Waarom is ons eetpatroon zo aan het veranderen? | Martha Krul | Lichtwerkers Nederland

Onze transformatie gaat heel erg in de versnelling. De leeuwenpoort hebben wij allemaal intens gevoeld en ervaren.

Wij stijgen per dag enorm in de Schumann resonantie. Dat brengt met zich mee dat onze fysieke lichamen ook in een hoog tempo aan het veranderen zijn. Wij komen vanuit de 3e dimensie. Daar waren wij, de mensen zoals wij als kind geboren waren. Gewoon de mens van vlees en bloed. Recht toe, recht aan. Niets mee aan de hand. Doe maar gewoon...... We kennen die uitspraken maar veel te goed.

Wij zitten letterlijk nog vast aan die manier van denken en doen. Dat is voor ons nu eigenlijk een probleem.

Wij voelen dat wij aan het veranderen zijn. Wij willen zo graag dat wij dat allemaal bewust meemaken. Die bijzondere tijd op aarde, waar wij allemaal zelf voor gekozen hebben.....

Ja natuurlijk ben je die keuze niet bewust. En er is niemand die ons iets “zinnigs” kon vertellen wat ons te wachten staat. Gelukkig werken wij samen met het universum en krijgen wij op die manier via de channels informatie binnen over de zaken die ons nu zo intens bezig kunnen houden.

Wij worden een transparante mens met cellen die het kristallen licht kunnen doorlaten.... Wat, hoe moet ik dat nu zien? Ja daar zit de moeilijkheid. Wij waren gewoon rechttoe rechtaan en worden nu spirituele mensen. Daar kan je toch eigenlijk met je verstand niet bij. Precies!

Wij voelen dat wij in ons lichaam kraken en steunen. Soms lees ik de vergelijking die ik heel treffend vind en die ook een duidelijk beeld geeft. Je woont in je huis en het totale huis wordt verbouwd, terwijl je er gewoon in blijft wonen. Dan blijft eigenlijk alleen het adres in rust en van toepassing. Alle stenen gaan bijna van hun plek..... Kan je je dat enigszins voorstellen.

Zo is het ook met ons lichaam. Alles, ja eigenlijk alles zit in de verbouwing. Er is geen onderdeel dat niet in deze verbouwing wordt aangepakt.

Onze cellen worden lichtdoorlatend en daarmee transformeren wij veel meer naar een spirituele energie in een mensengedaante. Ja, juist. Precies.... Voel je het. Je houdt alleen je fysieke jas aan met alle begrijpelijke onderdelen (organen) die hun eigen functies blijven doen, maar in een totaal andere opzet. Lichtdoorlatende cellen..... Dat is moeilijk te begrijpen. Dat heeft natuurlijk consequenties. Daar kan je geen zware maaltijden in stoppen. Je kan je niet volstoppen met de dingen die je vroeger zo lekker vond. Alle voedingsmiddelen die de lever behoorlijk aan het werk zetten, daar kan ons lichaam niet meer zo goed mee omgaan.

Die middelen maken onze cellen weer minder transparant en daardoor kan het licht niet doorgelaten worden. Maar wij zitten in het proces van de mens uit de 3e dimensie die naar de kristallijne mens gaat. En dus “moeten “ die cellen de gelegenheid krijgen om ook licht te blijven, zodat het licht door gelaten kan worden.

Dit is eigenlijk een beetje heel simpel gezegd waarom ons voedingspatroon zo aal het veranderen is. Ik heb het hier heel simpel voorgesteld, in de hoop dat er meer duidelijkheid komt waarom die verandering er is. En waarom die verandering noodzakelijk is om jezelf goed te voelen.

Nogmaals het is allemaal heel simpel weer gegeven maar ik hoop hiermee wat duidelijkheid te hebben kunnen geven. Kennis geeft rust en die rust is belangrijk in dit snelle, intense proces.

Martha Krul
http://spiritualroseofsilence.blogspot.com/

Starseed Special Transmissie en meditatie

Wieteke Koolhof channelt Arjun van de YahYel op zondag 25 april om 20:00 uur

 

Nieuw! Verlichtingsactivatie

Zondag 9 mei om 20:00 uur door Davy Diekstra

 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise DiekstraLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland