Karma, wat moeten wij nog met karma? ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Wij hebben altijd volgens de wetten van karma geleefd.

Ik stelde dat altijd voor als een taart. Ieder leven dat je op aarde kwam, ging je bezig met de ontwikkeling van dat gedeelte van je karma.

De ene taartpunt was je slachtoffer, de andere taartpunt was jij de dader. Je hebt als ziel alle kanten van de medaille willen leren kennen. Je was dus bezig letterlijk alle facetten te ontwikkelen om als een volwaardige ziel verder te gaan.

Wat gebeurt er nu?

 

Wij zijn zo gewend aan karma, dat wij eigenlijk automatisch ermee doorgaan.....

Maar nu?

Nu is de cirkel van karma beëindigd. En daar moeten wij behoorlijk bewust mee leren omgaan. 

Alle facetten hebben letterlijk hun eigen leven geleefd en ons daarbij voorzien van de bijbehorende kennis.

Nu met deze transformatie zijn wij niet bezig met ons mensenleven, nee wij gaan nu bezig met ons zieleleven. Wij dromen niet voor niets over de, in onze ogen, meest dwaze dingen. Maar dat zijn niet zomaar beelden, dat zijn beelden die bij de geschiedenis van de ziel horen.

Vanuit het leven met karma, zijn wij gewend daar dan weer intens aan te gaan werken. Maar het grote verschil nu is, dat wij vanuit de energie, dingen kunnen manifesteren. Daar zit het knelpunt.

Nu is het juist geen energie eraan geven of het manifesteert zich. Dat is nu net wat je niet zou willen. Dus laat die beelden van je dromen gaan. Weet dat je ze gezien hebt en dan mag je ze laten voor wat ze zijn. Vergeten doe je ze niet. Zijn die beelden nodig, dan zullen ze weer helder in je geest naar voren komen.

Lieve hardwerkende zielen die jullie zijn, jullie hebben je huiswerk gemaakt. In channels wordt ook vaak gezegd: “Jullie zijn allemaal geslaagd voor je eindexamen.” Begrijp dat je dan geen huiswerk meer hoeft te maken voor een komend proefwerk. Maak het jezelf niet moeilijk en laat los. Door los te laten wordt je energie transparanter en dat is wat je nodig hebt voor de mens van de volgende dimensie.

Het leven is veel gemakkelijker geworden dan wij denken.

We mogen gewoon loslaten en ga niet terug naar die schoolbanken.

Laat los en vlieg.

Laat los en stroom mee in het leven.

Er wordt voor je gezorgd, maak de verbinding met de spirituele wereld.

Martha Krul

http://spiritualroseofsilence.blogspot.com/In deze bijzondere tijd komen diepe lagen van oud verdriet, pijn, boosheid en onmacht naar boven. Wij vinden deze gevoelens moeilijk en zijn gewend om ze uit de weg te gaan. We gaan in ons hoofd, sluiten ons af of gaan op een andere manier 'weg'. Alles om maar niet te hoeven voelen.

 

Maar het is juist de bedoeling om deze gevoelens te omarmen en welkom te heten, ze te doorvoelen en door ons heen laten stromen. Zo kunnen ze worden geheeld.

 

Maar hoe doe je dat?

 

In deze opname word je op zachte, maar duidelijke wijze begeleid om meer aanwezig te zijn in je lichaam. Je wordt aan de hand genomen om ruimte te maken, je te openen en aanwezig te blijven, zodat alles in jou er mag zijn. Daardoor ontspan je en kan de energie die eerder zo vastzat, weer gaan stromen.  

 

Kernwoorden: ruimte geven, ontspannen, openen, onthechten, overgave, energie laten stromen.

 

De opname duurt 50 minuten. 

De healing 'Overgave en laten stromen van energie' van Lea van der Eem is nu met korting te bestellen en kost dan € 11,-  i.p.v. € 15,-.

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief


Jeshua gaat in op de armoede in de wereld, hoe daarnaar te kijken vanuit een spiritueel perspectief en in welke richting de oplossingen liggen voor dit schrijnende probleem. Ook wordt ingegaan op de vraag hoe jij je in je eigen individuele situatie verhoudt tot geld, tekort en/of overvloed en de stroom van ontvangen.

Elke eerste zondag van de maand worden de gechannelde boodschappen aangevuld door een inleidende meditatie van Gerrit die aansluit bij de informatie op dat moment.

 

Actuele boodschap voor lichtwerkers februari 2021

 

 Zondag 7 februari 2021 om 20:00 uur

❥ Inleidende meditatie van Gerrit Gielen

❥ Eén channeling van Pamela Kribbe
Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland