Deze week, die start net na de Nieuwe Maan | Fran Tielemans | Lichtwerkers Nederland

We zijn dit jaar op alle vlakken al een hele weg gegaan, en deze 37/ 10/1- week, die start net na de Nieuwe Maan, vertelt je: 'Oké, al wat geweest is, is geweest, en nu opnieuw vooruit.' Je kan stilaan een heel nieuwe energie voelen opborrelen, die je in staat stelt verder te gaan op je weg. Dit is geen tijd meer om lang te twijfelen, dit is een tijd om te doén, en deze week kan je je moed bijeen rapen om beslissingen te nemen en actie te ondernemen. Ook al neem je maar kleine baby-stapjes, toch breng je net door te doén de energie in beweging, en van het ene kom je dan automatisch bij het andere. En het mooie is dat je, door keuzes te maken, beslissingen te nemen en actie te ondernemen, dat je gewoon dwars doorheen je angsten en twijfels gaat, waardoor je onbewust een signaal stuurt naar het Universum van 'Ik ga ervoor!'. En net hierdoor komen dan weer een heleboel nieuwe dingen op je pad. Een goed moment dus om je grotere plannen of wensen op te delen in kleinere stappen, en eindelijk werk te maken van al die dingen die je vanuit je hart al wou doen, of die je lang voor je uit hebt geschoven omdat het je aan de moed ontbrak om eraan te beginnen. Fijne week iedereen!

Fran Tielemans
http://www.maitreya.be/

 

Engelse lezing: ‘‘De volgende stap...”

Jeshua vertelde eerder dat we in dit leven een cyclus van levens afmaken. Tegelijkertijd komt er een einde aan een planetaire cyclus, omdat ook de aarde ook naar een andere vibratie verschuift. Waar staan we nu en waar moeten we ons op focussen in deze tijd van transitie?

 

Zondag 20 juni om 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen. Wil je hier bij zijn? Dan kun je je aanmelden via Lightraisers Worldwide.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, sommige afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.