Revolutie ontstaat vanuit je hart. Zo verspreidt de nieuwe tijd zich | Luc van Ewijk | Lichtwerkers Nederland

Oude systemen storten in. Omdat ze niet meer werken. Mensen worden er ziek van. Raken overspannen.

In een systeem waarin iedereen maar moet. En niet verder kijkt. Dan wat ie allemaal op school heeft geleerd.

Er lijkt een revolutie te komen. Alleen vliegen de stenen niet door de straten.

Of de brandbommen die gegooid zouden worden.

Nee de revolutie is vanuit je hart. Vanuit de energie toename’s vanuit de ruimte.

We zijn de volgende planeet. Om te transformeren. Naar een hogere niveau van licht en energie.

In simpele taal we gaan eindelijk veranderen. Geen stapjes achteruit maar eindelijk een keer vooruit.

We hoeven niet te wachten tot de overheid een keer iets veranderd. Of tot dat we wat zinnigs leren op school. Nee kleine kinderen zijn we niet. We hebben geen herders nodig.

We zijn onze eigen medescheppers. We staan volop in onze kracht. En we mogen eindelijk onszelf laten zien aan de wereld.

De vruchten van jezelf mag je met de wereld delen. Ze smaken heerlijk. Het gaat dus helemaal goed komen. Even vanuit de toekomst.

De wereld start nu. Net als jouw succes. Jezelf weet heel goed waar het heen wilt. We mogen het alleen maken in deze wereld.

Er zou daar geen plek voor zijn. Geen plek voor licht. Of spiritualiteit. Maar kijk eens om je heen.

De wereld heeft steeds meer behoefte aan jouw talent. Hoe koppig de mensen ook zijn. En hoe hard ze zich ook laten verdrinken in de leugens van dit systeem. Ze hebben het nodig.

Ze hoeven niet eens te luisteren. Iedereen mag instappen wanneer die wilt. Wij zijn de voorlopers. We leggen alvast het pad uit. Voor de mensheid.

De nieuwe tijd rollen we uit. Eindelijk gaat iedereen zijn overvloed bereiken. En gaat de groei stromen. Want mensen ontdekken hoe leuk het is. Alles jezelf blijft ontwikkelen. Zodat elke dag een ontdekkingsreis is. Dat is de kracht van mogen. Tegen de beperkende kracht van moeten.

We doen het met elkaar. Hoe gek je waarheid is maakt niet uit. Is zelfs beter. Want dat maakt jouw reis mooier. In plaats van de weerstand erop te gooien. Gaan we het nu accepteren. Ongeacht de uitdaging die het met zich meebrengt. Want we zijn al all in gegaan.

Je leven is nooit meer saai. Je gaat elke dag een stapje omhoog. Net zolang tot je deur opent. Van de nieuwe tijd. En dan de wereld om je heen veranderd. Zodat we allemaal transformeren naar de nieuwe tijd.

De overgang wordt rommelig. Want al wat over de datum is. Gaat niet mee. Het zal zinken als de Titanic. Alleen botst het niet tegen een ijsblok. Maar tegen het bewustzijn en licht van mensen. En de roep om vrijheid die enorm zal zijn.

Het is overgave wat het nog wat versneld. Want alleen zo drijf je optimaal op de nieuwe stroming. Als van een stroomversnelling af. Een stroom van gelukkig zijn en in je kracht staan. Want dat is het.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

Foto © Lichtwerkers Nederland 
Speciale dank aan Melany Plug & Willem Zwanenburg


 www.gaia.com ❥ Klaar voor een volgende stap?Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland