De energie van september | Fran Tielemans | Lichtwerkers Nederland

Na een zomer van stagnatie, herevaluatie en het gevoel niet vooruit te kunnen, brengt september opnieuw de zaken in beweging. Dit is immers een 11/2-maand in een 11/2-jaar, een maand waarin alle voor jou belangrijke thema’s uit 2018 nog eens uitvergroot aanwezig zijn, afhankelijk van de mate waarin je ze dit jaar al hebt aangepakt. De 11 brengt een trillingsverhoging, een groeispurt, en dwingt je uit je comfortzone te komen, net in dié aspecten waarop je eerder dit jaar innerlijk al tot beweging werd aangespoord.

 

Relaties staan opnieuw in de picture. Bestaande relaties worden opgeschud en herschikt, tot een nieuwe harmonie en een hogere trilling wordt bereikt, en dat kan wanneer je jezelf meer gaat respecteren, waarderen, aanvaarden en liefhebben. Er is ook veel kans tot het ontmoeten van zielsmaatjes, gelijkgestemden, en ‘oude kennissen’ uit vorige levens. Er worden verdere funderingen gelegd voor nieuwe netwerken, die de komende jaren steeds meer zullen uitgroeien tot groepen waarbinnen geen plaats is voor machtsspelletjes of andere egostukken, maar wel voor een hoger level van samenwerking en samenzijn.

 

De 11 zorgt ook voor de nodige uitdagingen en snelle – soms onverwachte – wendingen, dus voldoende tijd nemen om te centeren is zeker de boodschap. Eigen aan de 11 is het overwinnen en overstijgen van de dualiteit en twijfels, het bewust uit stagnatie stappen om actie te gaan ondernemen en verder je weg te gaan. Een 11-maand (en -jaar) brengt ook een overvloed aan energetische shifts mee. Vooraleer veranderingen in de buitenwereld zichtbaar worden, gebeuren ze immers eerst in ons energieveld, dus al wat je kan doen om goed te aarden en je lichaam in goede staat te houden zal je hierbij zeker helpen.

 

Op 6 september kunnen we nog een afremmende factor afvinken: Saturnus gaat opnieuw direct, wat toch ook weer meer beweging kan brengen in bepaalde zaken waarmee je de voorbije maanden niet vooruit raakte. De Nieuwe Maan op 9 september kan je daarbij nog helpen om een nieuwe manier te vinden om een en ander aan te pakken en te organiseren, en kan je zeker wat nieuwe frisse energie geven en de nodige realiteitszin.

 

Nu twee derden van 2018 voorbij zijn, is het de moeite waard om even terug te kijken naar hoe jij de 1, 8 en 18 hebt doorgewerkt dit jaar. De 1 vraagt je om nieuwe aspecten van je Zelf te ontdekken en neer te zetten. De 8 vraagt je om balans te vinden en ‘karma’ af te werken, dat wil zeggen te zien hoe eerdere gedachten, emoties, daden en gezegden hun gevolg hebben in het nu, in je eigen leven en in je relaties met mensen om je heen. Dit is een jaar om heel goed te gaan voelen of er nog dingen zijn die mogen rechtgezet worden, misschien tegenover je Zelf, of naar anderen toe. De 18 staat voor het oplossen van angsten, twijfels en onzekerheden. Je kan zo je eigen balans opmaken van dit jaar tot nu toe, en van daaruit je focus kiezen die je wil leggen de komende maanden.

 

De Herfstequinox op 21 september brengt zoals altijd een grote energetische verschuiving. Hou er dus rekening mee dat je de dagen ervoor én nadien wat kan ontgiften, en dat je dan meer rust, veel water en lichtere voeding nodig hebt, om je lichaam te helpen deze shift te assimileren.

 

De Volle maan op 24 september helpt je de synthese te maken van je jaar tot nu toe, en belicht zeer duidelijk wat je te doen staat, en wat verdere oplossing en schoonmaak nodig heeft.

 

Pluto die direct loopt op 30 september maakt een einde aan een intense transformatieperiode die begon in de lente, en die je heeft geholpen een heel stuk bewuster te worden van jezelf, je denken, voelen en handelen, zodat je verrijkt en met veel nieuwe inzichten dit jaar kan voltooien.

 

Het zou deze maand ook goed zijn om eens goed te zijn voor jezelf. Om te zien wat voor een enorme krachtinspanning je dit jaar al hebt geleverd, gewoon al door je lichaam doorheen al die intense energieshifts te loodsen die toch wel eigen zijn aan dit jaar. Maar je mag jezelf ook echt feliciteren, om telkens opnieuw de moed te hebben oude gedachtenpatronen te ontrafelen en los te laten, om uit je comfortzone en over drempels heen te gaan, én daarnaast ook gewoon te functioneren in je dagelijkse leven. Koop jezelf maar eens een grote ruiker bloemen of een mooi kristal. Je hebt het waarlijk verdiend.

 

 

Keep the Faith

 

 

Fran Tielemans
http://www.maitreya.be

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.