en eindelijk werk te maken van al die dingen die je vanuit je hart al wou doen, of die je lang voor je uit hebt geschoven omdat het je aan de moed ontbrak om eraan te beginnen. Fijne week iedereen!

Fran Tielemans
http://www.maitreya.be/

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.