Omgegooid door de nieuwe energieën. Om tot inzicht te komen | Luc van Ewijk | Lichtwerkers Nederland

Op en neer op de nieuwe energieën. Je wilt rebels worden. Je wilt de strijd aan. Je wilt naar je vrijheid vechten. Terwijl de vrijheid niet in de dualiteit schuilt.

De energie heeft je omgegooid. Van de berg afgegooid zonder dat je het doorhebt. Doorgeslagen in een verkeerde richting om nog wat te leren.

Het zijn de oude delen van jezelf die roepen. Die met nieuwe energie sprongen uit jezelf springen. Laat de gevoelens los. Geef er verder geen aandacht aan maar laat het lekker stromen.

Het is nu nog een achtbaan. Maar dat gaat veranderen. Het wordt rustiger. Je voelt je veel ontspannender. Een eeuwige innerlijke vrede die altijd om je heen dwarrelt. Hoe relaxt is dat.

Je leeft volgens liefde. En alles zonder liefde verdwijnt automatisch. Zonder dat je er de strijd voor hoeft aan te gaan.

Gewoon lekker jezelf zijn. En niet zo verslaafd zijn aan de nieuwe energie. Je thuis is er al. Je draagt het mee op je schouders. Het zit binnen in bij je hoger zelf.

Alles is zich al aan het ontvouwen. Je hebt geen idee hoe snel je gegroeid bent. Je hoeft niet eeuwig te blijven veranderen.

De jij van een maand geleden herken je al niet eens meer. Zo snel zijn we gegaan.

Natuurlijk heeft niet iedereen dezelfde waarheid. Het lastigste is te leren om dat te accepteren. Om niet de strijd met ze aan te gaan. Om het gewoon te laten zoals het is.

We hoeven ze niet wakker te maken. Het is geen moetje. Niet zoveel druk leggen op jezelf. Doe het maar lekker wat rustiger aan. Ze horen zichzelf wakker te maken. En je duwt ze alleen in de goede richting.

Net als het nieuws. We weten dat nog niet alles goed gaat op de planeet. Laat het lekker. Net als zeurende mensen. Laat ze lekker. Blijf jij lekker in je eigen bubbel.

Boven de dualiteit uit. Betekend niet een te rooskleurig beeld. Maar ook niet een negatief beeld. Je vaart op liefde. Je wordt geleid door je gevoel. Vandaar dat alles automatisch lijkt te gaan. Maar het is je hoger zelf die je aanstuurt.

En lekker mensen ontmoeten. Het is niet toevallig dat je zielenfamilie steeds dichter bij je op de stoep komt. Maak er gebruik van en leer ze kennen. Zo voelen we ons niet meer zo alleen. En zijn we eindelijk wat meer verbonden met onze echte familie.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

De herfst Equinox Lichtactivatie ❥ Zondag 20 september  Lea van der Eem


Incarnatiepijn in lichtwerkers
 
❥ Zondag 4 oktober  Pamela channelt Jeshua


Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom
 
❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland