Jouw rol op aarde wordt sterker door samen met de ander die rol te vervullen ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Wij zijn tezamen met Moeder Aarde verhoogd in trilling. Wij volgen dat op mijn pagina iedere dag. Hebben er als het ware naar toe geleefd. Maar toen was het zo ver en wat kan ik dan verwachten. Mensen merkten dat ze dingen anders waar zijn gaan nemen. Vooral het licht dat zo sterk aan intensiteit toeneemt, wordt gezien. De contouren van plaatjes in de natuur zijn scherper. Ook dat wordt wel gezien. Maar wat betekent het allemaal voor ons als mens.

De trillingen zijn hoger. Een hogere trilling draagt veel intenser. Wij zijn transparanter in onze trilling. Je kan het vergelijken met een olifant, de mens uit oude trage trilling. (Sorry voor deze vergelijking, ik heb heel intense bewondering voor de olifant. )Wanneer die olifant een klap krijgt, trilt zijn lichaam minder. Wanneer wij nu naar onszelf kijken in die hogere trilling dan zijn wij meer de vlinders aan het worden. Die zijn veel kwetsbaarder. Dat is niet moeilijk om je daar een voorstelling van te maken.

Een zware toon die tegen een dikke drilpudding komt, komt niet zo gemakkelijk naar binnen. Een hoge trilling tegen een kristallen glas heeft een heel ander effect. Het zijn een beetje manke vergelijkingen, maar je zal nu zeker begrijpen wat ik ermee bedoel.

Dat houdt dus in dat wij veel gevoeliger zijn voor prikkels die wij opvangen. De prikkels komen “harder” binnen en worden letterlijk intenser gevoeld. Dat is een hele belangrijke verandering in ons waarnemingsproces.

Maar de afgescheidenheid van ons als mensen is ook veranderd.

Wij functioneren niet meer als afgescheiden mensen. Ieder voor zich.

Nee, wij zijn nu letterlijk een collectief en daar ben jij en ik onderdeel in. Dat hebben wij altijd als een liefdevolle utopie gezien. Wij hebben daar al heel lang over gesproken, maar dat is nu een waarheid geworden. Dat heeft veel impact.

Wij zijn en komen allemaal vanuit dezelfde bron. Wij zijn gelijkwaardig aan elkaar. Wel verschillend, maar nu verschillende mensen in een totale eenheid.

Dat geeft verandering in ons gevoelsleven. Dat knaagt aan ons veiligheidsgevoel.

Nee wij geven onze eigenheid niet op. Wij zijn juist een bijzonder onderdeel in het grote orkest dat alleen een mooi stuk kan spelen wanneer ieder zijn EIGEN partij speelt. Maar hier zien wij wel wat dat samenspelen oplevert. Een enkele fluit, een enkele viool klinkt heel anders dan een groot orkest. Welnu het gaat dus niet meer over die afzonderlijke instrumenten al behouden die wel een belangrijke rol, maar het gaat nu om het totale orkest.

We kunnen het ook vergelijken met de waterdruppel in de oceaan. Iedere waterdruppel heeft de eigenschap van het water van die oceaan. Door ons allemaal als waterdruppels in die oceaan te zien, voelt het als een waar mierennest. Alle miljoenen waterdruppels krioelen door die oceaan. Dat geeft veel onrust. Die onrust geeft veel prikkels en daar kunnen wij niet zo goed tegen. Door je nu onderdeel van die totale grote oceaan te voelen, vallen alle waterdruppels weg en vormen wij samen (net als het orkest) een geheel. Dat geeft een weldadige rust en heel veel minder prikkels.

Wees niet bang om je eigenheid op te geven. Dat doe je in feite ook niet. Maar nu gaan wij samen een prachtig orkest vormen en iedereen laten genieten van het prachtige samenspel. Genieten voor het orkest, maar ook voor de mensen die komen luisteren. Niet alleen op aarde is dit orkest te beluisteren. De wisselwerking tussen de aarde en het universum wordt ook steeds sterker. Wij werken met elkaar en door elkaar. Speel je eigen instrument en geniet van het samenspel.

Martha Krul

http://spiritualroseofsilence.blogspot.com


Healing

Omgaan met pijn, angst, boosheid, verdriet

De hele maand juni ontvang je korting

Channeling

Nieuwe Energieën in een oude wereld

De hele maand juni ontvang je kortingBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland