Niet meer vasthouden maar het laten lopen. Op goed gevoel | Luc van Ewijk | Lichtwerkers Nederland

Energieën duwen je keihard naar beneden als je niet bewust handelt.

Oude denkpatronen spelen op. Omdat we niet op gevoel handelen.

Luister naar je gevoel. En ga voor het beste. In het nu.

Want dat brengt jou de beste toekomst. Zo is hoe 5D werkt.Je staat keihard open bij 5D. Daarom meer rust nemen.

Niet alleen maar door en door. En moeten want dan crash je.

Maak je niet druk om de mensen om je heen. ''Niemand is perfect.'' Iedereen leert zijn dingen. Kies voor mensen die goed voor je zijn. Respect voor je hebben. En je accepteren. Anders vliegen ze de deur uit.

Soms zou je willen dat alles er al is. Maar dat is er al. Alleen ontvouwt het zich voor je ogen. Zodra we weer een stap buiten de comfortzone zetten.

En dat wordt alleen maar makkelijker omdat de energie ons letterlijk optilt. Je hebt zelfs minder slaap nodig hoe bijzonder is dat.

Je zult minder moeten. Omdat we daar niet meer naar handelen. We mogen alleen nog maar. Zo vrij als een vogel. Elke dag is een verrassing.

Relatie’s worden opener. Niet alleen maar seks met je vriend of vriendin. Want je lichaam is geen gevangenis. Je mag helemaal rond. Omdat seks gezond is.

Omdat we zo optimaal energie kunnen uitwisselen. Geeft de evolutie nog een stootje in de rug. Vrouwen gaven zich vroeger aan mannen. Niet alleen voor de seks. Nee ook om ze spiritueel een eindje op weg te helpen.

En dat is in de loop der tijd verdwenen uit onze geschiedenis boeken. Ja, waarheid waar is dat nog te vinden? In jezelf.

Iedereen heeft een andere waarheid. Een stukje universum wat je meedraagt. Het is vooral herinneren. Kijken in de giften die je al meegenomen hebt.

Je hoeft geen rol meer te spelen. Maar mag gewoon lekker jezelf zijn. Vergeet je vorig levens. Ze kunnen nog wel parten spelen. Maar met bewust handelen ga je daar overheen.

Ook niet meer in een verwachtingspatroon vallen. Omdat we op het universum af stemmen. Waar we ons het beste bij voelen.

Niks is te plannen, alles kan anders zijn. Eng en gevaarlijk misschien ik denk het niet. Juist leuk en avontuurlijk omdat de wereld dan vol verrassingen zit.

Te makkelijk omdat het duidelijk voor je is. Het wordt niet meer moeilijk gemaakt. Mits je niet meer naar het oude terug kijkt.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief

 Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland