#Vlog ♥ Denise Luna ♥ Lichtwerkers Nederland

Yes! Mijn eerste vlog! Al langere tijd voelde ik al dat ik graag video's wilde maken. Natuurlijk zijn audio, video en foto programma's mijn hamertje tik geworden en ben ik altijd al bezig geweest met het creëren van mooie plaatjes, banners, het bouwen en onderhouden van de website en kan ik mijn creatieve expressie enorm goed in uiten met de riemen die ik heb.

Maar nu, het uiten van mezelf op beeld brengt hele andere hoogtes van vreugde met zich mee. Ik voel dat het me innerlijk zo verreikt en dat mijn ziel harder begint te zingen en ik vol energie en enthousiasme ben. Het voelt als een innerlijke bevrijding echt mijn stem te laten horen. Dat ik het dúrf te laten horen. Dat ik mezelf nog meer durf te laten zien. Wauw. Wat voelt het als een bevrijding. En vooral die waanzinnige heling die ik over mezelf heen voel komen, ik wil hier graag mee door!

Dit is ons YouTube kanaal: The Good News Channel

Volg ons op Instagram: https://www.instagram.com/lichtwerkersnederland/

MeWe.com Lichtwerkers Nederland


Veel liefs en veel kijkplezier gewenst,

Je bent nooit alleen.

Denise